Hem oyun hemde müzik dinlemek için 3-4k civarında kulaklık arıyorum şuanda cloud 3 ve blackshark v2 x arasında kaldım. Şuanda kullandıgım kulaklık razer kraken console 6 yıldır sorun yaşatıyor iade ettim yenisi geldi ama nafile o yuzden razer kualklıklardan korkuyorum bi nevi birde pedleri eridi...
Bugün pcyi açtım ve youtubeye girdim normal bir şekilde bi tane video izliyim dedim yorum atıcaktım yorum atmam için oturum açmalısın diyordu ne alaka dedim kendi kendime sağ taraftada görseldeki gibi oturum aç diyor ama yukarıda oturum açık olarak görünüyor sağ üstte nedenini bilen var mı ya da...
Bazı renklerin karısım oldugu yerlerde pixelleşme gibi bir durum var nasıl çözebiliirm bunu youtube videolarında falanda var dizi ilzerken siyah yerlerde böyle görüntü bulanıklaşmış gibi oluyor çözümü bilen varsa yardım edebilir mi? iphone 12 kutusunda belli oluyor.
Beyler ben metin2 oynuyorumda mesela farm yaparken yandan film falan açıyorum ama oyunu küçültüyorum pencereli yapıp yandanda film açıyorum geçen bi grupta adam oyunu tam ekran yapıp filmide oyunun üstüne koymustu nasıl yapılıyor diye sordugumda screen in screen diye bir şey söyledi bende...