Pekiya bu tyt konuları değişiyor mu tyt konuları 2025-2026 arası diyemi çalışmam gerek nerden görürüm bunu bide tyt için dershaneye falan gidebilir miyim...
Anladım o halde ben şimdi kendimi bi 2 ay spora ve uykusuzluğa zorlayım kaldırabiliyor muyum diye kendimi bi test edeyim sonra tyt çalışayım ocak ile şubat...
harp okulları için 20 yaş sınırı
meslek yuksek okulları için 21 yaş sınırı var
yani 1 defa harp okulu 2 defa myo deneyebilirsin
1738618383
hocam msü...
Yks başvurur gibi ösym üzerinden msü ye başvuruyorsun msü ye giriyorsun geçen sene 3 martta yaptıkar bu sene 23 şubatta yapacaklar başvurular 2 ocakta...
eger bunların hepsini geçersen sana adp puanı diye bir puan verilcek ve agustos-eylul ayı gibi dusukten yuksege adp puanı ile herkesi arıyorlar ve seni 1...
intibak eğitimi tam 1 ay değil sen ilk çaıgırımlar baslayınca 1 ay baslıyor son gün gelip intibak bitirenlerde oldu kısaca cagrılma gününe göre 1 hafta da...
hocam detaylı şekilde rütbe olayını bilmiyorum ama bildigim kadarıyla orduda kalma sürene göre artar
1738617607
hocam oncelıkle bu senenin basvuruları...
Yapabilirim ama hazır bir alt yapım yok sıfırdan başlayacam gibi düşün millet işinde bir ailesi olan sıradan birisi olmak yerine Türkçülüğü Savunacak Ve Bir...