gokuuuu isimli üyenin son içerikleri

1. gokuuuu

Gameraider Atum Gr24f20ı 200hz Alınır mı???

https://www.gaming.gen.tr/urun/882405/gameraider-atum-gr24f20i-23-8-inc-200hz-1ms-full-hd-adaptive-sync-ips-gaming-monitor-2-yil-birebir-degisim-garantili/ alınır mı?
  2. gokuuuu

Parçalar Kasaya Sığar mı? Matx Hafif Kasa!!

var gözüküyor
  3. gokuuuu

2.el benimde ilk tercihim normalde bu fiyat bandında ama taksitli almamız gerektiği için mecburen 0 tercih ediyorum teşekkürler tekrardan.
  4. gokuuuu

maalesef hocam 40k bandında bütçem teşekkürler ilginiz için.
  5. gokuuuu

teşekkürler, peki yukarda belirttiğim imola-5060 sistem uygun mudur sizce? bana ram gecikmesi ve mhz'i biraz kötü geldi fakat daha iyi bir seçenek bulamadım fikriniz nedir?
  6. gokuuuu

teşekkürler hocam haklısınız bunu daha çok beğendim fakat parçalar sığar değil mi 5060 büyük bir kart olmasa da endişelendim :D
  7. gokuuuu

merhaba, bir yakınım için pc alacağız fakat olabildiğince taşınılabilir olmasını istiyoruz imola-5060 sistemi uygun bulduk fakat kasa 6-7kg civarı o yüzden mATX hafif bir kasa alıp parçaları ona aktarmayı düşündüm sizce mantıklı mı? sığar mı? yoksa kendimiz toplasak daha mı uygun olur? örnek kasa
  8. gokuuuu

Yardım Skin Changer Alarak İyi Yapmış Mıyım?

birde belirtmek istediğim bir husus daha var valve aimbot wallhack gibi hilelerdense skin changer vb. şeyleri daha çok takıyor ban yeme ihtimaliniz olduğunu düşünüyorum main hesabınızdan yapmanızı önermem.
  9. gokuuuu

boş yorum, boş işse yazma kardeşim adam sizce boş iş mi dolu iş mi diye sormamış.
  10. gokuuuu

bence etik olarak hiçbir sorun teşkil etmiyor. sadece siz görüyorsunuz, oyuna da bir etkisi yok. indie bir şirket olsa veya aldığı paranın hakkını veren bir şirket olsa kesinlikle daha farklı bir duruşum olurdu fakat valve gibi paragöz bir şirkete de acıyacak değilim şahsen. hayırlı olsun hocam...
  11. gokuuuu

Öneri Maks 30Bin TL Telefon Öneris?

https://www.mi.com/tr/product/poco-x8-pro/buy/?gid=4223725503 poco x8 pro. yıllardır büyük bir memnuniyetle bu markayı kullanıyorum önce x5 pro sonra x7 proya geçtim x5 pro kullandığım en sağlam telefondu x7 de en f/p telefon x8 de gayet güzel gözüküyor tabi ihtiyacınıza göre de tercihiniz...
  12. gokuuuu

Öneri 1000-1500 TL Küçük dongle'lı wireless mouse önerisi

https://app.hb.biz/gJ3g2sKmZ4dJ hocam kriterlerinize uygun, fırsat değil ama alıp geçebilirsiniz karar sizin.
  13. gokuuuu

Manyetik Switchli %65 Klavye önerisi?

up!!!!
  14. gokuuuu

forumda çoğu kişi attack shark'a malzeme kalitesi kötü almayın diyor ama sıkıntı olur mu?
  15. gokuuuu

whatsappdan yazmıyon burdan mesaj kasıyon jıawfphfoawthbgoa
Geri