Bana telefon no veya kupon konusunda sıkıntı çıkarmıyor ama puan için mail onay linki istediğimde 2 gündür kimlik doğrulama işlemi kullanılamıyor sonra dene diyor. Bu da düzelir mi yoksa farklı telefondan devam mı?
gıda dedektifi adlı kanalın ülker hakkındaki videolarını izleyin. Öyle bir şey ki sırf bu videolar yüzünden dava açıp birçok hesaplarını kapattırdılar. Ne yediriyorlar sana sen düşün.
Modem ikisine de aynı ip verdiği için çakışıyorlar. Pc için kablo telefonlar için wifi adaptörü kullanıyordum. Bilgisayar kabloya bağlı olmasına rağmen bol bol kopma ve resleyene kadar tekrar bağlanmaması sorunumu günler sonra wifi adaptörünü prizden çekerek buldum. Herkes sorun yaşamıyor demek...
Yüksek protein=yüksek üre=böbrek yükü artar
Yüksek kreatin=yüksek kreatinin=böbrek yükü artar
Kreatin su tutar (hücre içine çeker), vücudun diğer bölümlerinde susuzluk yaratabilir. Protein yıkımı da aynı şekilde su ihtiyacını artırır. Yeterince su içmezsen böbrek taşı+böbreği ele alma ihtimali...
60 kredi istediğin için önce iptal sonra sipariş yapacaktım. İptal ettikten sonra siparişe yetişemedim kapandı. 2 gündür wincredit gelmiyor. Acaba daha gelmez mi?
"Etkinlik henüz tam olara katılıma açılmadığı için şu anda bu etkinliğe katılamıyorsun"