grayhydra541 isimli üyenin son içerikleri

1. G

Olasılık ve istatistik Prof Dr Semra Oral Erbaş kitap pdf

olasılık ve istatistik Prof Dr Semra Oral Erbaş kitap pdf elinde olan varsa bana göndereblir mi?
  2. G

Günlük kullanım için öneri (sosyal medya basit ufak oyunlar)

Babamda reeder p13 blue plus vardı onun işini görüyodu da düşürmüş hastanede ekranı gitmiş onun gibi bir şey istiyor fazlasına gerek yok dedi ben de piyasayı pek bilmediğimden bi yardım alayım dedim redmi note 8 falan fazla babama ama bi konusayım dediğim tarz da olursa daha iyi olur...
  3. G

Günlük kullanım için öneri (sosyal medya basit ufak oyunlar)

Babama sosyal medya görüntülü konusmak ve ufak oyunlar oynaması için önerilerini bekliyorum bütçe 3k civari
  4. G

fiyat performans kablosuz kulaklık üniversite için

pedleri küçük gibi 720 bt hakkında deneyiminiz var mı
  5. G

kulak üstü olarak ne önerirsiniz? 1727935126 max 3k
  6. G

önerebileceğiniz f/p kulaklık var mıdır gürültü engelleme ve bataryası uzun süreli olursa iyi olur önerilerinizi beklıyorum
  7. G

Öğrenci indiriminden yararlanilarak alınabilecek iyi telefon önerisi

Redmi 13 le m34 arasında kalmıştım bende karar veremedim 1727870010 Öğrenci indirimi olmuyor ama 9500 tl sınır
  8. G

Öğrenci indiriminden yararlanilarak alınabilecek iyi telefon önerisi

9499 tl max butce ile telefon onerisi ben baktim galaxy m34 hakkinda ne düşünüyorsunuz alternatif önerilerinizi yazınız.
  9. G

Monitör VİVİD hakkında detaylı bilgi alınır mı alınmaz mı?

https://www.hepsiburada.com/gamepower-27-vivid-curved-165hz-1ms-2x2w-speaker-va-gamingmonitr-p-HBCV000058N30H?magaza=Techburada&url_src=and-product-detail Hepsiburada da gezerken bu ürüne rastladım bende bı incelemesine bakmak istedim aynı markaya ait başka bir modelini kullanıyor abim o yüzden...
  10. G

3-3.5k Monitör Önerisi

Monster mi yoksa excalibur un su modeli mi M.E238FHD-G
  11. G

3-3.5k Monitör Önerisi

Gördüm hocam şu model hakkında bilginiz varmı Casper Excalibur M.E24FHD-G
  12. G

3-3.5k Monitör Önerisi

Bu nasıl? https://www.hepsiburada.com/monster-aryond-a24-v11-24-144-hz-1-ms-hoparlrl-full-hd-fast-ips-oyuncu-monitr-p-HBCV00004CD0KJ?magaza=Monster+Notebook&url_src=and-product-detail
  13. G

3-3.5k Monitör Önerisi

Marka konusunda içimde bir şüphe var iyi mi kötü mü bilmiyorum kullanan arkadaşların var mı ?
  14. G

3-3.5k Monitör Önerisi

Başka önerin varmı hocam birde bu yazdığım model hakkındaki düşüncelerin nedir? 1697142380 Başka önerin varmı hocam birde bu yazdığım model hakkındaki dusuncelerin nedir
Geri