Gravewormszr isimli üyenin son içerikleri

1. Gravewormszr

Garantiye giden ürün HK.

Sen yine mail yoluyla ulaş. Elinde yazılı kanıt olsun. Şimdi sen adamlara yazarsın, adamlar "Sıkıntı olmaz, irsaliye ile işlem yapabiliriz" derler. 4-5 ay sonra ürünü irsaliye ile gönderirsin adamlar itiraz ederlerse maili gösterirsin. Ne olur ne olmaz elinde yazılı kanıt olsun.
  2. Gravewormszr

Garantiye giden ürün HK.

İrsaliyenin üzerinde aldığın klavyenin seri numarası tarzında bir şey varsa garantiye gönderebilirsin, aksi halde gönderemezsin. Hangi firmaya, ne zaman gönderdiysen onları toparla ve mail at. "Ürün bozuluyor, bir sonraki bozulmada fatura lazım olacak, lütfen faturayı bana gönderin" tarzında...
  3. Gravewormszr

100k sistem toplama tavsiyesi

Tamam benim sistemler hakkında o kadar bilgim yok sadece ne için istediğinizi merak ettim. Arkadaşlar yardımcı olacaktır. Olmazsa belli bir süre sonra konuyu üste taşıyabilirsiniz.
  4. Gravewormszr

1440p Bilgisayar dizdim genel anlamda nasıl sizce?

2008'den beri bende. Dediğim gibi normal bir vatandaş gibi kullanırsan bir şey olmaz.
  5. Gravewormszr

100k sistem toplama tavsiyesi

Bütçenin yanında ne yapacağınızı da yazsaydınız keşke. Yazılım mı? Grafik tasarım mı? Render olayı mı? Yoksa sadece film-dizi-oyun olarak mı kullanılacak?
  6. Gravewormszr

4 Yıllık İlişkim Bitti (12 Senelik Tanışıklık)

Verilebilecek bütün kozları vermişsin. Ben de nişan attım, sıkıntı yok unutuyorsun. Zaten aranızda 1000km varmış, çabuk unutursun. Biz ilişkinin son 1 yılını aynı evde kalarak geçirdik. Sıkıntı etme, işine gücüne odaklar. Evinde bunalımlara girme. Girersen benim gibi verdiğin 40 kiloyu geri...
  7. Gravewormszr

1440p Bilgisayar dizdim genel anlamda nasıl sizce?

Şöyle sorulara da ayrı bi' ayar oluyorum. 2008 çıkışlı laptop kullanıyorum hala. İnsan gibi davranırsan cihazına 10 sene bile kullanırsın. Ki masaüstü alıyorsun, istediğin zaman parça değiştirme imkanın var...
  8. Gravewormszr

Bilgisayar Mühendisliği Okumak İstiyorum

Okumamak inan pek bir şey ifade etmiyor bu devirde. Kendini geliştirmezsen sıfırsın demektir. Kendini okumaya endeksleyip stres yapma. Okumadan da gayet güzel kendini geliştirebilirsin, seminerler, konferanslar, kurslara gidebilirsin ve belki direkt mühendis maaşı alamayabilirsin ama işin en...
  9. Gravewormszr

Bu anakartın pil yeri yok

mosfet soğutucu bloğunun altındadır belki. Sıfırlamak istiyorsan da başka bir yol var yine burada konu açılmış onun linkini atabilirim.
  10. Gravewormszr

16 Yaşında Birisi Hangi Supplementleri Kullanmalı?

Yok kardeşim kardeşimiz araştırmış. Kesinlikle bir şey olmaz ona. Sıkıntı yapma sen. Ana yemeği ve düzenli uyku/spor mis gibi... 1744740968 "İç Hastalıkları ve Nefroloji Uzmanı Prof. Dr. Nüket Rüzgaresen, “Protein tozları yerine doğal gıdalar tercih edilmelidir. Özellikle böbrek hastalığı olan...
  11. Gravewormszr

Kavga etmekten korkuyorum

Üslubuna dikkat et genç.
  12. Gravewormszr

Bilgisayar Mühendisliği Okumak İstiyorum

İlk senende kazanacaksın diye bir şey yok. Çalış 2. senende kazan, 3. senende kazan. Ben 2. senemde Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama kazandım. He güzel miydi? Hayır, ama kazandım neticede. Sende bu hırs, bu olgunluk varken kazanırsın. Bazı şeyleri fazla kafan takmamaya çalış yeter.
  13. Gravewormszr

Kullandıktan 2 gün sonra bir sıkıntı çıkar demiyorum. Aman kime ne anlatıyorum ya, okuyormuşsun zaten...
  14. Gravewormszr

Cs2 oynarken birden fps düştü ve pc kapandı

Sistemini yazar mısın? Büyük ihtimalle bir yerde darboğaz var. Ayrıca Abdullah Hacıgül'ün darboğazı anlattığı bir video var, bakmanı öneririm.
  15. Gravewormszr

Daha yaşın kaç ki kreatinmiş vitaminmiş onların peşinde koşuyorsun ya? Kardeşim böbreklerine yazık. Vitaminsizlik hissediyorsan götürsün baban seni hastaneye kan sayımına bakılsın. Vitamin takviyesini ona göre al. Kafana göre kreatin, vitamin cart curt alırsan bir kaç sene sonra böbreklerine...
Top Bottom