Teknik analiz bilgine büyük patronların ne oldu? Hadi açıklasana bana burda smart Contracts sistemini? Bilgini yetmeyeceği şeylere mesaj atma elime sağlık...
Kycsiz su alamıyoz birde kimin olduğu bilinmeyen ilanı mı satın alcaz 😁 diyelim bunu bi şekilde başardın. Daha kazancın olmadan borç batağına girersin...
Oyun oynayacaksan ekran kartına dikkat edeceksin. En az 16 gb ram tercih edeceksin. İhtiyacına göre laptop ya da dizüstü tercih edebilirsin masaüstü daha...
devlet sırrı çözdürmüş gibi triplere girmişsin bide, tek yaptığı githubdan open source cs2 hilesi buldurmak sanki kendin gugıllasan bulamican, sıfırdan...
Vallahi şu kültürlerden nefret ediyorum :D mehir verileceğine veya düğün masrafları yerine gider dünyayı dolaşırsın sevdiğinle veya en basitinden ev alırsın...
Yine de yeterli olur ama 1-2 sene sonra gider üst seviye bir kart alırsan yetmez işte. Bir de 500-600 gibi farkla 750w almak varken şahsen 600 almazdım...
600W zaten fazla fazla yeter şuanki sistemimde ancak ilerde sistem değişmeyi düşünüyorum bütçem dahilimce ryzen 5 & rx 6600 ya da 6600xt tarzı bir şeye...