emrhaba arkadaşlar abdullah reisin paylaştığı lunis l60 260 hz monitörü aldım özelliklerinde hdr 400 yazıyor ama windowstan hdr ı açamıyorum (monitör arayüzünde hdr açık) bu hdr 400 renk kalitesiyle alakalı bir şey mi sadece yoksa açılmaması bir hata mı bilen ayzarsa sevinirim iyi forumlar
siteden win 7 için indirdiğim hata verdi ne yazık ki oradaki olmuyor
1737067342
kral adamsın be palemoon denedim oldu slimjet dfenemedim ama hangisini önerirsin farkları ne acaba
S.a beyler öncelikle iyi forumlar ben milattan önce bir laptop buldum içinde 1 gb ram falan var müzik için falan kullanıcam edicem içinde explorer var ama artık desteklenmediği için browser a giremiyorum başka bir tarayıcı google chrome falanda yok işletim sistemi 32 bit buna uygun browser...
ben 7. gününde bu sorunu yaşadım allahtan 2 3. ayda olmadı garanti geri gelmesi falan uğraşmayacağım direkt iade ettim kurtuldum yorumlarınız için teşekkürler beyler
merhabalar arkadaşlar geçen hafta abdullah reisin paylaştığı monitörü aldım gamepower bull t10 180 hz olan ama 7. gününde görüntü dalgalanmaya başladı ardından gidip gelmeye ve sonra tamamen elektriği kesti monitör iade edeceğim içime kurt düştü başka böyle olumsuz tecrübe yaşayan oldu mu acaba...
türkçe de shift 2 yapınca olmadı fakat eng de oldu shift 2 kombinasyonu bunu tr de geri çevirme şansım var mı acaba ?
1705398704
olmadı ne yazıkki
1705398736
alt taraf TUR dil olarak ta türkçe
@ yapamıyorum arkadaşlar copy paste ile google dan yaptım q ve alt gr tuşlarım çalışıyor ama @ yapmıyor diğer bütün işaretleri sorunsuz yapabiliyorum ekran klavyesinden denedim oradan dahi yapmıyor bir şekilde kilitledim mi acaba bilmeden yardım eder misiniz ? klavye asus tuf k3
Merhabalar arkadaşlar benim bir sorunum var benim bilgisayarımda 2 tane ssd var sata biri 120 gb biri 240 gb mld 120 gb ss dim yazma hizi çok duüşmüş o nedenle windowsu mld ye aktarmak için araştırdım ve bu videodaki gibi yaptım ve mld 200 den boot etmeyi başardım fakat diski kopyaladığım için...
Eyvallah cok sagolasin
1681473144
Bu dedigini almayi dusunuyorum da bu 2x 4 pini de takmam mi lazim molekse yoksa 1 i yeter mi 8 pindrn yeterli guc cikmasina