dmc 3 için hd collection aldım ama oyunun kontrol şeması gerçekten çok kötü, mesela e den silah seçip j ile ateş etmek gibi birbirinden alakasız tuşlarla oynanıyor oyunda tuş yerlerini değiştirebilceğim bir ayar varmı
biliyorsunuzki minecraftta izleme moduna geçince varlıkların içine girebiliyorsunuz ama hareket edemiyorsunuz hareket edebildiğimiz bir mod varmı eskiden sanki böyle bir mod görmüştüm
selam dostlar 9. sınıfa kadar 65 tan düşük notum yoktu geçen sene 2 dönemdede 85 obpyle takdir aldım bu sene 1.yazılılarda notlarım 70 lerdeydi ama 2.yazılılarda baya bi düşüş yaşadım notlarımın çoğu 40 50 arasında sürünüyor lisede böyle ani düşüş normalmi
Hangisini öldüreceğimi karar veremedim baya yere baktım hepsi karışıktı hikayeye nasıl katkı sağlıyorlar ( örn ihanet ,yeni yerler açma) hangisini önerirsiniz
merhabalar steamden oyun satın almak istiyorum fakat herhangi bir banka hesabım yok 18 yaşından küçüğüm papara açmayı düşünüyordum ama malesef kapatıldı steamden nasıl oyun alabilirim yardımcı olurmusunuz
abi valla herşeyi denedim heryere baktım olmadı ,yazdım zaten cevap vermiyor cinsler ,yeni hesap için e posta açmam lazım açarkende sms den geliyor para isteyebilir diyor ne kadar isterler bilmiyorum, da açmamın nedenide kurtaramıyorsam burda sorumu sorarım diye açtım , soruyu zaten belki bilen...