GoodManSaul isimli üyenin son içerikleri

1. GoodManSaul

🔥İndirim Hepsiburada Klimalarda SEPETTE YÜZDE 10

Bu soğutmaz ısıtır
  2. GoodManSaul

🔥İndirim Samsung Galaxy Buds 4 Pro - 9839 TL - Hepsiburada

Samsung Buds Sağırlar İçin Kulak Cihazı Özelliği var . Kulak cihazları 30 Bin tl. Bunun Kulak cihazı özelliği nasıl ? Babama almayı düşünüyorum. 1777998721 Açılcası babam işitme sorunu yaşıyor. İşitme cihazları 30 bin tl den başlıyor kötüsü. Bence İşitme cihazı özelliği iyiyse gerçekten...
  3. GoodManSaul

Ortalama 750.000 TL'ye ilk araba önerisi

Eğer debriyaj vites sizi rahatsız etmiyorsa makine mühendisi olarak ucuz dayanıklılık ve düşük tamir ücretlerinden dolayı manuel tavsiye ederim, otomatik ekstra fazls parça, ağırlık, parçalrın yanı sıra hasar durumlarında tamir masrafları çok yüksek olur.
  4. GoodManSaul

Yardım 100k Bütçe Laptop Öneri

Güncelleme
  5. GoodManSaul

Yardım 100k Bütçe Laptop Öneri

100k +-15k bütçem var . Nvidia güçlü ekran kartlı Az ısınan İşlemcili laptop alıcam uzun vadede sorun çıkarmıcak markalardan (casper gamegaraj mınster hariç) laptop arıyorum. fp Laptop tavsiye edip linkler atar mısınız
  6. GoodManSaul

🔥İndirim Akmina Limon Aromalı Doğal Maden Suyu 6x1 L 154,30TL

Nasıl israil mali yiyip içmezsin? Zeka küpü Reisimiz hepimiz israil malı tüketelim diye o kadar israille anlaşmalar yaptı. İsraili düşünüp domates sebzeleri bile ordan getirtiyor. Cimerden isrial malı almadın için işlem açarlar mı? 😂
  7. GoodManSaul

❌İndirim Bitti! HP Victus Gaming Laptop IPS RTX 4050 1TB SSD 34999₺🔥

2025 te 35 K ya 4050 Alınmaz bu zamanda. Güzel 2. El alın daha iyi
  8. GoodManSaul

❌İndirim Bitti! Perwoll Sıvı Deterjan DİP FİYAT 80₺ 🔥🔥

Bayaa kişi aldı Konuya baksana gören herkes Sorgusuz min 4 tane ortalama 8 almış bende 8 aldım 😂 1765157414 Ref link diye ban atıyorlar. Ben refte bilmşyorum. 1 tl bile olsa ürün link atmam
  9. GoodManSaul

(Ürün sayı adet sınırı yoktur) istersen 1 tane almyşne aynı
  10. GoodManSaul

Rossman adlı sitede perwoll 2 litre Sıvı deterjan 80 tl HB TR AMZN gibi yerlerden 230 civarında Son 1 yılın en dib fiyatı gibi (BU HER ŞEYE REF LİNK DİYE BAN CILAR YÜZÜNDEN LİNK BOYKOT ATMIYORUM GINA GELDİ)
  11. GoodManSaul

🔥İndirim Tıkla Gelsin 350/200 İNDİRİM 🔥

Bana da özelden atabilir misiniz? KYK yurdundayım rezil böcekli devlet Yemeklerinden kurtarın 🥲
  12. GoodManSaul

Yardım Bu Jbl Kulaklıklar Arasındaki Fark Ne?

hepsi aynı tek fark şarj girişi ve batarya Anc de çöp Kafa Yoruyor
  13. GoodManSaul

🔥İndirim Hepsiburada Koton Pantolonlar 459TL 'den Başlıyor

Maviden İyiker arkadaşalr. Mavi Pantolon Devri Kapandı artık kalitesi leş gibi
Geri