gokuuuu isimli üyenin son içerikleri

1. gokuuuu

Öneri Maks 30Bin TL Telefon Öneris?

https://www.mi.com/tr/product/poco-x8-pro/buy/?gid=4223725503 poco x8 pro. yıllardır büyük bir memnuniyetle bu markayı kullanıyorum önce x5 pro sonra x7 proya geçtim x5 pro kullandığım en sağlam telefondu x7 de en f/p telefon x8 de gayet güzel gözüküyor tabi ihtiyacınıza göre de tercihiniz...
  2. gokuuuu

Öneri 1000-1500 TL Küçük dongle'lı wireless mouse önerisi

https://app.hb.biz/gJ3g2sKmZ4dJ hocam kriterlerinize uygun, fırsat değil ama alıp geçebilirsiniz karar sizin.
  3. gokuuuu

Manyetik Switchli %65 Klavye önerisi?

up!!!!
  4. gokuuuu

forumda çoğu kişi attack shark'a malzeme kalitesi kötü almayın diyor ama sıkıntı olur mu?
  5. gokuuuu

whatsappdan yazmıyon burdan mesaj kasıyon jıawfphfoawthbgoa
  6. gokuuuu

merhaba %65 bir klavye kullanıyorum alıştım da ama manyetik switche geçmek istiyorum bütçe mevzusu da şöyle eğer 1.5k-2k civarına güzel bir klavye varsa onu birde spider web keycaps almayı düşünüyorum estetik olarak güzel gözüküyorlar ama o fiyata güzel bir klavye yoksa mecburen keycapsi...
  7. gokuuuu

❌İndirim Bitti! Havit Gamenote Gk50 Rgb Beyaz Yayıncı Mikrofonu 820₺

hocam ben yaklaşık 1 senedir kullanıyorum sorularınızı cevaplayabilirim
  8. gokuuuu

A9 Pro mu, A9 Plus mı, Darmoshark M3 v2 almalıyım?

teşekkürler, baya bir vaktinizi aldım kusura bakmayın. çok yardımcı oldunuz iyi günler. :)
  9. gokuuuu

hocam atk benimde önceliğimdi ama satıcısı tam bir dingil olduğu için anlaşamadık en ucuz ilanda 3k ya koymuşlar sıfırı 3.5 zaten. scyrox 1900tlye anlaştık birisiyle bana değer gibi geldi bu paraya alınmayacak kadar kötü müdür?
  10. gokuuuu

Öneri T60 bozuldu yeni klavye önerisi

ben t60 kullanmıyorum ak680 var bende ama bende de bu sorun var böyle alt segment çin menşeili mekanik klavyelerde böyle sorunlar sık yaşanıyor bildiğim kadarıyla.
  11. gokuuuu

hocam scyrox v8 veya atk a9 ultimate alıcam 2.elden. darmosharktan vazgeçtim, scyrox atk dan 300tl - 400tl daha ucuz hangisini tercih etmeliyim sizce?
  12. gokuuuu

hocam scyrox v8 nasıldır dongle ile beraber geliyormuş özellikleri de iyi gözüküyor tek endişem küçük biraz sanırım ya darmoshark m3 pro max i alacağım kendi ekranlı dongle ı ile yada scyrox v8 i ne düşünüyorsunuz
  13. gokuuuu

https://meyergaming.com/darmoshark-m3-pro-max-wireless-gaming-mouse-paw3950-54g nasıldır?
  14. gokuuuu

7500F Ekran Kartı Yükseltmiyim?

hocam bahsettiğiniz stutterlar yaşanırken sistem kaynaklarına bakabilir misiniz aynı zamanda, bu şekilde zaten büyükk ihtimalle anlarsınız sorunun ne olduğunu. görrev yöneticisinden bakmanız yeter diye düşünüyorum.
  15. gokuuuu

hocam baktım sitede yazan özelliklere göre, oldukça benzerler mchose 400tl daha pahalı mchosenin malzeme kalitesinin övüldüğünü birden fazla kere duydum ama çok takıldığım bir şey değil şahsen hepsi çinde benzer maliyetlere üüretiliyorlar :D a9 pro dongle ile beraber geldiği için ben onu tercih...
Geri