GoktugQA isimli üyenin son içerikleri

1. G

Yuksek sistemde dusuk FPS sorunu

kapat derken devre dışı bırak diyor zaten kapalı devre dışımı bırakıcaz yoksa açıkmı kalması gerekiyor
  2. G

Fps oyunları mouse pad

merhaba, fps oyunları özelliklede valorant için mouse pad arayışındayım mousem atk blazing sky f1 pro sizce wraith ace series iyi bir tercih olurmu yoksa başka öneriniz varmıdır bütçe 2k
  3. G

B350 plus anakart işlemci önerisi

sağol hocam teşekkür ederim
  4. G

usta sağol bide bir şey daha sorucam şuan bende 16 gb 2400mhz ram var 32 gb 6000mhz alsam anakart destekermi
  5. G

5600x alırsam uzun vadeli olurmu birde ilerde 3070 alırsam dar boğaz yaparmı
  6. G

peki uzun vadeli olurmu zaten elime para geçince ekran kartınıda değiştiricem 3070 almayı düşünüyorum uygun olurmu
  7. G

merhabalar b350 plus anakartım var 1060ti 6gb ekran kartım var şuan ki işlemcim 5 2600 ve ryzen 5 7600x işlemci almayı düşünüyorum anakart destekliyormu araştırıp bulamadım birde genelde valorant oynuyorum fpsim nasıl artar çok anlamıyorum bilgisi olan yardım edebilir mi
  8. G

Oyuna girince ekran kartı duruyor

Yardımcı olucak yokmu ?
  9. G

Oyuna girince ekran kartı duruyor

ekran kartı gtx 1060 normalde çalışıyor oyuna girince duruyor
  10. G

Gtx ekran kartı çalışmıyor

işlemci r5 2600
  11. G

Gtx ekran kartı çalışmıyor

bilgisayarımda öncesinde ryzen 380 ekran kartı vardı gtx 1060 taktım ama çalışmıyor nedeni ne olabilir
  12. G

Windows 11 geçiş yapma

windows 11 geçmek istiyorum ama sistem gereksimlerin yetersiz diyor neyin yetersiz olduğunu nasıl anlarım ve eğer geçmezsem nolur ?
  13. G

Video Sinyali yok hatası

Bilgisayarı açtığımda ekran önce geliyor sonra video sjnyali yok diyor ekran gidiyor
  14. G

Minecraft isim değiştirme

mavi işaretlediğim isimi nasıl değiştiricem acaba
  15. G

Hangisini almalıyım?

muhtemelen ikisinden birini alıcam birde anlıyorsam msi daki kasaya üste takılacak fan önerirmisin
Geri