https://www.mi.com/tr/product/poco-x8-pro/buy/?gid=4223725503
poco x8 pro. yıllardır büyük bir memnuniyetle bu markayı kullanıyorum önce x5 pro sonra x7 proya geçtim x5 pro kullandığım en sağlam telefondu x7 de en f/p telefon x8 de gayet güzel gözüküyor tabi ihtiyacınıza göre de tercihiniz...
merhaba %65 bir klavye kullanıyorum alıştım da ama manyetik switche geçmek istiyorum bütçe mevzusu da şöyle eğer 1.5k-2k civarına güzel bir klavye varsa onu birde spider web keycaps almayı düşünüyorum estetik olarak güzel gözüküyorlar ama o fiyata güzel bir klavye yoksa mecburen keycapsi...
hocam atk benimde önceliğimdi ama satıcısı tam bir dingil olduğu için anlaşamadık en ucuz ilanda 3k ya koymuşlar sıfırı 3.5 zaten. scyrox 1900tlye anlaştık birisiyle bana değer gibi geldi bu paraya alınmayacak kadar kötü müdür?
ben t60 kullanmıyorum ak680 var bende ama bende de bu sorun var böyle alt segment çin menşeili mekanik klavyelerde böyle sorunlar sık yaşanıyor bildiğim kadarıyla.
hocam scyrox v8 nasıldır dongle ile beraber geliyormuş özellikleri de iyi gözüküyor tek endişem küçük biraz sanırım ya darmoshark m3 pro max i alacağım kendi ekranlı dongle ı ile yada scyrox v8 i ne düşünüyorsunuz
hocam bahsettiğiniz stutterlar yaşanırken sistem kaynaklarına bakabilir misiniz aynı zamanda, bu şekilde zaten büyükk ihtimalle anlarsınız sorunun ne olduğunu. görrev yöneticisinden bakmanız yeter diye düşünüyorum.
hocam baktım sitede yazan özelliklere göre, oldukça benzerler mchose 400tl daha pahalı mchosenin malzeme kalitesinin övüldüğünü birden fazla kere duydum ama çok takıldığım bir şey değil şahsen hepsi çinde benzer maliyetlere üüretiliyorlar :D a9 pro dongle ile beraber geldiği için ben onu tercih...