grafiker00 isimli üyenin son içerikleri

1. G

Unity ile geliştirdiğim oyun

Çok teşekkür ederim hocam. İlerleyen zamanlarda Mobile aktarmayı düşünüyorum.
  2. G

Unity ile geliştirdiğim oyun

Herkese selam dostlar. Yaklaşık 1 yıldır Unity ile geliştirdiğim Gatherlands adlı oyunu Steam’de yayınladım. Şubat ayı sonunda Steam Next Fest’e katılacağım. Next Fest öncesinde ise oyunun demosunu Steam’de erken yayınladım. Amacım; benim gözümden kaçan hataları görmek, oyunculardan geri dönüş...
  3. G

2.4 Ghz 5 Ghz den daha hızlı

Arkadaşlar bugün Acer Aspire v3-772g ikinci el laptop aldım. Fakat 2.4 ghz de 50 mbps civarı hız alırken, 5 ghz de 1 mbps civarı hız alıyorum. Bir kaç tane driver denedim düzelmedi. Modem ve laptop arası 1 metre. Farklı telefonlarda aynı wifi ağında (5 Ghz de) +100 mbps alıyorum. Wifi kartım ...
  4. G

Asus Tuf Gaming 32" Monitörde yatay çizgiler

Hocam çok pahalı olur mu acaba. Çünkü garantisi bittikten 4 ay sonra yaptı bu sorunu :(
  5. G

Asus Tuf Gaming 32" Monitörde yatay çizgiler

Merhaba. Asus Tuf Gaming 32" 2k curved monitörüm. Ekranda yatay gri çizgiler oluştu. Sorun monitörün kendisinde çünkü kasaya bağlı olmasada logoda çizgiler var. Adaptör değiştim, başka bir lokalin prizini denedm ama aynı. Hz yükseltince daha belirgin oluyor çizgiler. Panel diye tahmin ediyorum...
  6. G

ASUS TUF GAMİNH VG32VQ Monitörde Yatay Çizgiler

Marhaba dostlar. Bu sabah bilgisayarımı açtığımda hiç bişey yoktu. Oğluma çizgi film açtım. 10 dakka sonra gelince ekran böyle olmuş. Monitörde yatay ve beyaz çizgiler oluştu. Monitörü söküp diğer odaya götürdüm, sadece elektirik kablosunu bağladım ve logo ekranında yine aynı çizgiler var. Yani...
  7. G

Acil yardım eder misiniz Asus vg278 monitörde ekranda belli belirsiz yatay çizgiler çıkıyor

Hocam sorunu çözdünüz mü. Bende de aynı sorun oldu
Geri