gravex isimli üyenin son içerikleri

1. G

Gigabyte M27up Fiyatı Hakkında

valla ben oled aldım iade ettim uğraşılcak dert değil bence
  2. G

Gigabyte M27up Fiyatı Hakkında

fiyatı 16 17k larda geziyodu 18k olmuş sizce fiyatı düşermi yoksa genel bir zam mı var
  3. G

OLED Monitör Tavsiyesi

aqwmg yi paybackle 30a alabiliyorsun sanırım
  4. G

OLED Monitör Tavsiyesi

peki mat panelmi temizlik konusunda daha rahat olur glossy panelmi çizilme artı temizlik olarak
  5. G

OLED Monitör Tavsiyesi

hocam şöyle söyliyim qd oled kullandım açıkcası arkadaşlarımla konusuyoken illaki tükürük ekrana geliyor bu tükürüğü distile su ve kaliteli mikrofiber bez ile temizlemeye çalıştım dağıldı ve cıkmadı daha sonrasında %70 ipa ile denedim onunlada çıkmadı bu yüzden iade ettim wolede geçiyim dedim...
  6. G

OLED Monitör Tavsiyesi

temizlik konusu ondada cok sıkıntı olacaksa mini led önerin olur mu peki
  7. G

OLED Monitör Tavsiyesi

yeni geleceklerin fiyatları cok daha fazla olmaz mi birde bir şey daha soracagım aqwmg alsam temizlik konusunda nasıl qd oled gibi sorun yaşarmıyım çizilme leke dağılması gibi distile su ve %70 ipa var elimde onları kullanacagım. 1788272244 okula dönüş paybackiyle 30k ya geliyor sanırım...
  8. G

OLED Monitör Tavsiyesi

inceleyenler tam mat olmadıgını söylüyor görüntüdede öyle gözüküyor 6 k fark var asus aqwmg ile bilmiyorum o yüzden düşünüyorum
  9. G

OLED Monitör Tavsiyesi

mat dedigim yarı mat panel cok büyük fark olur mu
  10. G

OLED Monitör Tavsiyesi

hocam qd oled kullandım bunun x24 ü nü beğenmedim temizlik konusunda berbat aşırı kolay çiziliyor iade ettim o yüzden woled almak istiyorum
  11. G

OLED Monitör Tavsiyesi

[H3 id='Asus+ROG+Strix+OLED+XG27AQDMGR+27k+tl+parlak+panel']Asus ROG Strix OLED XG27AQDMGR 27k tl parlak panel[/H3] [H3 id='GIGABYTE+MO27Q28G+26k+tl+mat+panel']GIGABYTE MO27Q28G 26k tl mat panel[/H3] [H3 id='LG+UltraGear+OLED+GX7+26.5+27GX700A-B+26k+tl+mat+panel']LG UltraGear™ OLED GX7 26.5"...
Geri