Gravewormszr isimli üyenin son içerikleri

1. Gravewormszr

[Öneri] Ya Bana Leptop Lazım Öneri Yapıcak Var mı ?

https://forum.donanimarsivi.com/forumlar/laptop-onerileri.63/ Buraya açmalıydın kardeşim, arkadaş bundan bahsediyor. Yani laptop tavsiyesi istiyorsun, laptop önerileri var ama sen konu dışına konu açıyorsun. Ayrıca tam bütçeni söyle, laptoptan neler beklediğini söyle de gurular cevaplasın.
  2. Gravewormszr

Otel Komiliğinden Nasıl Sorunsuz Şekilde Ayrılabilirim?

O senin için işlemiyor. 6 ay çalışman lazım ki 2 hafta önceden haber vermen gerekiyor falan.
  3. Gravewormszr

Hayır. Öyle gereksiz bir şey derse ödemeden ayrıl, SGK'ya da şikayet et.
  4. Gravewormszr

Bana göre bir iş değil dersin çıkarsın. Böyle dersen anlayışla karşılar, 7 günlük maaşın yatar.
  5. Gravewormszr

Fenerbahçe'nin 3. Tur Rakibi Belli Oldu

Cezanın tadını çıkart evlat.
  6. Gravewormszr

Fenerbahçe'nin 3. Tur Rakibi Belli Oldu

Bu sene gidemezlerse zaten ekonomik olarak büyük sıkıntı yaşarlar. Başarılar Strum Graz.
  7. Gravewormszr

Beşiktaş'ın Mo Sallah Çıkmazı

Ya verirsin vermesine de, bu 2 sene sonra futbolu bırakacak adama verilmemeli.
  8. Gravewormszr

Beşiktaş'ın Mo Sallah Çıkmazı

Beşiktaş'ta kimse Salah'a 20 milyon maaş falan vermez. :D
  9. Gravewormszr

Futbolun Adaleti mi ? Dünya Kupası Finali

Messi'ye adam akıllı markaj uygulanırsa, ne kadar basit bir takım olduğunu bir kez daha gördük Arjantin'in. İğrenç bir 120 dakika izledik. İspanya'yı tebrik ederim, Arjantin'e göre daha zorlu bir fikstürden, üstelik 1 gol yiyerek geldi. Koskoca Dünya Kupası'nı 1 gol yiyerek tamamladılar...
  10. Gravewormszr

Fransa-İngiltere (3.Lük Maçı)

Şu Meksika'lılar, amelelikten başka bir boka yaramıyor. Gitti eliyle verdi maçı İngiltere'ye.
  11. Gravewormszr

Salah, Beşiktaş'ta !👀

Salah'ın, Şampiyonlar Ligi'nde Jacobs karşısında çok çaresiz kaldığını gördük. Büyük takımlara karşı iş yapamayabilir fakat anadolu takımları karşısında fazla zorlanmaz.
  12. Gravewormszr

Çok Bunaldım Yardım Edin

Adam şu yazıda bile donanımhaber'e link vermiş. İnanılmaz ya. @Mehmet Yılmaz
  13. Gravewormszr

Forumdaki En Komik Konular

https://forum.donanimarsivi.com/konu/daha-once-yks-ye-bez-ile-girme-tecrubesi-olanlar-var-mi.1235520/
  14. Gravewormszr

Breaking Bad Tarihin En İyi Dizisi

Kadrosu "iyi" değildi. Diziden önce çoğu insan Emilia Clarke, Kit Harington, Pedro Pascal, Sophie Turner, Maisie Williams, Jason Mamoa, Gwendoline Christie, Sibel Kekilli gibi isimleri bilmiyordu. Diziyle beraber çok iyi oynadılar. Yani sırf kadrosu iyi diye iyi olan bir dizi değil onu demek...
  15. Gravewormszr

Daha Önce Yks Ye Bez ile Girme Tecrübesi Olanlar Var mı

Ya bokunu tutamamaktan korkan adam için girdiğim tartışmalara bak. Tamam sen haklısın ufaklık. Askerde de bez takar. Orası da stres yeri çünkü. Komutanı da anlayışla karşılar. En olgunumuz sensin ve hiç boş konuşmuyorsun okey.
Geri