Hocam ful hd düşünüyordum ama sizin ve diğer hocamın attıklarına bakınca arada çok fark yok en iyisi 2k almak zaten 1-2 aya 1080ti’yı satıp rtx 3080-4070-5070 ya da rx 6700xt gibi bir kart almayı düşünüyordum almışken monitörüde iyi alalım o zaman
1771630903
Hepinize teşekkür ederim gecenin bu...
2 günde bir cs harici rekabetçi fps oyunları oynamıyorum çok genelde hikayeli oyunlar vs
1771630486
Valla bu fiyata 2k monitörde çok cezbedici ama dediğiniz gibi marka faktöründen korktum sadece, çokta fazla tavsiye geldi iyice karıştı kafam ortak karara varabilsek çok iyi olur 😅
Selamın aleyküm herkese hayırlı geceler. Başlıkta da belirttiğim gibi 7000tl bütçem var Full Hd monitör almak istiyorum. 1080ti ekran kartına sahibim 2k vs beni aşar o yüzden. Linklerini attığım monitörler sizce nasıl ya da tavsiyeniz varmı 27” ve 144hz üstü olması harici kriterim yok. Şimdiden...
Çok canımı sıkmaya başladı. e spor oyunlarında bir sıkıntı yok ama Ark Survival Evolved, Rust, Fivem gibi oyunlarda bazen 1 dakika dolmadan bazen 15 20 dakika sonra sistem tak diye kapanıyor. Olay görüntüleyicisinde kernel power 41 hatası gözüküyor.
Herkese selam, iyi günler.
Forumda yeniyim hatalarım olabilir şimdiden özür dilerim.
6 adet rx 470 mining edition'a sahiptim kripto paralar düşüşe geçince sistemi sattım, sadece 1 adet 470'i oyun sistemime taktım kart furmarkta hiç sıkıntı çıkarmıyor fakat oyun oynarken veya occt ile test...