Gravewormszr isimli üyenin son içerikleri

1. Gravewormszr

Kilo Vermek İstiyorum Ne Yapmalıyım Lütfen Yardım Edin!

İlk önce devlet hastanesinden dahiliye polikliniğinden randevu alıp tam kan testi yaptır. (Kan vereceksin sonuçlarına doktor bakacak) Sonra o sonuçlarla beraber yine hastaneden Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları bölümünden randevu al ve seni diyetisyene yönlendirsin. Özel bir...
  2. Gravewormszr

Alan adı satın alacağım ama bu belgeler nedir

TRABİS, açılımı TR Ağ Bilgi Sistemi olan, 14 Eylül 2022'de faaliyete geçen ve ".tr" uzantılı internet alan adlarının yönetiminden sorumlu BTK bünyesindeki merkezi sistemdir. Belgesiz ve "ilk gelen alır" kuralıyla .tr, .com.tr, .org.tr gibi uzantıların tescilini, yönetimini ve güvenli çalışmasını...
  3. Gravewormszr

Nolacak Bu Fenerin Hali Sizce?

Fenerbahçe'nin ihtiyacı olan şey kan değişimiydi, onu da yaptılar fakat hala sıkıntı var. Kaç sene Ali Koç ve Aziz Yıldırım arasında gitti geldi seçimler. Şimdi değişik bir isim aday oldu, kazandı ama hala aynı. Demek ki herkesin komple değişmesi gerekiyor. Yoksa Galatasaray, Bayern Münih gibi...
  4. Gravewormszr

GALATASARAY FENERBAHÇE 3-0

Sane'nin penaltısını vermedi Sanches'e penaltı pozisyonunda sarı kart vermedi Ederson'u, Sane'nin penaltı pozisyonunda VAR'ı atmalıydı, kafa kafaya geldiler falan. Bir kişi de Galatasaray'lı bir oyuncuya sert girdi, sarı kart vermedi. Fenerbahçe'nin kazandığı penaltı, tartışmasız penaltıydı...
  5. Gravewormszr

Gs-Fb Derbi nerden izlenir

İnattv. Eğer akıllı televizyonun varsa, gir oradan X'e, İnattv yaz, oradaki linkten APK'yı kur ve izle. 1-2 dakika geriden veriyor, telefonun bildirimlerini kapatıp izlersin mis gibi.
  6. Gravewormszr

Dövüş Sporu Tavsiyeleri

Sende şunu anlamıyorsun; vuracağın yeri bildiğin sürece kuralların bir önemi yok. :) İyi forumlar.
  7. Gravewormszr

Dövüş Sporu Tavsiyeleri

Tamam güzel kardeşim, sen karma olarak eğitim al. Karşındaki adam aşağı düştüğünden üzerine binip brazilian jiu jitsu tekniklerini gösterirsin. He 2 kişilerse de kolay gelsin sana. Ben 15 senelik eğitimimin bana verdiği reflexleri kullanarak, karşımdakinin eli cebine gitmeden KO etmeye devam...
  8. Gravewormszr

Dövüş Sporu Tavsiyeleri

Güzel kardeşim 15 sene boks eğitimi aldım. Ringe de çıktım, sokakta da bulundum. Boks'un ilk amacı ilk darbeyi atmak değildir, gelen darbeyi bloke etmektir. Bunda ustalaştığın zaman zaten gerisi geliyor. Brazilian jiu jitsu yerde işe yarar, Muay Thai daha ölümcül bir spor hiç gerek yok, Judo'da...
  9. Gravewormszr

Dövüş Sporu Tavsiyeleri

Bu dediğin ve saydığın sanatlar arasında dağlar kadar fark var zaten. :D Yazdığın bütün dövüş ve savunma sanatları ya yerde, ya da temassız. Adam akıllı bir boks öğrenirse 3 kişi rahat halledilir. Benim o yorumuma da gülen spor cahilleri şu videoyu izleyebilir.
  10. Gravewormszr

Dövüş Sporu Tavsiyeleri

Boks'tan başka diğer dövüş sporları yalan dolan. Boks'a git, hem kendini savunmayı öğrenirsin, hem güçlenirsin, hem kondisyonun artar.
  11. Gravewormszr

Riskli ilaç kullanımı(doktor fikir alma)

Doktoruna gidip "Benim annem böyle böyle bir şey atlattı, bunu kullanmam uygun mu?" diye sormak yerine, olayın içinde kanser geçmesine rağmen gelip burada konu açman... Güzel kardeşim; eline alacaksın telefonu, gireceksin MHRS'ye, randevunu alacaksın ve doktoruna soracaksın. Prospektüslerde...
  12. Gravewormszr

İş görüşmesinde nelere dikkat etmeliyim ? Tecrübeli arkadaşlar bakabilir mi ?

Kariyer.Net'e göre 2026 yılında ortalama 42-51 arasında değişiyormuş. Bu sayılar arasında bir rakam seni mutlu edecekse teklif edebilirsin. Ayrıca yeni kuruluyorsa çok fazla uçmamakta da fayda var. "Biliyorum yeni kurulan bir firmayız, fakat günümüz şartlarının ne kadar zorlayıcı olduğunu...
  13. Gravewormszr

İş görüşmesinde nelere dikkat etmeliyim ? Tecrübeli arkadaşlar bakabilir mi ?

4 ay staj yapıp, firmada junior yazılımcının ne kadar aldığını öğrenemedin mi? :D Kendinden ne kadar emin olursan senin için o kadar iyi olur.
  14. Gravewormszr

Gençlik ve Spor Bakanı Açıklamaları

Türkiye'de herkesin dediği sağa sola çekiliyor zaten kardeşim. Kimseye yaranamazsın bu ülkede. Ama Yasin'in atanması hakikaten şok etti beni de. Şeytan diyor ki derbiye çıkma, hükmen mağlup sayıl, kalan maçlarının hepsini yen ve şampiyon ol... Ama bizimkiler TFF ile bütün irtibatı kesmiş...
  15. Gravewormszr

Gençlik ve Spor Bakanı Açıklamaları

Siyaseti karıştırmazlarsa olmaz. Her kulüp için geçerli. Millet Galatasaray ile Fetöcü diye dalga geçiyor, ama bilmiyorlar ki en fazla Fetöcü onlarda. Ya da yanak okşattırdı falan diyorlar, ama millet başkanlarının ağzına baklava veriyor. Bunlar hep ucuza iş, ucuza ihale, ucuza arsa...
Geri