Bu fiyata sadece kasa olarak en iyi şu an günceldeki sistem nedir? tavsiyelerinize ihtiyacım var. AMD nvidia fark etmez hatta amd daha uygunsa amd de olur.
Aslında şu nedenle sordum, soğutucu türkiye pazarında yeni gibi ve hiç yorum bulamadım, incehesap üzerinde segotepin en üst modeli olarak yer alıyor, en pahalısı yani. Soğutucunun da performansını merak ettiğim için sormak istedim sıcaklıklar iyi mi yoksa başka soğutucu alsam daha da mı...
bios ayarlarından fanları standard ayarından turboya aldım şu an 65 derece ortalaması var oyunlarda, bu işlemciye göre sanırım bu derece bile soğuk gibi
Arkadaşlar apex legends, rainbow six siege gibi oyunlarda amdnin yazılımı üzerinden cpu sıcaklığımı oyun içinde görüntülediğimde ortalama 66 derece sıcaklıkta geziyor. arada 68e çıkıyor, büyük bir loading atarsa 72 73 de olabiliyor ama genelde 60 derecelerde gezinmekte. bu değer iyi mi? idle...
ben anakartı sizin gibi asus yaptım, ram 32ledim, kasayı vento yaptım, bi tane de soğutucu taktım segotepin, ekran kartını da sapphire yaptım. 38kya geldi ama bu şekilde direkt hiçbir özelleştirme yapmadan dediğiniz gibi uyguna geliyor, o nedenle alınabilecek bir risk. akım korumalı priz alıp...
Benim de tek eleştirim buydu. Sistem ilk çıktığı fiyatta iyi güzel ancak hem her gün parça kalitesi değişmemesine hatta bazen iyi parçaların kötüleriyle değişmesine rağmen fiyatının her gün arttığını görmek can sıkıcı. Bu konuda sınırlı stok olup, ücretinin değişmemesini yeğlerdim herkes gibi.
Bundan önceki 5060ti sistemde de aynı şey yaşandı. Neredeyse 4-5k zam geldi ve parça kalitesi aman aman değişmedi hatta hatırladığım kadarıyla bazı eklentiler kalite bazında düştü. Bu sistem de gün geçtikçe zamlanır. Sanıyorum ki bu tarz fiyat performans sistemleri sınırsız stok diye sonradan...