GrandSirr isimli üyenin son içerikleri

1. G

Technopat VS Donanım Arşivi

2. G

HD 4650 OC Msi Afterburner

Benim eski emektar... Overclock yapmayı denemiştim ama yakıyordum az kalsın. İstersen sen de deneyebilirsin xd.
  3. G

merhabalar kulakiçi kulaklık önerisi

kulak içi kulaklık önerisi: Sana da merhaba...
  4. G

İyi işlemcili 8k civarı laptop önerisi

Attığınız laptop gayet güzel. Ben aradım ama daha iyisini bulamadım. Ama bir tavsiye isterseniz, 8GB ram eklemesi yapın.
  5. G

Eski bilgisayar için işlemci önerisi

Anakartınızın 775 pin olduğu yazıyor. Q6600 ise gene 775 pin ve benim eski sistemimde olan bir işlemci ama Q9300 daha optimizedir. Evet, tekrar kontrol ettim. Uyumludur. 1616242428 Ha bu arada, yeni aklıma geldi. Xeon e5430'da alabilirsiniz hem Q9300'den hem de Q6600'den daha güçlüdür.
  6. G

14000 TL En İyi Sistem Önerisi Yaparmısınız

https://www.incehesap.com/dynamic-xt-silver-oyuncu-bilgisayari-fiyati-49066/ 300TL'ye 5600XT'ye yükseltme yaparsanız psu ve kasa sorunu da kalmaz. Yaklaşık 1 sene kadar.(İyimser bir tahminle)
  7. G

Eski bilgisayar için işlemci önerisi

Q9300, bulamazsanız, Q6600 alın. 4/4 Zamanının güçlü işlemcilerinden.
  8. G

İyi işlemcili 8k civarı laptop önerisi

Ne mühendisliği?
  9. G

Gaming gen de 14 gun icerisinde kosulsuz iade var mi ?

Bütün "şirket" diyebileceğin kurumlarda var.
  10. G

Darboğaz Neden Olur?

Herhangi bir parçanın yetersizliğinden oluşur. En yaygın örneği işlemci darboğazıdır fakat Ram darboğazı gibi şeyleri de duymak mümkün. Mesela işlemci ekran kartını yeteri kadar besleyemezse bu işlemci darboğazı olur.
  11. G

Neden korsan oyun oynamamalısınız

Aslında "Korsan Oyun İndirmeyi "Çalmak" Sananlar Hakkında" diye bir başlık gördükten sonra, ve mesaj gönderimi kapalı olduğundan dolayı açmıştım. Aratıp bakarsanız o konuya çok daha saldırgan ve korsan kullanımını savunacak şekilde bir başlık açmıştı oradaki insan. Neden benim konumu sildiler...
  12. G

Neden korsan oyun oynamamalısınız

Önce oraya, silinince buraya açtım.
  13. G

R5 3500 Tercih Edilemez Mi?

Hocam 3500 alın, bütçeyi denkleştirdiğinizde satıp 5600x geçersiniz. İleriye dönüklülük 10-15 fps'den daha önemli.
  14. G

R5 3500 Tercih Edilemez Mi?

Bellek kısıtlamasına rağmen 10400F tokatlar ama yükseltme yaparım yeter ki 1-1.5 sene idare etsin diyorsan 3500 tabii alınır. Oyun oynatmayacak değil sonuçta. Hatta belli bir süre seni gayet de memnun eder.
  15. G

İnce hesap üzerinden Dynamic XT Gold isimli sistem alınır mı?

Hocam ben kandırmanın yolunu buldum siteyi. https://www.incehesap.com/dynamic-xt-silver-oyuncu-bilgisayari-fiyati-49066/ Bu sistemi alıp, 5600X'e yükseltiyorsun işlemciyi.
Geri