ailybuds aldım gürültü engellemesi abartılacak kadar iyi değil ama işimi gayet görüyor tercih yaparken dikkat etmen gereken en önemli şey kauçuk uçlu mu yoksa sert airpods gibi mi kullanırken daha rahat hissediyorsun buna göre seç diğer konularda benziyorlar performans olarakta ailybudsın...
hocam çok iyi gözüküyor fakat ilk defa iyzico parolapara kullanarak alışveriş yapacağım ve nasıl yapacağımı anlayamadım detaylıca anlatma şansınız var mıdır
Hocam 15-20 gibi bir bütçem var, poco x7 pro alacağım. Bir tanıdığımdan alacaktım dedi sıfır tr cihazı yok, yd varmış bende hakim değilim konuya sorayım dedim. Nasıl oluyor tam olarak server kaydı falan?
tamamdir o zaman attigim fotograf da sizin driver ile birebir olmasi lazim bilgisayarda yüklü olmasi lazim degilse islemcinin modelini yazip yanina driver yazip indirebilirsiniz ordan da fotografdaki ayari tam panel secerseniz sorun duzelecektir👍
anladim hangi ekran kartini kullandigini belirtebilir misin marka olarak ki yinede cozumu soyleyeyim driverdan olceklemeyi tam ekran, tam panel hangisi varsa onu yapmalisin ornek fotograf atiyorum cogu markada ayarlarin ismi ya ayni yada benzer bulursun buyuk ihtimalle
ajazz ak680 aldim brown switch fakat switchlerle ilgili tek bilgi ajazz brown oldugu tam olarak markasi ne bulamadim yada herhangi bir ak680 sound gibi bir video da yok klavyeden olan birisi cekip atabilir mi yada var ise internette linkini atabilir misiniz?
soru isaretlerine kizmayin lutfen...