Goktugyldrrm isimli üyenin son içerikleri

1. G

20.000 tl masaüstü sistem önerisi

Arkadaşlar selamlar. Normalde çok kararsızdım laptop mu masaüstü mü alsam diye, yüksek ihtimal kasa toplayacağım. O yüzden 20k civarı hem yazılım hem oyun oynama vs. için güzel bir hazır sistem veya o fiyat bandında toplayabileceğim sistem arıyorum. Maksimum bütçe 23-24K civarı olacak yardımcı...
  2. G

Masaüstü vs Dizüstü bilgisayar

Arkdaşlar merhaba.Bilgisayar almayı düşünyorum ama çok kararsızım masaüstü mü yoksa dizüstü mü alayım karar veremedim.Öncelikle kendi şehrimde okuyorum kendi evimde kalıyorum masaütü toplama imkanım var.Şu an hazırlık okuyorum ama seneye bölüme geçtiğimde projelerde vs. laptop daha avantajlı...
  3. G

Iphone 8 plus alınır mı

Evet fiyat çok yüksek ben de farkındayım ama mecbur kalıyorum biraz peşin fiyatına 6 taksit var 1750tl ye denk geliyor.O yüzden easycepten baktım.Yoksa letgoda vs. sağlam telefonlar var ama dediğim gibi direkt verebilecek durumda değilim :(
  4. G

Iphone 8 plus alınır mı

peşin fiyatına 6 taksit seçenekleri olduğu için düşünmüştüm burayı gidip herhangi bi yerden daha ucuza alabilirim evet ama direkt verebileceğim bir para değil.O yüzden buradayım zaten :) Nereden alacağım peki ?
  5. G

Iphone 8 plus alınır mı

Arkdaşlar merhaba.Easycepte 8 plus 256gb fitayı 10500tl.Sizce şu an alınır mı alsam ne kadar götürür ? Android almak istemiyorum.Fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim. ÜRÜN: https://easycep.com/apple-iphone-8-plus-256-gb-space-gray-cep-telefonu-358
  6. G

Prome CEF SubProcess çalışmayı durdurdu hatası

Arkadaşlar selamlar dün böyle bir uyarı çıktı birden ne olduğu hakkında hiçbir bilgim yok ve kapatıyorum yine geliyor sürekli bu hatayı alıyorum.Nasıl çözerim yardımcı olursanız sevinirim.
  7. G

Öneri 25K Bütçe Laptop Önerisi

Arkadaşlar merhaba.Üniversite için laptop arıyorum ama çok kararsız kaldım bütçem 25k civarları çok üstüne çıkamıyorum maalesef.Hem yazılım için hem de oyun için üzmeyecek bir laptop arıyorum.Yardımcı olursanız sevinirim
  8. G

19.000 TL monitör dahil sistem tavsiyesi

bayram indiriminde eğer benim istediğim fiyatlarda bi sistem olursa özelden bana ulaşma imkanınız veya buraya tekrardan atma gibi bir şansınız varsa çok sevinirim çünkü piyasayı pek bilmiyorum vereceğim para çöp olsun da istemiyorum.
  9. G

https://www.incehesap.com/pch-antumbra-oyuncu-bilgisayari-fiyati-56849/ bu sistem nasıl sizce ?
  10. G

hazır sistemlerden var mı peki önerdiğiniz ?
  11. G

göremedim ben eğer varsa değerlendirebilirim
  12. G

ya ben 27 inç sevmiyorum deneme fırsatım oldu çok büyük geldi alışamadım.Monitör tavsiyesi için ayrıca teşekkürler ama pivot lazım
  13. G

Arkadaşlar merhaba.Max 19 bin tl ye kadar çıkabilirim monitör dahil bir sistem lazım.Hem oyun hem de yazılım için bir bilgisayar istiyorum.Yardımcı olursanız çok sevinirim Not:Monitörün 144hz ve pivot olması önemli .Kafamda bu model var...
  14. G

Oyunlarda Fps Sorunu

Arkadaşlar selamlar.Bilgisayarım eski de olsa yine de garip bir şekilde fps sorunu , oyunlarda kısmi donmalar yaşıyorum.Özellikleri benim bilgisayarımdan daha kötü bilgisayarı olan arkadaşlarımın benden daha fazla fps aldığı oyunlar oluyor.Yardımcı olursanız çok sevinirim. Pc Özellikleri: Msi...
  15. G

Oyunlarda Fps drop sorunu

Yani genelde aynı maplerde oynuyoruz cs go da lolde zaten map aynı nasıl oluyor benle aynı veya benden yüksek fps alıyolar çok garip
Geri