aynı gun birde wındows update gelmıstı
1777848676
psu pc kapalı olsada prr sesi gelıyor yuksek sekılde elektişrik gibi ama bu aralar kapadıgımda pc yi arkadan kapatıyorum ondan berı yapmıyor hogwars gibi oyunlarda yuzde 1 lik fps drop felan fazla oluyor
1777849049
neyse reis kimse yazmamıstı...
belkide ondan oncede oluyordu fakat 2 gün önce işlemciye sıvı sogutma taktım orda o kıl gibi şeyi görünce pipiriklendiğimden dahada dikkatımı cekmiş olabilir
1777848427
benım pc aldım alaı 2 kere servise gitti garantisine 3 ay kaldı zaten psu arıalı veya ekran karıt onla beraber bi sorun varsa...
bios güncel donanım hızlandırmayıda kapadım aynı birde farkettimki mouseyı kasadan cıkar tak yaptıgımdada oluyor bu sorun fazla sekılde 2 sanıye felan donanımlarım 7500f 4060ti corsair 5200mhz ram asus a620m-e anakart abim aradabir abim biyerlere giderse 4070 de takıyorum sorun var genede
MSI MAG CoreLiquid A15 360 İşlemci Soğutucu bu demin attıgımın bı üst modelı goruntusude süper dahada iyi soğutur
1777843819
yapay zeka yazdıklarını yazıyorum
Neden CORSAIR NAUTILUS 360 RS ARGB?
Kolay Kablo Yönetimi: RS120 fanlar doğrudan anakarta bağlanabilir ve birbirine eklenebilir...
sistemın kalıcı hasar bunlardan kesınlıkle gormez ekran kartında sorun yasasan keısn bellı olurdu zaten en kötü format atarsın ama gerke yok bu kadar panik yapma