Granedax isimli üyenin son içerikleri

1. G

Öneri 45000-50000 TL arası laptop önerisi

Arkadaşım için laptop bakıyoruz. Kamerası çok kötü olmayan bir laptop istiyor. Ekranı güzel olsun. Günümüz oyunları oynatabilen bir laptop bakıyoruz. Önerilerinizi bekliyorum.
  2. G

Yardım VDSL geçiş yaptım fakat dsl ışığı yanmıyor

İstanbul küçükçekmecede yaşadığıma rağmen adsl veriyorlar halen maalesef.
  3. G

Bugün tekrar port sorguladığım zaman vdsl port yok gözüktü. Acaba port gelmedi mi ya da ben mi aldım. Bize bildirimde geldi port geldi diye millenicomdan. Aradığımızda hiçbir sorun olmadığını kurulum yapılması gerektiğini söylüyorlar. Teknik ekip talebi oluşturdum fakat ne zaman gelir bilmiyorum.
  4. G

Modem VDSL destekliyor. Portu ben uyurken takmışlar soramadım bir şey. Porta çakılı bir kablo vardı kartta ismimiz yazıyordu.
  5. G

Merhaba arkadaşlar adsl kullanıcısıydım VDSL portum yoktu. Millenicom VDSLe başvurdum ve bu sabah Türk Telekom port getirdi. Üstünde bizim adımıza bı kartta vardı kablo çakılmıştı. İss yi aradığımda her şey bağlandığını interneti vdslden verdiklerini ve internetin olduğunu söylediler. Modemde dsl...
  6. G

Spor İçin Gainer Önerisi

Merhaba arkadaşlar spor yapıyorum ve yememe rağmen kilo alamıyorum. Bu yüzden gainer almaya karar verdim. Şeker oranı az bir gainer arıyorum. Önce bi denemek için gramı fazla olmayan bir gainer almak istiyorum. Nutrade gainer şeker azdı ama 3kgdan daha az yokmus. Önerilerinize açığım.
  7. G

Yardım CS 2 Yüksek Pingli Sunuculara Atıyor

70 te kullanıyorum
  8. G

Yardım CS 2 Yüksek Pingli Sunuculara Atıyor

CSde ab, Avusturya sunucusu yoğun diye beni ABD sunucularına atıyor ama Almanya Hollanda vs sunucularda 70 ping gözüküyor. ABD sunucularında 250 ping alıyorum. Oyun aratırkende en iyi ping değerin 250 diyor.
  9. G

ADSL den VDSL e geçişte hız artmadı

Tamamdır öyle yapıcam. Yardımcı olduğunuz için teşekkürler. 1747073138 Sizde yardımcı olduğunuz için teşekkürler.
  10. G

7 Mayısta başvuru yaptık 10 Mayısta internet geldi. Türknetin kendi sitesine yazıcam ve tüketici hakem heyetine başvurucam.
  11. G

Az önce aradılar ve adsl olarak bağlandığını söylediler. Bize 50 mbps vericeklerını söylediler portunda boş olduğunu söyleyip bizi geçirdiler fakat 16 mbps ADSL vermişler. Üstelik türknetin uygulmasında paketimiz 50 mbpse kadar yazıyor. Böyle bir saçmalık olamaz. Madem VDSL veremiyolardı neden...
  12. G

Şöyle bir hata verdi internet gittiği için.
  13. G

VDSL i seçmeden önce yapmıştım. Seçtikten sonra mı yapmalıyım.
  14. G

Merhaba arkadaşlar millenicom 16mbps adsl altyapıdan türknet 50 mbps vdsl altyapıya geçtim ama hızım değişmedi. Halen 14 down 0.9 up alıyorum. Modemim vdsl desteklediği için modem almadım ve ayarları kendim yaptım. Modem arayüzünde halen adsl olarak gözüküyor. Ve dsl ayarlarından VDSL2 yi...
  15. G

Öneri 1000 TL kulakiçi bluetooth kulaklık önerisi

Merhaba arkadaşlar bluetooth kulaklık bakıyorum kendime. 1000 TL bütçem var. İnternette baktım ve iki kulaklık arasında kaldım. Birincisi Anker soundcare r50i şuanda hepsiburadada indirimde 800 TL gibi bir fiyata geliyor. İkincisi Realme buds t100 buda aynı şekilde hepsiburadada 800 TL ye...
Geri