Görkem416 isimli üyenin son içerikleri

1. G

Yurtdışından Gelen Klavyede Vergi Ne Kadar Olur?

Hocam aldınız mı?ben de almak istiyorum ama kargo ve gümrük nasıl olacak bilmiyorum.
  2. G

R5 5600 düşük performans

Valorant oynamıyorum 1691490337 Dün pubg girdik kasma sorunu yoktu fps lere bakmadım ama zaten fpsim artmıştır çünkü önceki işlemcim 6800 puan alıyordu
  3. G

R5 5600 düşük performans

Arkadaşlar dün r5 3500x işlemcimi r5 5600 ile değiştirdim id cooling 224 soğutucu ile kullanıyorum sorunun işlemcimin cinebench r23 testinde 9275 gibi bir puan vermesi internetteki veriler 11k gibi geziyor sanırım yapmam gereken bios ayarları var ama ne yapmam gerek bilmiyorum yardımcı...
  4. G

Dokunmatik ekran kalemi önerisi

Arkadaşlar merhaba bir laptop aldım aynı zamanda tablet olabiliyor bu yüzden kaleme ihtiyacım var.Ekranda 4096 baskı noktası olduğu yazıyor.windows uyumlu çok pahalı olmayan bir kalem önerir misiniz?.
  5. G

ASUS ROG Flow X13 stylus önerisi

Arkadaşlar merhaba. Bu laptopu alacağım aynı zamanda tablet olabiliyor. Yurt dışı modellerinde içinden kalem çıkıyor ama bunda yok ASUS'un orijinal kalemini de Türkiye'de bulamadım yazı yazmak gibi işler için kullanacağım kaliteli bir kalem önerisi yapabilir misiniz...
  6. G

En fazla 600tl bluetooth kulaklık önerisi

Arkadaşlar merhaba. En fazla 600TL bütçem var telefon için Bluetooth kulaklık almak istiyorum en çok telefon konuşmaları için kullanılacak bazen de müzik yani mikrofonu iyi olmalı. Dokunmatik yüzeyi olursa iyi olur...
  7. G

Asus rog flow x13 alınır mı?

Peki ekran kartı kaç watt biliyormusunuz?
  8. G

M2 macbook air unity performansı nasıl?

Arkadaşlar M2 MacBook Air 16 GB sizce Unity 2D ve 3D de nasıl performans verir?
  9. G

Baktım aslında ama çok pahalılar
  10. G

Az daha ekleyip 3060 alınabilir evet ama ekran panel kalitesi malzeme kalitesi gibi yerlerden kısılıyor ve çok ağır oluyor laptop
  11. G

Ram ve ssd özelliklerini bulduysanız yazarmısınız? Ekran kartıda ufak tefek oyun açsa yeter masaüstü bilgisayarım var zaten bana unity açması yeterli
  12. G

Ekran kartları aynı aslında pek oyun oynamadığım için işlemciden kısmak istemiyorum 1668373109 120hz de yeterlidir aslında görüntü kalitesine önem veriyorum ve bu da ddr5 ama kaç mhz yazmıyor.
  13. G

Alttaki linkteki bilgisayar gündelik kullanım ve iş için nasıldır? Parasını hak ediyor mu sizce yoksa bu paraya daha iyisi alınabilir mi? SSD okuma yazma hızı, RAM hızı ve ekran kalitesi hakkında bir şey yazmıyor bunları da biliyorsanız söyler misiniz...
  14. G

Asus ROG FLOW X13 GV301 RC anakarttan uğultu sesi geliyor

https://www.hepsiburada.com/asus-rog-flow-gv301re-lj090-amd-ryzen-7-6800hs-16gb-512gb-ssd-rtx3050ti-freedos-134-tainabilir-bilgisayar-p-HBCV000028VLQW?url_src=and-product-detail. Ben de bu linktekini almayı düşünüyorum memnun musunuz?
  15. G

Huawei Matebook D16 vs M1 Macbook Air

Okul için kullanacağım autocad kodlama vs. ama -visual studio çalışırmı bilmiyorum -kodlama için windows daha mı mantıklı?Windowsta olup macte olmayan ne var? -içine bootcamp ile windows kurulabiliyormu? -harici ssd sistemin bir parçası gibi çalıştırılabiliyor mu? Bunları bilmiyorum.
Geri