kanka anakarta takmıslardı bir sebebi var mı acaba çünkü sökerken anakarttan söktüm
1732896272
simdi kontrol ettim bir tanesini 4-4 ayırabiliyorum ikiye öyle deniyecem en kötü
merhabalar ofis bilgisayarında anakart arızalandığı için aynı işlemci tipli farklı bir anakart sipariş ettim ve şu an değişim işlemini yapıyorum her şey yerli yerinde ancak psudan anakarta takılan pinler 8 pin önceki anakartta da 8 kontrol ettim ancak aldığım yeni anakartta 4 pin bu durumda ne...
çok teşekkürler hocam şu an sizin belirttiğiniz şekilde yaptım hatta rami 2x16 olarak güncelledim yarım saat daha bekleyeceğim daha iyisi gelmezse direkt alacağım
şirketten sistem ödeme için saat 17:00 a kadar vaktim var yoksa hiçbir şekilde alamam
1731499030
çok teşekkürler hocam kontrol ediyorum
1731499042
teşekkürler kontrol ediyorum
basmadım bilerek müşteri hizmetleri ile görüştüm ürünü göndermiyolar vs diye ceza kessinler beni bekletmekten :D
1700660712
ben bu heriflerle uğraşmazsam rahat edemem anneme alacaktım bunu kursağımda bıraktılar az uğraşcam
kanka ama sinirim bozuldu satıcı iptal kararı almış iptal de etmemiş para mara yok ortada ve 20 günümü aldı ben o paraya hiç olmadı başka bir şeyler alırdım o süreçte acayip zoruma gitti ya
1700659732
baksana şuna hâla aktif sipariş olarak görünüyor
Siparişi 8 kasımda verdim ve 18 kasımda neden hâla kargoya verilmediğini ilettim kendileri ise iptal edildiğini söylediler ancak gelin görün ki ürün hâla işlem aşamasında iptal de etmemişler kargoyu da yollamıyorlar bu herifler hakkında nasıl bir işlem başlatabilirim siparişin ardından 14 gün...
Tavsiye veren herkese teşekkür ederim bugün ince hesapta bir anda gözüme barracuda pro çarptı ve 4bin küsüre düşmüştü ürünü araştırmıştım mikrofonunun dışında almamda bir engel görmedim o fiyata görünce direkt aldım tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim🫶🫶