Herkese selam dostlarım, 4080 ti, intel Core i7 12900K veya aynı kalite işlemci farklı modeline hangi anakart ve power supply gider cevaplarsanız çok sevinirim
Hocam ben böyle şık sade tasarımları seven biriyim nzxt çok güzel ama 280 destekliyormuş ben 360 takıcam sanırsam 4070 de sığmaz senin önerebileceğin kasa var mıdır 2-3 k
Herkese selam dostlar, ben kendime kasa topladım 4070 li i5 13600K lı anakart 690A falan güzel bir kasa topladık bütün parçaları güzel güzel biraz araştırma sonucu en iyi sonuçlarla seçtim fakat kasa kısmına geldim 5 gündür kasa seçemedim bir türlü neyi beğensem illa forumlarda birşeyler...
Hocam bu sistemi itopya da aynısını yaptım 75 k tuttu :D ben bu sistemi kesin alacağım ama kasa fetişim var biraz kasa değiştireceğim büyük ihtimalle vatan da değişirler sanıyorum kasayı
Hocam çok teşekkürler ama Amd pek sevmiyorum bunun intelli halini atabilir misin sadece işlemci yi atsan yeter
1675019002
Sizce 4080 e yükseltsem hangi işlemci gider buraya
Herkese Selam ben bir sistem topladım bu sistemim herşeyi birbirine uygun mudur darboğaz yaşanır mı power supply ı rahatça çalıştırır mı bu konularda biraz cahilim cevaplarsanız sevinirim Pc Fiyatı:63K Yer:İtopya
Anakart; MSI PRO Z690-A WIFI 6400MHz DDR5/ 5931 ₺
İşlemci; Intel Core İ9-13900K/...
Herkese Selam ben güzel bir pc toplamak istiyorum 4000 serisi ve intel olursa sevinirim bütçem 60 ila 70 arası ürünlerin kalitesi önemli önerilerinizi bekliyorum altta