GravediggerDemon isimli üyenin son içerikleri

1. G

Rehber Eski Ekran Kartlarında DLSS Multi Frame Generation Nasıl Kullanılır?

görüntüde herhangi bir sorun var mı, forza 5 de çalıştırdım ama görüntüde hâyâlet simgeler çıkmaya başladı
  2. G

rdr2 de frame gen yok knk, bu yazılım sadece eski kartları güncel kartmış gibi gösteriyor oyunlara ve o şekil destekleyen oyunlarda belli sınırıyla kullanılabilir
  3. G

o değilde ekranda hâyâli simgeler çıkmaya başladı oyundayken, sağdaki hız göstergesi felan ek olarak sanki araba camından yansıyormuş gibi hayalet şekilde görünüyor
  4. G

forza 5 de 3070 4K high grafikte 90fps den 120 ye çıktı
  5. G

hem ban sebebi olabilir hemde gecikmeyi arttırdığı için oyunun tadı kaçabilir, online için diyorum
  6. G

Kaliteli Termal Putty Önerisi (Pad değil! putty)

3070 e thermal grizzly advance yi mofset vb. dâhil gerekli her kısıma uyguladım pedleri sökerek, gpu: 87 hotspot 105 dereceden gpu 70 hotspot 87 dereceye düştü + undervolt da yapınca 4K da forza da vb. 60 dereceyi geçmiyor (fps de %20 kadar arttı) 1788812180 advance da bile biraz zorlandım...
  7. G

Rehber DLSS 5 Desteklemeyen Oyunlarda DLSS 5 Nasıl Kullanılır?

3070 ile metro 2033 redux da çalıştırdım, fps düşüyor elbette çoğu oyunda yaşandığı gibi ama görüntü açısından bi iyileştirme göremedim, shaderları değiştirdi biraz o kadar
  8. G

Rehber DLSS 5 Desteklemeyen Oyunlarda DLSS 5 Nasıl Kullanılır?

pubg çöp oyun zaten, 50 levelim karşıma 500 level big boss eleman geliyor
  9. G

güncelleme: grizzly advance sipariş verdim, cooler ı iade ederim artık
  10. G

uygulama sonrasında akma riski var mı cooler force için? cooler force sipariş vermiştim sence iade edip thermal grizzly advance almaya değer mi?
  11. G

cooler force kullanım açısından nasıl? bazıları thermal macun gibi akışkan demiş ama
  12. G

9070xt Alınır mı? Alınmazmı

forumlarda yazan arızalardan yaşadın mı hiç? bende 9070xt ye geçmeyi düşünüyorum
  13. G

Arkadaşlar hof 5080 alınır mı?

trio da buhar odası yok
  14. G

Öneri Laptop konusunda yardım

Merhaba, bir arkadaşım pc mühendisliği okuyormuş 60k civarı bütçeye benden laptop önerisi istedi ve Hp Victus 7Z581EA Amd Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB SSD Rtx 4070 8gb 16.1 Inç 144Hz Full Hd Freedos https://app.hb.biz/WC1iX3WKc6d6 Bu ürünü önerdim 5060 yerine saf kas gücünde 4070 daha güçlü olarak...
  15. G

İllegal Hayatlar 2 : Meclis Nereden İzletebilirim

ropörtaj adam story sinde yakında dijitalde demiş, bende merakla bekliyorum
Geri