GörkemW isimli üyenin son içerikleri

1. GörkemW

345 All Star Kullananların Deneyimleri ve Önerileri

Aynen knk 100k
  2. GörkemW

Blog Yayıncılığı ve E-kitap Arşivi

Yani cogu pdf 2 3 sayfa bunlarin kitap oldugune emin miyiz ?
  3. GörkemW

Iphone 17 alınır mı?? sorunu varmı?

Degil ama senin tercihin dostum bu kisimda akil almanin mantigi yok almak istiyorsan al
  4. GörkemW

Ne gibi dostum ? Yani eger ki marka takintin ve populer kulture yatkinsan o zaman degis dostum degisebilirsen. Ama daha iyi telefon oldugu icin degil.
  5. GörkemW

GEcis mantikli degil
  6. GörkemW

Çözüldü✓ SAPPHIRE RADEON RX 9060 XT PULSE 8GB GDDR6 128Bit AMD Ekran Kartı nasıldır?

Dostum nerden okudun ? Hahahaha istersen konuyu daha çok uzatmayalim sen git elden al rahatla bizde burda bosuna ugrasmayalim
  7. GörkemW

Çözüldü✓ SAPPHIRE RADEON RX 9060 XT PULSE 8GB GDDR6 128Bit AMD Ekran Kartı nasıldır?

Nerden biliyorsun dostum amazonda kullansanda test etsende 1 ay icerisinde iade aliyorlar. Ben telefon bile iade ettim.
  8. GörkemW

Amazondan almak elden almaktan daha guvenilir. Elden bu fiyatin baya ustune alirsin degmez
  9. GörkemW

Şu sistemi aldım ho go

G o
  10. GörkemW

🔥İndirim Samsung Galaxy Buds3 Fe Gri 3.599,00 TL

Iyi mdiir hocam bu ?
  11. GörkemW

🔥İndirim Samsung Galaxy Buds3 Fe Gri 3.599,00 TL

Bu fiyat bandina daha iyisi var mi ?
  12. GörkemW

Sizce Dinsizlik Neden Artıyor?

Yanlisi dogruyu bana sen ogretecek degilsin. Merakini giderdiysen uzatma dostum.
  13. GörkemW

Sizce Dinsizlik Neden Artıyor?

Dostum teblig dedigin sadece iletmek yani baskı vs vs gibi hicbirsey yok. Ayrica bu teblig dedigimiz sey kur anin ulasmadigi yerlerde duyulmask icin denir. Cihat dedigimiz de allah yolunda gayret etmek calismak demek. Yani kendi dinine bakarsan sen cennete gidersin, çok yorma kafani insanlarin...
Geri