gravef0x isimli üyenin son içerikleri

1. G

Boyun düzleşmesi için önerisi olan ?

Boyun düzleşmem var rahatsız ediyor ve ağrısı koluma vuruyor doktor'a gitmek dışında önerisi olan var mı?
  2. G

Bu monitörü Alıcam Sizce almalıyım

Dostum bence daha uyguna daha yüksek hz bulabilirsin bence alma.
  3. G

Launchpad ön satışlarına katılınır mı?

Launchpad'ler hakkında ne düşünüyorsunuz? bu platformlardan tier sahibi olup ön satışlara katılmak mantıklı mı?
  4. G

Çözüldü✓ ASUS TUF GAMING A620-PRO anakart r9 7950x işlemci ile uyumlu çalışır mı ?

Teşekkür ederim hocam 1711633395 Hocam son olarak 9k 9.5k civarı bir anakart modeli önerir misiniz? işlemciyi besleyecek.
  5. G

Çözüldü✓ ASUS TUF GAMING A620-PRO anakart r9 7950x işlemci ile uyumlu çalışır mı ?

Ekran kartı çok önemli değil sadece müzik programımın içerisinde müzik besteleyeceğim sahneleri görmek için video ile eş zamanlı çalışıyorum ama oda düşük boyutlu video dosyaları 1080p falan
  6. G

X670 sanırım üst segment olarak geçiyor. Music production yapacağım için depolama alanı ve yüksek ram'e de ihtiyacım var o yüzden 10k üstü ana kartlar biraz bütçemi aşacak gibi duruyor. b650 anakartların işlemcimi besleyip besleyemiyeceğini merak ediyorum. 1711632705 9k max 9.5k
  7. G

Teşekkürler hocam. 1711632458 70k max.
  8. G

Music production için alıyorum. Sanal ses kütüphanelerini kullanarak 100 kanal civarı dizi film müzikleri için alacağım. Apple tarafında m3 işlemciler gereksiz pahalı olduğu için windows bir makine toplamak istedim.
  9. G

Cevabınız için teşekkür ediyorum. Peki b650 serisi önerir misiniz? yada bu işlemciyi hangi anakartla beslemeliyim.
  10. G

A620 anakartı sonunda x ile biten işlemcilerle uyumlu değil gibi bir şey okudum ne kadar doğruluğu var bilmiyorum. Asus tuf gaming a620-pro ve r9 7950x ile uyumlu çalışlır mı? Bu konuda bilgi sahibi olanlar yardım ederse sevinirim. Ona göre iade edip b650 bir anakart alacağım. Uyumlu ise iade...
Geri