teşekkürler, peki yukarda belirttiğim imola-5060 sistem uygun mudur sizce? bana ram gecikmesi ve mhz'i biraz kötü geldi fakat daha iyi bir seçenek bulamadım fikriniz nedir?
merhaba, bir yakınım için pc alacağız fakat olabildiğince taşınılabilir olmasını istiyoruz imola-5060 sistemi uygun bulduk fakat kasa 6-7kg civarı o yüzden mATX hafif bir kasa alıp parçaları ona aktarmayı düşündüm sizce mantıklı mı? sığar mı? yoksa kendimiz toplasak daha mı uygun olur?
örnek kasa
birde belirtmek istediğim bir husus daha var valve aimbot wallhack gibi hilelerdense skin changer vb. şeyleri daha çok takıyor ban yeme ihtimaliniz olduğunu düşünüyorum main hesabınızdan yapmanızı önermem.
bence etik olarak hiçbir sorun teşkil etmiyor. sadece siz görüyorsunuz, oyuna da bir etkisi yok. indie bir şirket olsa veya aldığı paranın hakkını veren bir şirket olsa kesinlikle daha farklı bir duruşum olurdu fakat valve gibi paragöz bir şirkete de acıyacak değilim şahsen. hayırlı olsun hocam...
https://www.mi.com/tr/product/poco-x8-pro/buy/?gid=4223725503
poco x8 pro. yıllardır büyük bir memnuniyetle bu markayı kullanıyorum önce x5 pro sonra x7 proya geçtim x5 pro kullandığım en sağlam telefondu x7 de en f/p telefon x8 de gayet güzel gözüküyor tabi ihtiyacınıza göre de tercihiniz...