kanka hepsi pasif durumda şuan onların kesinlikle hiç birini değiştiremiyorum kendi renk ayarım da bundan dolayı gitti ne yapıcam bilemiyorum kabloları söküp taktım yine değişen bir şey olmadı
Asus Tuf Gaming VG279Q5A monitör kullanıyorum bir anda renkler hafif solmuş gibi hissettirdi monitörün ayar paneline girince de gamevisual adında olan ayarını ve renk ayarını düzenleyemediğimi gördüm yani pasif halde şuan o ikonlar ve renk ayarı yapamıyorum bundan ötürü sorun ne olabilir aniden...
Asus Tuf Gaming VG279Q5A monitör kullanıyorum bir anda renkler hafif solmuş gibi hissettirdi monitörün ayar paneline girince de gamevisual adında olan ayarını ve renk ayarını düzenleyemediğimi gördüm yani pasif halde şuan o ikonlar ve renk ayarı yapamıyorum bundan ötürü sorun ne olabilir aniden...
steam gibi uygulamalarda mevcut olmadığı için en mantıklı şey bu tarz sitelerden bakmak oldu birkaç youtube videosunda da reklamlarını gördüm ama herhangi bir virüs tarzı sorun yaşar mıyım verdikleri şeyleri bilgisayara kurup kullanmak baş ağrıtır mı bilgisi olan yazabilir mi
veya o kadar erkeksen at instagramını da konuşalım senle
1778937119
KSLAŞDLASKLSADKLASDASDKAS tsak geçtiğimi de anlamayacak kadar ufak mısın awk yazdığını bende biliyorum be cahil