Gravewormszr isimli üyenin son içerikleri

1. Gravewormszr

Daha Önce Yks Ye Bez ile Girme Tecrübesi Olanlar Var mı

Ya bokunu tutamamaktan korkan adam için girdiğim tartışmalara bak. Tamam sen haklısın ufaklık. Askerde de bez takar. Orası da stres yeri çünkü. Komutanı da anlayışla karşılar. En olgunumuz sensin ve hiç boş konuşmuyorsun okey.
  2. Gravewormszr

1- yaş 10 değil, senin gibi beyni çalışmayan insanlar algılasın diye imzaya yazdım. 2- ben sizin girdiğiniz sınavların 10 katına girmişimdir, bana anlatmaya çalışma sinir-stres falan. 3- bu yaşta bu stresi yönetemiyorsanız zaten sizden bir şey olmaz. Benim gözümde sınava geç kalan tiplerden...
  3. Gravewormszr

Dizi / Film Konuşacak Arkadaş Arıyorum.

Discord ve Instagram'ın yanında Letterbox linkini de atsaydın keşke...
  4. Gravewormszr

Her bir .oku uluslararası problem haline getiriyorsunuz. Oradan bağladım king.
  5. Gravewormszr

Yazıklar Olsun ! Elveda Dünya Kupası

Hazırlık ve eleme aşamasını izleyip de bu turnuvadan bir şey bekleyenin futbol bilgisini sorgulamak lazım zaten. Gereksiz yere şişirilmiş bir sürü oyuncudan ibaret, oyunu oynatmayı bilmeyen bir teknik direktörle anca bu kadar olur.
  6. Gravewormszr

Ağlama Duygumu Kaybettim

Ailenden birisini kaybettiğin zaman o duyguyu geri kazanırsın...
  7. Gravewormszr

Şok'da Çalışmak Nasıldır?

Şok'ta işe girerken online bir sınava sokuyorlar seni zaten. Matematik falan oluyor içinde. Onu yapamazsan almıyorlar. Fiziksel olarak biraz zorlayıcı bir iş. Neticede sabahtan akşama kadar molaların hariç oturmak yasak. Gelen ürünlerle uğraşacaksın, rafları dolu tutacaksın, tarihleri kontrol...
  8. Gravewormszr

Acil Yardım Edin Ailemi Nasıl İkna Edicem

Polisi arasan ne diyeceksin? Reşitsin, polis sana evden çık diyemez, ailene de bakmak zorundasınız diyemez. Güzel bir iş bul çalış. Hastalığını belirt. Benim arkadaşım epilepsi hastasi, 20 yıldır öğretmen.
  9. Gravewormszr

Şu yaşa gelip de kendini tanımıyorsan yazık. Hasta bezleri ses çıkartır. Hasta bezleri kendini belli eder. Olduda çişin geldi ve işedin, Gerçekten o zaman rahat hissedebilecek misin? Olası koku (Evet kokuyu dışarı salıyor) ve o histen rahatsız olmayacak mısın? Abi yazık günah, bu nasıl bir...
  10. Gravewormszr

Beypazarının Tadı mı Değişti?

Hayır.
  11. Gravewormszr

Bugs Bunny'i Bilmeyen Bir Nesil Yetişiyor...

Kardeşim ne dijital platformu? Biz ICQ ve mIRC kullanıyorduk. Aç bakalım bir konu kaç kişi biliyor ne olduğunu. :D
  12. Gravewormszr

Fenerbahçe'nin Yeni Başkanı Aziz Yıldırım!

Galatasaray'ımıza 6. yıldızı hayırlı olsun.
  13. Gravewormszr

Bugs Bunny'i Bilmeyen Bir Nesil Yetişiyor...

Bugs Bunny The Flintstones Jetgiller Ninja Turtles Spiderman Pokemon Temel Reyis Scooby-Doo Tsubasa Ayı Yogi Şirinler Red Kit Casper Pembe Panter Tom ve Jerry Road Runner Garfield Richie Rich Müfettiş Gadget Hey yavrum hey, ne güzel günlerdi.
  14. Gravewormszr

Bu Konu Hakkında Yardımm Lazım

psiphon3 tavsiyemdir.
  15. Gravewormszr

Yaralanmalı Kaza Geçirdim / Düşük Sürat ama Az Daha Ölüyordum?

Hee. Yanlış yazmışsın, ben de yanlış anlamışım. Hocam hakaretlerin ve küfürlerin arasına "*" koyunca ve ismini "random" yazınca kurtulacağını sanıyor. Umarım ailesinin durumu falan iyidir.
Geri