Hocam asus kullandım kaliteli marka eyvallah ama 3 yıl sonra panel sıkıntısı çektim aşağıdan yukarıya doğru çizgiler çıkmaya başladı garantiside bitmişti ürünün hiç bir şey yapamadım yeni monitör almak zorunda kaldım ama elektronik alet olduğu için birazda şans işi fazla ekrana sıvı temas...
Arkadaşlar merhabalar sistem montajını bitirdim. Bana bu konuda yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
Sistemden bir kaç fotoğraf bırakıyorum.
Sistem montajında bana yardımcı olan arkadaşıma çok çok teşekkürlerimi iletiyorum. @captandusty
Hocam bende yarın toplayacağım vallahi sıvı soğutma vb her şey hazır ilk defa sıvı soğutma falan takacağım bu arada inşallah yanlış bir şey yapmam bide kablolar nereye takılacak hiç bilmiyorum video izleye izleye yapacağım artık
Arkadaşlar merhabalar bilgisayar parçaları geldi fakat bir tek kasam eksik kasayıda sipariş vermeyi düşünüyorum.
İşlemci;Ryzen 7 78003xd
Ekran kartı: Sapphire 9070xt Beyaz ekran kartı
Kasa: MSI MAG PANO 100R PZ WHİTE
Psu: Lian Li SX850P 850W 80+Platinum ATX POWER SUPPLY
Sıvı Soğutma: ASUS PRİME...
BİOS güncelledin mi hocam flaş belleğine bios yükle anakartın biosunu flaş bios portu olur anakartta oraya flaşı tak bir tane arkada küçük bir düğme olur ona basınca bios güncellemeye başlar turuncu ışık yanar söner kasanın arkasında