GoverTR isimli üyenin son içerikleri

1. G

Hawk Kargo Haksızlığı

Kargosunu 10 gün bekleyene hediye veriyorlar kardeşim koltuk için herhalde
  2. G

Hawk Kargo Haksızlığı

@tragedy Şimdi getir 4 saatte getirecekmiş mutlu olmalı mıyım bundan @ZippoTurkey 10 dk demişti oysaki neyse sonuçta gelecek ne acelem var içerim illaki kedimle oynarken fark etmem süreyi zaten 1700555509 Sevgili arkadaşlar hawkın ikinci deposunu aşağı ekliyorum varmış doğru ...
  3. G

Hawk Kargo Haksızlığı

Evde yoktu minik kardeşim için getir den sipariş verdim kurye yolda :D
  4. G

Hawk Kargo Haksızlığı

Hangi yazılımdan bakıyorsun facebook mu :D Veled dedi bak bak. Burada seviyesi düşük, bilgisi olmayan. Lise terk yada lisede okuyan sevgili kardeşim. Rezilliğin dillere destan oldu, herkes seni konuşuyor. Önce apple ile hawkı kıyasladın. Sonra hawkın deposunun her ilde olduğunu düşündüğünü...
  5. G

Hawk Kargo Haksızlığı

Ben neden kudurayım yorumcu kardeşim :) Alay konusu oldun farkında değilsin :D 1700554392 Öğrenci ise kesin şuan sattığım ürünleri yiyor. Önünden geçiyor yada dolabında var farkında değil :D 1700554465 Bu arada şimdi analiz ettirdim günlük site tıklanmaları 900-1500 arasında tahmini geziyor...
  6. G

Hawk Kargo Haksızlığı

Şuanda araştırıyor kardeşim benim Hemen burayı terk eder misin, yönetici olunca beklemeye isyan edemezsin, forumda gezemezsin çık dışarı
  7. G

Hawk Kargo Haksızlığı

Bende bu bilgiyi bekliyorum, hawk kaç depo söylemesi gerekiyor.
  8. G

Hawk Kargo Haksızlığı

9. G

Hawk Kargo Haksızlığı

Halen hak etmekten bahsediyorsun, sen değiştirmedikçe benim değiştirmemi bekleme. 1700553551 Foruma cahillik seviyesi getirilse admin olursun sevgili kardeşim ne anlatıyorsun :D
  10. G

Hawk Kargo Haksızlığı

Varzet kampanya reklamını görüp girdi aldı. Daha sonra aynı firmanın bizzat kendisinin daha erken gönderdiğini fark etti. Buna isyan etmeye geldi bunu burda paylaşıyor ki belki sesi yükselir insanlar yazar öncelik görür firma biraz önem verir. E-ticaret firmaları söylentilere önem verir çünkü...
  11. G

Hawk Kargo Haksızlığı

Adamın isyanını okumadın bile, anlamadın çünkü yorum kasmaya geldin. Yaygara yok ortada ortalığı karıştırıp konuyu amacından saptıran sizsiniz.
  12. G

Hawk Kargo Haksızlığı

Ben her yerdeyim sevgili kardeşim. Yönetici olunca foruma girip bildiğin konuda bilgi vermemek midir ? Ben bilgimi paylaşmazsam forumun ne anlamı var ? Buranın olayı zaten bilgi paylaşmak değil mi ? Boş yapmaya geldiğin için bir tuttun sanırım. Lakırtı yapan ben değilim sensin çünkü.
  13. G

Hawk Kargo Haksızlığı

Benim üslubumda bir sorun yok. Ben sizin gibi muhalefet değil destek olmaya geldim. Benim tek vasfım sipariş vermek değil sizin gibi kitleleri anlayarak doğru ürünü satmak. İşimde yaşıma göre inanın çok başarılıyım. Anlamanı beklemiyorum çünkü buraya gelme amacın isyan eden birinin canını...
  14. G

Hawk Kargo Haksızlığı

Aşağılamak bilgi veren birine bilgi satmaya çalışmaktır. Ben panele dayalı konuştuğumun anlaşılması için ne iş yaptığımı belirtiyorum. Siz deseniz bu işi yapıyorsanız iyi biliyorsunuzdur ama ben böyle gördüm derdim. Doğru bildiğimi düşünüyorum demezdim. Panel üzerinden 6 girerse sizde 6 gözükür...
  15. G

Hawk Kargo Haksızlığı

Benim işlevimi bilgimi anlayacak kalitede olmayan birinin yazabileceği basit bir durum. Sen kendi fikrini belirtiyosun ben arka planı anlatıyorum ama sen hala BEN diyosun. Sen fanboy olmadığını düşünerek fanboy olmaya devam edebilirsin. BİLMEM KAÇ KERE SİPARİŞ VERMİŞİMDİR derkende büyük bir...
Geri