Mide esnek bir yapıya sahiptir. Sen istediğin kadar ameliyatta olsan, kendini ve yeme alışkanlıklarını düzene sokmadığın sürece o miden yine genişler ve yine kilo almaya başlarsın. Bence ilk önce bir psikoloğa git. Ondan sonra diğer adımlara bakarsın.
İşlemcinin sıfırı 1700
Anakartın 2. eli 1600
Ram tek 8GB ise ikinci eli yine 1700-190 civarı.
Toplamı 5.200 yapıyor. Maksimum koyacağın fiyat 4500 olur. 4200-4300'e satarsın diye düşünüyorum.
Dostlar selamlar.
Belki denk gelmişsinizdir forumda, milattan önce üretilen bir laptop kullanıyorum. Doğal olarak çok yavaş bir laptop, yani Youtube'da bir videoya tam ekran yapmak için çift tıklıyorum 3-4 saniye bekliyorum falan. :D
Artık canıma tak etti, paraya kıymaya karar verdim fakat...
Birisinde ölü deriyi makasla kesiyorlar, ötekinde göğüs kafesini açıyorlar. Bilgin yoksa yazma be arkadaş.
Direkt hastaneyi ara, sorunu sor. Onlar seni yönlendirir zaten.
Pipinin ucundaki et parçası ile, kalp kapakçığı arasında nasıl bir bağdaştırma kurdun çok merak ediyorum.
Sigortan varsa karışılıyor. Ama yine de olacağın hastaneye danışmanı öneririm. Eğer sigortan yoksa veya karşılamıyorsa sonradan sıkıntıya girme.
Açacak mısın açmayacak mısın karar verdin mi bilmiyorum ama kullanacağın ekipmanlarla ilgili 1-2 şey söylemek isterim. Yorumunda gördüm yok 420hz yok 2k lık kulaklık falan. Bunlar gereksiz. İmkanın varsa restorasyon arasında 1 oda yaparsın. Oraya karşılıklı 10 bilgisayar dizersin ve sadece...