Gonyalı isimli üyenin son içerikleri

1. G

10K Notebook önerisi

Merhabalar,10k limitim var arkadaşlar uygun bir notebook önerebilir misiniz.
  2. G

Yeni PC de Kasma sorunu

kendi uygulaması üzerinden 1616844960 PC içindeki uygulaması üzerinden.
  3. G

Yeni PC de Kasma sorunu

İndirip kurdum.Fakat etki etmedi halen kasmaya devam ediyor.
  4. G

Yeni PC de Kasma sorunu

Geçilmiyor galiba sadece güncelleme göstergesi var.
  5. G

Yeni PC de Kasma sorunu

Hayır.Son güncellemeyi yaptıktan sonra ortaya çıkmaya başladı.
  6. G

Yeni PC de Kasma sorunu

23.3.1 Güncel Sürüm.
  7. G

Yeni PC de Kasma sorunu

Hayır.Normal kullanıyorum. 1616841006 DisplayPort ile Ekran kartına bağladım.
  8. G

Yeni PC de Kasma sorunu

Merhabalar,daha 6 ay önce topladığım bilgisayarımda oyun anında renk bozulmaları ve kasma meydana gelmeye başladı. Son 1 hafta içinde bunlar olmaya başladı Sistemim:MSİ 5500XT 8GB OC,Ryzen R3 3100,B450M-K,16GB 3200mhz t-force RAM,650W Sharkoon PSU,Kasa Sharkoon lit200,512GB JD M2SSD. Böyle bir...
  9. G

Yardım Monitörün renkleri bozuluyor

Arkadaşlar,monitörüm normalde sıkıntı yok ama oyuna girince sürekli renkleri değiştiriyor(Mavi,Yeşil değil aynı rengin farklı tonları)ne yapmam gerek.
  10. G

Yardım G.P. Monitör renk sorunu

Merhabalar,Yaklaşık 1 yıl önce aldığım monitörüm(GamePower)oyun oynarken renkleri seri şekilde değişiyor.Ekran kartı ayarlarından baktım bir sorun yok halen garantisi devam ediyor.Düzelmeyecek bir sorun ise garantiye göndereceğim.Eğer düzelirese yardım edin.
  11. G

700TL bütçeli wireless kulakık önerisi

Merhabalar benim 700TL bütçem var kablosuz wireless özelliği olan bir kulaklık önerir misiniz?.
  12. G

Oyuncu Koltuğu Amortisör Önerisi

Sağolasın dediğini bi denemeliyim olmazsa yeni amortisör şar olur.
  13. G

Oyuncu Koltuğu Amortisör Önerisi

Bir süre önce aldığım oyuncu koltuğumun amortisörü ses çıkarmaya ve dokunmadığım halde alçalmaya başladı.Biraz araştırma yaptım ama piyasadaki amortisörler sağlammıdır? koltuğa uyarmı? Bunları bilemiyorum varsa önerebileceğiniz amortisör beklerim.Teşekkür ederim(Bide çift mekanizma:)
  14. G

Wireless kulaklık önerisi

Merhabalar, arkadaşlar benim kulaklığın kablosu sandalyeye çok takılıyor elimde 700 TL bütçe var gaming 7.1 desteklerse güzel olur. ( Max 700 bu arada geçemem)
  15. G

Windows 10a yükselen PCde hoparlör algılamıyor

Eski PC yi Windows 10a yükselttim şimdi hoparlör algılamıyor sorun ne?
Geri