Dostlar acil öneri lazım. Elimde Sapphire B850A Pure mevcut ancak özellikle back connect desteği olsa daha iyi olur düşüncesinden dolayı ve daha kaliteli...
Belki de senin için iyi olmuştur, uzun zamandır girmiyordum yeni monitör alınca bi deneyim dedim girdim bir el. Normal oyun bir de rekabet falan değil. 10...
Anakartın kötülüğünden değil hocam, daha iyi bir kart olan B850 Tomahawk Wifi için 650TL fazla vermek ve kartla taksitle almak varken o karta 9500TL verme...
Bence değer hem daha piyasası olan bir marka hem daha iyi faz kalitesi hemde back connect aradaki 2-3k ya değer. Ama bütçen çok yoksa satmak ile uğraşmak...
Evet back connect düşününce msi a göre daha mantıklı gibi Asus ama onun da bi tık tasarımı hoşuma gitmedi gibi :( yine back connect alırsam Asus alacağım...
Evet MSI PZ de P-Pak kullanıyor. Yani back connect istiyorsan ve bütçen varsa TUF BTF şuan çok mantıklı bence. Bende back connect istiyorum ama MSI ın MLG...
Sapphire iade sürem geçti ancak 9500e falan alıcı bulurum diye düşünüyorum. Beni cezbeden net nokta sanırım back connect muhabbeti. Bir de bahsettiğim msi...