Gaz neyse de öteki seçenek sıkıntı. :D
O risk değil, doktorun kendini aklaması için girdiği bir çaba. Durup dururken kas kesilmeyeceği için diyor ki "Belki ben hata yapabilirim ve ömrün boyunca sağa sola sıçarsın" diyor. Eğer öyle bir şey olursa hastanedeki temizlik personeli dahil herkese...
Yorumları okuyunca gerçekten yaş ortalamasının çok düşük olduğunu bir kez daha anladım. Neymiş? Mehir Kur'an'da varmış da, kadının ekonomik özgürlüğü için gerekliymiş de...
2026'da ekonomik özgürlüğünü elde edemeyenler zaten bir zahmet evlenmesin. Herkes kendi ayakları üzerinde durmaya mecbur.
Kafa dağıtmamız tam olarak nerenize batıyor? Sen de söylüyorsun ülkede o kadar sorun varken maç konuşuyorlar diye. Sen ülkedeki sorunları dile getirince çözüme ulaşıyor mu?
Senin olaylardan haberin yok galiba. Osimhen ameliyat olacak 1 ay yok, Lang'ın parmağı koptu ameliyat edildi. Büyük ihtimalle Trabzon ve Göztepe maçlarında yok...
Bakalım Icardi'niz ne yapacak...
Icardi'nin sakatlıktan sonra dönmesini beklemek ayrı bir ahmaklık zaten. Çapraz bağ sakatlığından her oyuncu eskisi gibi dönemez, bir örneğini de Icardi'de gördük. Ayrıca özel hayatı da burnumuzun dibine kadar girdi, her seferinde tolere etti ama yeter. Ben yönetimin yerinde olsam güzel bir...
Icardi ne yapacak ta oyuna girecek? Koşacak mı? Press mi yapacak? Defansa mı gelecek? Bırakın şu Icardi mastürbasyonunu artık ya. Icardi bitti anlayın artık.
Sallai konusunda sonuna kadar katılıyorum. Yani en kötü Sallai bekte, önünde Sane olmalıydı. Bu stadyumu bilen adamlar yedek bekledi...
Okan Buruk'un teknik direktör olmadığını bir kez daha anlamış olduk. Senelerdir sahamızda adam akıllı yenilmeyen takım, deplasmanlarda çok ama çok zorlanıyor. Yani taraftar desteği ve oyuncuların kalitesi bazı maçları koparıyor, Okan'lık bir durum yok yani. Ki zaten bugün kadro diziliminden bir...
O polisi git CİMER'e şikayet et. Ne demek kamera kaydı yoksa yardımcı olamam. Esnaf esnaf sen mi gezeceksin? Öyle saçma şey olmaz. En kötü apartmanların kamerası var mı ona bak, git polise apartman ismini ver, gitsin yöneticisiyle konuşsun.