gozmozundelüsü isimli üyenin son içerikleri

1. G

🔥İndirim Casio STANDART MTP-V002GL-7B2UDF Kol Saati 781TL

Dayı işi be genç işi olsaymış biraz
  2. G

Yardım Sıfır 17 mi yoka sıfır 16 pro kullananlar yazabilir mi

Senin düşüncen bana en kral samsungu verseler yine kullanmam çayomi hiç kullanmam yıllardır iphone 12-13pro max-14 pro max ve şuan 16 pro max kullanıyorum eko sistemi olsun kullanım kolaylığı olsun en kralına tercih etmem en basiti ellerim dolu birini arıyacağım hey siri abuzeri ara derim benim...
  3. G

30k'lık android ile iphone bir tutmanız hata şuan elimde 2 tane telefon var biri android samsung note20 ultra olması lazım diğeri 16 pro max günlük hayatta samsung hayatta kullanmam iphone rahatlığı diye bir şey var kullanmayan anlamaz
  4. G

Merhaba Saç-sakal-vücut için ıslak-kuru su geçirmeyen Tıraş makinesi öneri

Eywallah hocam benim için önemli olan sakal ve yanakları temiz alması birde vücut var saçı pek kullanmıyorum 3'ünü yapıyorsa temiz sıkıntı olmaz attığınızı alacağım büyük ihtimalle
  5. G

Öyle olmuyor o işler abicim herkesin bütçesi bir değil arada ki 12k telefon alıp kullanan insanlar var :D
  6. G

düz 17 fiyatı ne kadar 1763641801 Pardon pardon 78k sıfır düz 17 pro maxler 90k arada iyi fark var
  7. G

Gözüm buna takıldı benim de başka da yok gibi hocam yanakları almak için başlık mevcut mu ve şarjı kaç saat gidiyor tahmini sakal için 3 kere alır mı
  8. G

2.el demiştim ama sen bilirsin yinede
  9. G

Düz 17 yerine 2.el 16 pro max filan da alabilirsin daha mantıklı bir hareket olur
  10. G

Merhaba Tıraş makinası arıyorum 2k civarlarına kadar ıslak-kuru su altında da çalışabilen bir ürün bakıyorum daha önce xaomi'nin görsel de ki ürününü kullanıyordum fakat 2 yılın sonunda ürün bozuldu o yüzden yeni ürün bakıyorum kullanıp tavsiye edebileceğiniz yanakları sıfır şekilde...
  11. G

❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Tamamdır hocam videoyu nereye yollamam gerekiyor peki
  12. G

Peki sorunlu olduğunu nasıl kanıtlarız ne yapmam gerekiyor şimdi alıcıdan isteyeceğim
  13. G

Beyler bende siyah rengi vardı ben test amaçlı kullandım yarım saat sorunsuz çalışıyordu alıcıya yolladım 1-2 saat sonra win tuşu basmıyor anakart sorunlu vs dedi bunun olayı nedir bilgisayarı sattığım için ilgilenemedim pek
  14. G

Çözüldü✓ Acer nitro 5 13k alınır mı sizce beyler acill

12.700'e aldım beyler sorunsuz kullanıyorum teşekkür ederlm
  15. G

Çözüldü✓ Acer nitro 5 13k alınır mı sizce beyler acill

Acer nitro 5 var 144 hz ips ekranlı 1650 ekran kartı 11400h işlemci 16gb ram sizce alınır mı
Geri