Aynısı başıma geldi Amazon üzerinden incehesap satıyordu. 9070xt nitro aldım abartısız 10+ gün bekledikten sonra iptal ettiler. Amazona şikayet oluşturdum...
Ben o kuponlara rastgele gezerken denk geldim ama tam her yerde paylaşıldığı sıra denk gelmişim galiba. Bakarken bi anda bitti gitti. 1000lik kupon bile...
Pttden alırken ürünleri kaldırdılar. %1000 iptal gelir bu fiyata satması için dükkanın önüne "Patron Çıldırdı" brandası germesi lazım. Bir de şansımı...
Sorduğum 2 ürün arasında ne gibi bi fark var onu biliyor musunuz peki? 3k lık bir ürün işimi görecek açıkcası ama bu işe niyetlendim temelli istediğim gibi...
Anakartın wifi li modeli Amazonda 9200 e düştü.
1768677968
Allah rızası için günlerdir yardım bekliyorum cevap gelmiyor. Bana da yardım eder misiniz?
Beyaz...
Hazır beyaz soğutucu konusu açılmışken tekrar konu açıp spamlamamak adına sıvı soğutucu önerebilir misiniz?
360 mm olması gerek. Gönlüm LCD ekranlı güzel...
Evet eski kalitesi bence de kalmadı. Özelikle kolay gelsin istemiştim vatandan ama şu son yaşananlardan sonra mecbur kalmadıkça seçmem muhtemelen. Bütün...
Eyvallah. Ya orası öyle de bir de vatan çifte standart yapıyor bu benim sinirimi bozdu biraz. Bari bu süreci telafi için bikaç ürünü para iadesi alın dedim...
Geçmiş olsun üstat. Hiç sıkıntı yapma.
İnsanların başına neler geliyor.
Mutlaka gelecek sistemin.
Kısmet sizlik diyelim. Sabır edersen daha iyi olabilir...