Lenovo LOQ 15IAX9 modelini kullanıyorum bikaç gün önce oyun oynarken laptop aniden tüm elektriği kesti tuşa bastığımda normal şekilde açtı baktığımda yüksek bi ısı problemi falanda yoktu bilgisayarıda devamlı enerji tasarrufunda kullanıyorum ısıyla alakalı sorun yaşamadım taktığım prizde sağlam...
Lenovo LOQ 15IAX9 modelini kullanıyorum bikaç gün önce oyun oynarken laptop aniden tüm elektriği kesti tuşa bastığımda normal şekilde açtı baktığımda yüksek bi ısı problemi falanda yoktu bilgisayarıda devamlı enerji tasarrufunda kullanıyorum ısıyla alakalı sorun yaşamadım taktığım prizde sağlam...
Her aşamada yazarım np
1756999668
şuan kargoda istanbulda ben ankarada yaşıyorum yarın gelme ihtimali var gibi ama yarın ben evde yokum evdekilere baktırırım
Satıcı tng görünüyor siparişime baktım muhtemelen bu ürünü ilk sipariş veren ben olmuş olabilirim çünkü hemen kargoya verildi diğerleri bekleyeme alınmış olabilir ya da stok yanlış girildi ellerinde bu ürün olmadan kafalarına göre eklemeleri bambaşka saçma
Benimki kargoya verileli çok oldu arayan olmadı siparişi 6 7 saat önce verdim 13:00 gibi kargoya verildi ama arayan olmadı belirli yerden sonra alanlar için söylemiş olabilirler