GravediggerDemon isimli üyenin son içerikleri

1. G

Kaliteli Termal Putty Önerisi (Pad değil! putty)

3070 e thermal grizzly advance yi mofset vb. dâhil gerekli her kısıma uyguladım pedleri sökerek, gpu: 87 hotspot 105 dereceden gpu 70 hotspot 87 dereceye düştü + undervolt da yapınca 4K da forza da vb. 60 dereceyi geçmiyor (fps de %20 kadar arttı) 1788812180 advance da bile biraz zorlandım...
  2. G

Rehber DLSS 5 Desteklemeyen Oyunlarda DLSS 5 Nasıl Kullanılır?

3070 ile metro 2033 redux da çalıştırdım, fps düşüyor elbette çoğu oyunda yaşandığı gibi ama görüntü açısından bi iyileştirme göremedim, shaderları değiştirdi biraz o kadar
  3. G

Rehber DLSS 5 Desteklemeyen Oyunlarda DLSS 5 Nasıl Kullanılır?

pubg çöp oyun zaten, 50 levelim karşıma 500 level big boss eleman geliyor
  4. G

güncelleme: grizzly advance sipariş verdim, cooler ı iade ederim artık
  5. G

uygulama sonrasında akma riski var mı cooler force için? cooler force sipariş vermiştim sence iade edip thermal grizzly advance almaya değer mi?
  6. G

cooler force kullanım açısından nasıl? bazıları thermal macun gibi akışkan demiş ama
  7. G

9070xt Alınır mı? Alınmazmı

forumlarda yazan arızalardan yaşadın mı hiç? bende 9070xt ye geçmeyi düşünüyorum
  8. G

Arkadaşlar hof 5080 alınır mı?

trio da buhar odası yok
  9. G

Öneri Laptop konusunda yardım

Merhaba, bir arkadaşım pc mühendisliği okuyormuş 60k civarı bütçeye benden laptop önerisi istedi ve Hp Victus 7Z581EA Amd Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB SSD Rtx 4070 8gb 16.1 Inç 144Hz Full Hd Freedos https://app.hb.biz/WC1iX3WKc6d6 Bu ürünü önerdim 5060 yerine saf kas gücünde 4070 daha güçlü olarak...
  10. G

İllegal Hayatlar 2 : Meclis Nereden İzletebilirim

ropörtaj adam story sinde yakında dijitalde demiş, bende merakla bekliyorum
  11. G

Öneri Kasa için şeffaf jelatin önerisi?

Merhaba, lian li vision kasa kullanıyorum ve çizilmemesi için kendi jelatinlerini çıkarmamıştım ve bir süre sonra köşelerden soyulma ve çizilmeler başladı, hoş görünmüyor ve koruyucu şeffaf jelatin aldım https://ty.gl/xi0visf368w7e az önce uyguladım ve kalın ve hafif buslu oldu pek beğenemedim...
  12. G

Yardım Warzone 2.0 network is offline ve server disconnect hatası

vpn ile girebilmiştim, ama ekran kartımdan dolayı fps drop yiyorum çözünürlük düşürmeyi de ben tercih etmiyorum ve pek sevemedim, 3070 ile 4K oynuyorum (seneye 5090 a geçeceğim inş)
  13. G

Yardım Warzone 2.0 network is offline ve server disconnect hatası

konuyu hortlatıyorum ama black ops 6 için denedim açılmıyor knk hâlen waiting for networking diyor, internetim güvenli modda kapalı
  14. G

Rockstar a giriyorum ama yükleme ekranında kalıyor

rockstar açıldı ama hâlen oyun açılmıyor:
  15. G

Rockstar a giriyorum ama yükleme ekranında kalıyor

merhaba, rdr2 yi bitirmiştim format sonrası silinmişti tekrar yükledim steamden ve rockstar hesabıma giriş yaptıktan sonra yükleme ekranında kalıyor rdr2 açılmıyor sildim hepsini tekrar yükledim yine aynı sorun, çözümü bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
Geri