GravediggerDemon isimli üyenin son içerikleri

1. G

Arkadaşlar hof 5080 alınır mı?

trio da buhar odası yok
  2. G

Öneri Laptop konusunda yardım

Merhaba, bir arkadaşım pc mühendisliği okuyormuş 60k civarı bütçeye benden laptop önerisi istedi ve Hp Victus 7Z581EA Amd Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB SSD Rtx 4070 8gb 16.1 Inç 144Hz Full Hd Freedos https://app.hb.biz/WC1iX3WKc6d6 Bu ürünü önerdim 5060 yerine saf kas gücünde 4070 daha güçlü olarak...
  3. G

İllegal Hayatlar 2 : Meclis Nereden İzletebilirim

ropörtaj adam story sinde yakında dijitalde demiş, bende merakla bekliyorum
  4. G

Öneri Kasa için şeffaf jelatin önerisi?

Merhaba, lian li vision kasa kullanıyorum ve çizilmemesi için kendi jelatinlerini çıkarmamıştım ve bir süre sonra köşelerden soyulma ve çizilmeler başladı, hoş görünmüyor ve koruyucu şeffaf jelatin aldım https://ty.gl/xi0visf368w7e az önce uyguladım ve kalın ve hafif buslu oldu pek beğenemedim...
  5. G

Yardım Warzone 2.0 network is offline ve server disconnect hatası

vpn ile girebilmiştim, ama ekran kartımdan dolayı fps drop yiyorum çözünürlük düşürmeyi de ben tercih etmiyorum ve pek sevemedim, 3070 ile 4K oynuyorum (seneye 5090 a geçeceğim inş)
  6. G

Yardım Warzone 2.0 network is offline ve server disconnect hatası

konuyu hortlatıyorum ama black ops 6 için denedim açılmıyor knk hâlen waiting for networking diyor, internetim güvenli modda kapalı
  7. G

Rockstar a giriyorum ama yükleme ekranında kalıyor

rockstar açıldı ama hâlen oyun açılmıyor:
  8. G

Rockstar a giriyorum ama yükleme ekranında kalıyor

merhaba, rdr2 yi bitirmiştim format sonrası silinmişti tekrar yükledim steamden ve rockstar hesabıma giriş yaptıktan sonra yükleme ekranında kalıyor rdr2 açılmıyor sildim hepsini tekrar yükledim yine aynı sorun, çözümü bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
  9. G

lolu açtığım zaman pc de bir dosya açılıyor

dosyanın ismi bs zaten knk yine de bi incele ilettiğim reddit yorumlarını, şuan bende lole girdim bs felanda kullanmıyorum normal bir sorun yok
  10. G

blue stack mi kullanıyorsun knk?
  11. G

ss atarmısın knk
  12. G

L-Connect3 update sonrası sorun

merhaba, Lian li TL LCD fanlarım için L-Connect3 yazılımını kullanıyorum ve dün yeni gelen connect yazılım güncellemesi ile fanlardaki ekranı yönetemiyorum ve görsellerde gitti, silip tekrar kurdum düzelmedi ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim 1729420884
  13. G

PC açılırken bios ekranı gelmiyor

fast boot ayarını kapamalıymışsın knk, bende giremiyordum bilgisayarcım diskleri sök öyle çalıştır pc yi dedi disk görmediği için otomatik bios a giriyor ya da shift ile yeniden başlatma diyorlar, fast boot kapamayı da diğer forum konularında görebilirsin
  14. G

4 modül ram görüntü vermiyor

Am5 de 4 modülde benim gibi sorun yaşayanlar da varmış son bios güncellemesi ile düzeltildi baya diyor, şuan evde değilim ramlerimin kendi sitesinden özelliklerine bakarak söylemiştim
  15. G

4 modül ram görüntü vermiyor

İkisi de skhynix, ilki 1.35v yeni aldığım 1.4v (önceki single yazıyor ama onu da çiftli paketde almıştım)
Geri