Yaklaşık 8 yıldır Logitech G402 kullanıyorum biraz soyulmaya başladı mouse değiştireceğim. Genelde Lol oynuyorum 2000tl'ye kadar mouse öneriniz var mı ?
Merhaba, Iphone 11 kullanıyorum ve telefon kasmasın diye telefonumu güncellemiyordum. Telefonumun güncel sürümü 14.7 fakat bazı uygulamaları açmak için IOS 15 yapmak gerekiyor. Şuanda güncellemek istersem telefonu IOS 18'e güncelleyecek ve bunu yapmak istemiyorum IOS 15 yeterli. Telefonumu IOS...
RX6600, R5 5600 sistemim var lolde nedenini anlamadığım şekilde 150'nin altına düşüyor fps. Ekran kartı sıcaklığı max 60, işlemci ise max 70 derece görüyor. Sorun ne olabilir ?
Bilgisayarın tuşuna bastığım gibi açılmıyor önce böyle bir ekran geliyor sonrasında "N" harfine basıp başlatıyorum windowsu nasıl çözebilirim bunu ?
Anakart: A520m HVS
2kglik dambıla boşuna para verme al kola şişesini su doldur aynı şey boşa para. Dips aletleri var fiyatlarını bilmiyorum ama birden fazla hareketi yapmana yardımcı olacak bir şey bütçen yetiyorsa alabilirsin. Bütçeni karşılamıyorsa youtube'a calistenics yazarak kendi vücut ağırlığınla...
https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-5500-rtx-4060-8g-oc-a520m-a-pro-500gb-ssd-16gb-ram.html
Bunda işlemciyi r5 5600'e yükselttiğinizde 23k tutuyor daha mantıklı