GorkemHc isimli üyenin son içerikleri

1. GorkemHc

Laptop aniden elektrik kesiyor

Lenovo LOQ 15IAX9 modelini kullanıyorum bikaç gün önce oyun oynarken laptop aniden tüm elektriği kesti tuşa bastığımda normal şekilde açtı baktığımda yüksek bi ısı problemi falanda yoktu bilgisayarıda devamlı enerji tasarrufunda kullanıyorum ısıyla alakalı sorun yaşamadım taktığım prizde sağlam...
  2. GorkemHc

Laptop elektrik kesme sorunu

Lenovo LOQ 15IAX9 modelini kullanıyorum bikaç gün önce oyun oynarken laptop aniden tüm elektriği kesti tuşa bastığımda normal şekilde açtı baktığımda yüksek bi ısı problemi falanda yoktu bilgisayarıda devamlı enerji tasarrufunda kullanıyorum ısıyla alakalı sorun yaşamadım taktığım prizde sağlam...
  3. GorkemHc

WD 1TB SN5000 SSD 1999 TL

Ürüne şimdi bakabildim 500gb göndermişler pazartesi iade edicem
  4. GorkemHc

Şuan teslimat şubesinde gün içinde muhtemelen elime ulaşmış olur
  5. GorkemHc

Her aşamada yazarım np 1756999668 şuan kargoda istanbulda ben ankarada yaşıyorum yarın gelme ihtimali var gibi ama yarın ben evde yokum evdekilere baktırırım
  6. GorkemHc

Hiçbirşey sormadım sadece gelmesini beklicem uğraşmak gerekiyorsada uğraşırım
  7. GorkemHc

Sizde olduğu gibi iptal etmem gerekiyorsa benide ararlar diye düşünüyorum
  8. GorkemHc

Gerek yok gelen ürüne göre uğraşırım üstüne gerekli şekilde şikayet ederim en azından bi sonraki alıcılarda mağdur olmasın
  9. GorkemHc

Satıcı tng görünüyor siparişime baktım muhtemelen bu ürünü ilk sipariş veren ben olmuş olabilirim çünkü hemen kargoya verildi diğerleri bekleyeme alınmış olabilir ya da stok yanlış girildi ellerinde bu ürün olmadan kafalarına göre eklemeleri bambaşka saçma
  10. GorkemHc

Benimde aynı ama ürün kargoya verildi aktarma şubesinde bekliyo şuan anlayamadım neden böyle bişey yaptılar
  11. GorkemHc

Sen hangi satıcıdan aldın
  12. GorkemHc

Benimki kargoya verileli çok oldu arayan olmadı siparişi 6 7 saat önce verdim 13:00 gibi kargoya verildi ama arayan olmadı belirli yerden sonra alanlar için söylemiş olabilirler
  13. GorkemHc

Ben iptal etmicem zaten kargoya verildi ürün şuan uğraşmaya üşendim yanlış ürün gelirse uğraşırım np
  14. GorkemHc

Siparişi saatler önce verdim ama şuan içim rahatladı eyvallah usta 🫡 ben aramaya falan üşendim ğ
  15. GorkemHc

Fiyatını yavaş yavaş arttırdılar düşük fiyattan yakalayana hayırlı olsun umarım ürünlerde bi sorun yoktur
Geri