Senin düşüncen bana en kral samsungu verseler yine kullanmam çayomi hiç kullanmam yıllardır iphone 12-13pro max-14 pro max ve şuan 16 pro max kullanıyorum eko sistemi olsun kullanım kolaylığı olsun en kralına tercih etmem en basiti ellerim dolu birini arıyacağım hey siri abuzeri ara derim benim...
30k'lık android ile iphone bir tutmanız hata şuan elimde 2 tane telefon var biri android samsung note20 ultra olması lazım diğeri 16 pro max günlük hayatta samsung hayatta kullanmam iphone rahatlığı diye bir şey var kullanmayan anlamaz
Eywallah hocam benim için önemli olan sakal ve yanakları temiz alması birde vücut var saçı pek kullanmıyorum 3'ünü yapıyorsa temiz sıkıntı olmaz attığınızı alacağım büyük ihtimalle
Merhaba Tıraş makinası arıyorum 2k civarlarına kadar ıslak-kuru su altında da çalışabilen bir ürün bakıyorum daha önce xaomi'nin görsel de ki ürününü kullanıyordum fakat 2 yılın sonunda ürün bozuldu o yüzden yeni ürün bakıyorum kullanıp tavsiye edebileceğiniz yanakları sıfır şekilde...
Beyler bende siyah rengi vardı ben test amaçlı kullandım yarım saat sorunsuz çalışıyordu alıcıya yolladım 1-2 saat sonra win tuşu basmıyor anakart sorunlu vs dedi bunun olayı nedir bilgisayarı sattığım için ilgilenemedim pek