Donanım arşivinin 9060 XT oem paket almıştım 1 ay önce falan askerdeyim de evine ulaştı satış sitesinde n11 de ramlerin markası yazmıyordu kullanan alan varsa hangi marka tam gönderiyorlar merak ettim yardımcı olursanız sevinirim iyi forumlar
Aigo c280 akvaryum kasam var thermalright pearless asassin 140 mm çift kule soğutucu akşam yan cami açmadan kullanabilir miyim masama sığar mı acaba askerde olduğum için deneyemiyorum birlikte kullanan varsa yardımcı olursa çok sevinirim iyi forumlar
Hız sıkınti degil 500 mg okuma yazma versin 1 tb ssd var depolama olarak orda calistirabilecegim sata dan ssd ye cevirici tarzi bir aparat mevcut mu acaba laptoplar icin varmis ta pc icin bulamadim
Beyler 9060 xt oem aldı. Dun biostar a620mt-e var baktigima gore tek m2 ssd slotu var ama eski pc deki m2 yi de takmak istiyorum bunun icin dönüşturucu var mi varsa link atar misiniz uygun fiyatlı bir tane teşekkür ederim
emrhaba arkadaşlar abdullah reisin paylaştığı lunis l60 260 hz monitörü aldım özelliklerinde hdr 400 yazıyor ama windowstan hdr ı açamıyorum (monitör arayüzünde hdr açık) bu hdr 400 renk kalitesiyle alakalı bir şey mi sadece yoksa açılmaması bir hata mı bilen ayzarsa sevinirim iyi forumlar