Gravewormszr isimli üyenin son içerikleri

1. Gravewormszr

Anime izlesene sitesi kapatıldı

Neden kapatıldığını yazmışlar zaten. Abi böyle konular açıyorsunuz, ondan sonra ben böyle cevap verince ben kötü oluyorum...
  2. Gravewormszr

Gurcistanda yasanır mı?

Türkiye'de arkadaşının sana hiç bir faydası olmayacak. Git babanla beraber çalış.
  3. Gravewormszr

Üniversite tercihinde hangi şehir daha iyidir?

Bartın'da yaşıyorum, Bartın'lı değilim. Ayrıca savuna savuna bitiremedim mi? İlk önce ben dedim burada yaşanmaz diye. 🤷‍♂️
  4. Gravewormszr

Alakasız bir yer dediğin Batı Karadeniz'in neredeyse başlangıcı. Coğrafya bilgin yok diye koskoca ili nasıl alakasız saydın merak ettim. 🤣
  5. Gravewormszr

Öğrencilik bir şehir değil Bartın. O kadar söyliyim sana.
  6. Gravewormszr

SneaksUp dan aldığım Asics ayakkabı Sahte mi?

Adidas, The North Face, Nike, UGG, New Balance gibi markaların yasal satıcısından bahsediyorsun değil mi?
  7. Gravewormszr

Spider-Noir Yeni Tanıtım Fragmanı Yayınlandı !

@-Mehmet- Gotik tarzı seviyorsunya, izlemediysen Sin City filmini izle. :D
  8. Gravewormszr

Bartın ucuz mu? :D Bartın'da tutacağın evi, İzmir'de ya da Muğla'da çok rahat tutarsın. Bartın'ı kafadan ele. Gezip görebileceğin yerler kısıtlı zaten. İzmir en güzeli. Hem aktivitelerin çok olur hem okul güzeldir.
  9. Gravewormszr

Q ve F klavyeden birini nasıl silebilirim

https://www.asus.com/tr/support/faq/1044329/
  10. Gravewormszr

İtopya'dan alınan monitör iade süreci

Bir sıkıntı çıkmaz. Iade talebini 14 gün içinde yapman gerekiyor ki yapmışsın.
  11. Gravewormszr

Sizce boks'a başlamalı mıyım? Bilgili arkadaşlar❤️

Güreşte perişan etmezler de bir tarafını kırmadıktan sonra bir esprisi kalmaz. Aktif olarak 110 kilo boksörken, 77 kilo güreşçi beni yerden yere vuruyordu ve bir şey yapamıyordum. 🤣
  12. Gravewormszr

Sizce boks'a başlamalı mıyım? Bilgili arkadaşlar❤️

1- Boks eldivenlerini giyip kum torbasına vurman 1 ayı bulur. 2- Kum torbasına vurur vurmaz seni ringe çıkartmıyorlar. 3- Kendine belli bir program yaparsan derslerini aksatmazsın, aksine spor seni zinde tuttuğu için faydası bile olabilir. 4- Karşına kim çıkarsa çıksın, bıçak varsa arkana...
  13. Gravewormszr

Çamaşır makinası iade edilir mi?

https://www.vestel.com.tr/content/kolay-iade#:~:text=Vestel.com.tr%20%C3%BCzerinden%20sat%C4%B1n,M%C3%BC%C5%9Fteri%20Hizmetlerimiz%20ile%20ileti%C5%9Fime%20ge%C3%A7ebilirsiniz. 30 gün.
  14. Gravewormszr

Çamaşır makinası iade edilir mi?

https://www.arcelik.com.tr/destek/e-ticaret/ne-kadar-sure-icinde-cayma-hakkimi-kullanabilirim#:~:text=T%C3%BCketici%20haklar%C4%B1%20gere%C4%9Fi%2C%20bir%20%C3%BCr%C3%BCn%C3%BC,%C3%B6demeden%20s%C3%B6zle%C5%9Fmeden%20cayma%20hakk%C4%B1na%20sahipsiniz. Arçelik'te bile 14 gün içinde iade...
Geri