Greatos isimli üyenin son içerikleri

1. G

Philips evnia almak mantıklı mıdır?

Öncelikle merhaba arkadaşlar Online+hikayeli oyun oynamak için monitör arıyorum Gözüme bu monitörü kestirdim: https://www.itopya.com/philips-evnia-24m2n3201a-238-inc-180hz-05ms-g-sync-hdr10-fast-ips-yukseklik-ayarli-pivot-gaming-m_u28009 Sizce alınır mı? Aynı bütçede daha iyisi varsa...
  2. G

Gigabyte A620m H anakartına göre F/P Wifi Kart önerisi

Hocam şunu almayı düşünüyorum,sizce nasıl? https://m.n11.com/urun/tp-link-archer-tx55e-wi-fi-6-bluetooth-52-pci-e-adaptor-49188748?magaza=azomik
  3. G

Gigabyte A620m H anakartına göre F/P Wifi Kart önerisi

Arkadaşlar sorunumu başlıkta da belirttiğim gibi Gigabyte A620M h anakartı ile uyumlu F/P Wi-Fi kartı önerebilir misiniz? (Usb olmazsa sevinirim,oyun oynayacağım)
  4. G

2025'te Pes 2021 Nereden Alınabilir?

Öncelikle merhaba arkadaşlar, PES 2021 oynamak istiyorum ama bilgisayarımın bileşenleri iyi olduğu için Crack'e hiç bulaşmak istemiyorum. PES 2021'i nereden alabilirim? (Veya önerecebileğiniz virüssüz crack siteleri)
  5. G

Gigabyte A620m h anakartında wifi özelliği var mı?

Öncelikle selamlar arkadaşlar 3 gün önce bilgisayarım elime ulaştı. Ama bir türlü wifi özelliğini bulamadım. Anakart: Gigabyte A620m h Wifi özelliği var mı yok mu bilmiyorum. Anlayan arkadaşlar yazabilir mi?
  6. G

AKKO VS ASUS TUF KLAVYE

Yok sağolun hocam yeterince yardımcı oldunuz👑
  7. G

AKKO VS ASUS TUF KLAVYE

Sağolun hocam çok teşekkürler🙏🏻👑
  8. G

AKKO VS ASUS TUF KLAVYE

Hocam sizi yormayacaksa atarsanız çok hoşnut olurum
  9. G

AKKO VS ASUS TUF KLAVYE

Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi klavyelerden pek anlamadığım için uzunca bir araştırma yaptım ve sonunda bu iki klavye arasında kaldım. Akko fun60 pro ve Asus tuf gaming k3 gen 2 klavye Akko'nun daha iyi olduğunu söyleyenler var (bende bu görüşlere katılıyorum) Ama büyük klavye sevdam...
  10. G

1000-1500 tl arası fp mouse+klavye önerisi

Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi 1000-1500 tl arası f/p mouse+klavye önerir misiniz (Bütün parayı monitör ve kasaya yatırdığım için bütçem bu kadar kısıtlı af eyleyiniz)
  11. G

Bu bilgisayar bu fiyata değer mi?

Merhaba arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi almak istediğim bir bilgisayar var fiyat 33 bin küsür Fiyat algımı o kadar kaybettim ki ucuz mu pahalı mı olduğunu kestiremiyorum. Anlayan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi? Bilgisayar'ın linki...
  12. G

30 K bütçe için F/P Sistem Önerisi

Teşekkürler👑
  13. G

Sağolun hocam👑
  14. G

Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi 30 k bütçe için f/p sistem önerebilir misiniz? +En fazla 1-3 bin tl artırabilirim (Yeni nesil oyunları oynamak için)
  15. G

İkinci el sistem alınır mı?

Hocam satan arkadaş 2 ay kullandığını söylüyor İş nedeniyle fazla kullanamamış Ekran kartı ise 8 gb. Satıcı kutu-fatura-garanti sunuyor
Geri