Hocam arkadaş 2023 eylül ayına kadar baya iyi gitti sistem satış konusunda ama 2023 ekim-2024 şubat aylarına kadar sistemleri kargolamada aksama yaşatmış müşterilerine canlı yayında demişti bunu. Nedeni dolandırılmış bir parça ticaretinde baya büyük bir meblada. Şuanda ekim-şubat aylarındaki...
Kanka güvenmiyorum güvenmiyorum nedir ya rtx 4000 serisinde galax kart bile alınır gayet iyiler bu arada gigabyte windforce yada msi ventus alacağıma gider zotac yada İnno3d twin x2 alırım gayette iyiler kalite olarak duymadığımız markalara güvenmiyorum diyip geçiyorsunuz ilk defa kasa...
Ne alaka intel alırım ofis programları için falan. 8 sene intel kullandım bin pişman oldum amd geçtim dünya varmış dedim amd işlemciler birebir intellerle aynılar her programı açma konusunda ne yani amd işlemci word Excel açamıyor mu?
Sste var kasa modeli darkflash pollux
1712490755
Valla o kadarda detaylı bilgi yok bios ayarlarında Bi anormallik olabilir voltaj ayarlarınıza bakarsınız gerekirse uv yapın İnternette her işlemci için uv ve oc rehberler mevcut
Samsunda yaşıyorum işim garibi ekran kartı oyunda yük altında max 60 derece ama işlemci %50 kullanımda 70 derecelerde
1712475630
Yaşadığın yere göre değişir
16 GB ram artık yetersiz ve stok soğutucu ile 5500 bu haldeyse 5600 100 derece görür stok soğutma ile benim bütçem buna yetti 5600e sıvı yada hava soğutucu alacak bütçeye sahip değilim öğrenci adamım sonuç olarak zar zor alabildim şu kasayı 2 3 sene sonra maaşla çalışıp alırım 5800x3d takarım...
(Anakart:MSI B450m-a pro max II) Arkadaşlar merhabalar benim işlemcim cpu z üzerinden stress testine sokunca 4.25 ghz hızında çalışıyor gamegarajdan aldım kasayı tüm ayarlarını yapmışlar xmp bios update vs ama bu işlemci amd'nin sitesinde max 4.2 ghz olarak gözüküyor bide stress testinde (2dk...
anladım ddu ile silmeyi deneyeceğim teşekkürler
1712401055
sildim en son driveri kurdum driver kurulurken dönmeyen fan driver kurulunca dönmeye başlıyor hocam
Valla pcyi ilk defa yeniden başlatınca oldu msi ankarata ses sürücüsü yükledim diye ekran kartı etkilenmez bence hocam kasayı ilk yeniden başlatmamda başıma geldi bu
1712375030
Msi afterburnerden ayar vs yapılabilir mi ki
öyle bir yazılımmı varmış bi bakayım bilmiyordum ben sadece driverle geforce experience kurup furmark yaptım
1712374155
Burda ne yapmam gerekiyor tam olarak
arkadaşlar selam sizlere bir sorum olcak yeni sistem aldım dün akşam elime ulaştı kartın fanları boşta dönmüyordu 0db var diye sevinmiştim sonra anakartın ses kartı driverini kurunca yeniden başlatma istedi yeniden başlattım taaa o zamandan beridir 21 derece olmasına rağmen kart boşta dönmeye...