Gözleri hocam isimli üyenin son içerikleri

1. G

4080 ti hangi anakart ve power gider

Herkese selam dostlarım, 4080 ti, intel Core i7 12900K veya aynı kalite işlemci farklı modeline hangi anakart ve power supply gider cevaplarsanız çok sevinirim
  2. G

Kasa önerisi ve nzxt h5 flow edition alınır mı

Nzxt h5 flow un içini kastediyorsunuz değil mi 360 mm ve 4070 sığıyor ?
  3. G

Hocam ben böyle şık sade tasarımları seven biriyim nzxt çok güzel ama 280 destekliyormuş ben 360 takıcam sanırsam 4070 de sığmaz senin önerebileceğin kasa var mıdır 2-3 k
  4. G

Nzxt h5 flow ?
  5. G

Peki kral benim kasanın içine 360 mm ve 4070 sığar mı
  6. G

Herkese selam dostlar, ben kendime kasa topladım 4070 li i5 13600K lı anakart 690A falan güzel bir kasa topladık bütün parçaları güzel güzel biraz araştırma sonucu en iyi sonuçlarla seçtim fakat kasa kısmına geldim 5 gündür kasa seçemedim bir türlü neyi beğensem illa forumlarda birşeyler...
  7. G

4070 li sistemim fiyatına göre ve uyumluluğa göre uygun mudur

Hocam bu sistemi itopya da aynısını yaptım 75 k tuttu :D ben bu sistemi kesin alacağım ama kasa fetişim var biraz kasa değiştireceğim büyük ihtimalle vatan da değişirler sanıyorum kasayı
  8. G

Sistem sizce ekipmanların olduğundan pahalı mı yoksa uygun mudur veya işlemci düşürülüp 4080 yapılabilir mi
  9. G

Kasam 320 desteklemiyor sanırsam nzxt elite
  10. G

Hocam discordunuz varsa atabilir misiniz benim böyle işleri bilen birine çok acil ihtiyacım var
  11. G

Hocam ömürü önemli değil kaliteli olsun yeter Amd sevmiyorum klima takmak istemiyorum kasanın içine :D
  12. G

Hocam çok teşekkürler ama Amd pek sevmiyorum bunun intelli halini atabilir misin sadece işlemci yi atsan yeter 1675019002 Sizce 4080 e yükseltsem hangi işlemci gider buraya
  13. G

Herkese Selam ben bir sistem topladım bu sistemim herşeyi birbirine uygun mudur darboğaz yaşanır mı power supply ı rahatça çalıştırır mı bu konularda biraz cahilim cevaplarsanız sevinirim Pc Fiyatı:63K Yer:İtopya Anakart; MSI PRO Z690-A WIFI 6400MHz DDR5/ 5931 ₺ İşlemci; Intel Core İ9-13900K/...
  14. G

Çözüldü✓ Laptopum 3200mhz rami destekliyormu

Laptopun markasının kendi sitesi varsa oradan bakabilirsin
  15. G

60-65 K toplama pc (itopyadan toplanırsa sevinirim)

Herkese Selam ben güzel bir pc toplamak istiyorum 4000 serisi ve intel olursa sevinirim bütçem 60 ila 70 arası ürünlerin kalitesi önemli önerilerinizi bekliyorum altta
Geri