Valorant oynamıyorum
1691490337
Dün pubg girdik kasma sorunu yoktu fps lere bakmadım ama zaten fpsim artmıştır çünkü önceki işlemcim 6800 puan alıyordu
Arkadaşlar dün r5 3500x işlemcimi r5 5600 ile değiştirdim id cooling 224 soğutucu ile kullanıyorum sorunun işlemcimin cinebench r23 testinde 9275 gibi bir puan vermesi internetteki veriler 11k gibi geziyor sanırım yapmam gereken bios ayarları var ama ne yapmam gerek bilmiyorum yardımcı...
Arkadaşlar merhaba bir laptop aldım aynı zamanda tablet olabiliyor bu yüzden kaleme ihtiyacım var.Ekranda 4096 baskı noktası olduğu yazıyor.windows uyumlu çok pahalı olmayan bir kalem önerir misiniz?.
Arkadaşlar merhaba. Bu laptopu alacağım aynı zamanda tablet olabiliyor. Yurt dışı modellerinde içinden kalem çıkıyor ama bunda yok ASUS'un orijinal kalemini de Türkiye'de bulamadım yazı yazmak gibi işler için kullanacağım kaliteli bir kalem önerisi yapabilir misiniz...
Arkadaşlar merhaba. En fazla 600TL bütçem var telefon için Bluetooth kulaklık almak istiyorum en çok telefon konuşmaları için kullanılacak bazen de müzik yani mikrofonu iyi olmalı. Dokunmatik yüzeyi olursa iyi olur...
Ekran kartları aynı aslında pek oyun oynamadığım için işlemciden kısmak istemiyorum
1668373109
120hz de yeterlidir aslında görüntü kalitesine önem veriyorum ve bu da ddr5 ama kaç mhz yazmıyor.
Alttaki linkteki bilgisayar gündelik kullanım ve iş için nasıldır? Parasını hak ediyor mu sizce yoksa bu paraya daha iyisi alınabilir mi?
SSD okuma yazma hızı, RAM hızı ve ekran kalitesi hakkında bir şey yazmıyor bunları da biliyorsanız söyler misiniz...
https://www.hepsiburada.com/asus-rog-flow-gv301re-lj090-amd-ryzen-7-6800hs-16gb-512gb-ssd-rtx3050ti-freedos-134-tainabilir-bilgisayar-p-HBCV000028VLQW?url_src=and-product-detail.
Ben de bu linktekini almayı düşünüyorum memnun musunuz?
Okul için kullanacağım autocad kodlama vs. ama
-visual studio çalışırmı bilmiyorum
-kodlama için windows daha mı mantıklı?Windowsta olup macte olmayan ne var?
-içine bootcamp ile windows kurulabiliyormu?
-harici ssd sistemin bir parçası gibi çalıştırılabiliyor mu?
Bunları bilmiyorum.