Gpularçokpahalı isimli üyenin son içerikleri

1. G

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Haklısın varmış almayın sonradan kullandıkça oluyormuş.
  2. G

https://amzn.eu/d/02OHr4kA Geceden beri bekliyor alın yoksa dayanamıcam
  3. G

Dün razer günüydü resmen. Bu arada blackshark ve viper her gün ekleniyor ve hep aynı fiyat
  4. G

Ben çektim istersen alabilir stokta var 1661 tl https://amzn.eu/d/01yoKm2h 🆕 YENİ ÜRÜN TESPİT EDİLDİ! 📋 Liste: mouse 📦 Ürün: Razer Basilisk V3 X HyperSpeed - Özelleştirilebilir Kablosuz Oyun Mouse'u (9 Özelleştirilebilir Kontrollü İkonik Ergonomik Form, HyperSpeed Kablosuz, 18K Optik...
  5. G

🔥İndirim Samsung Odyssey G6 OLED LS27DG602SUXUF 27 inç 360Hz 0.03ms Outlet 21.099,05 TL

Hocam bu ferrari ise o golf olur anca hiç alakaları yok. Ürün fiyat muhteşem ama çok riskli satıcı soru cevap kısmında sadece ambalaj hasarlı yazmış ama hikaye. Bana göre bunlar sergilenmiş ürünler bile değil farklı bir muhabbet var bu kadar çok ürün birden fazla satıcıya böyle düşmez
  6. G

🔥İndirim Samsung Odyssey G6 OLED LS27DG602SUXUF 27 inç 360Hz 0.03ms Outlet 21.099,05 TL

Bunda 1 yıl kendileri garanti veriyor emperor en azından 2 yıl distribütör garantili diyor
  7. G

Firmayı araştırdım yüksek ihtimalle paneli değişmiş tamir görmüş bu ürün.
  8. G

Ya beyler mağazada sergilenen oled alınır mı. Millet evde kullanırken paranoyak gibi kullanıyor gözünüzü seveyim 5 lira için yapmayın. KESİNLİKLE ALINMAZ
  9. G

razer blackshark stokta iki modelde v2 pro ve hyper speed
  10. G

iPhoneları çalışanlar yiyor bence. Ekleyip id oluşturup bi şekilde kaldırıyorlar.
  11. G

📉 FİYAT DEĞİŞİKLİĞİ! 📋 Liste: gamepad 📦 Ürün: Numark Mixtrack Pro FX 2 Deck DJ Controller 💰 Eski Fiyat: 22.207,79 TL 💰 Yeni Fiyat: 8.639,1 TL 📉 Fark: 13.568,69 TL düştü
Geri