mATX düşünmüyorum hocam ya, ATX olanı da fiyat olarak mantıklı değil gibi.
1775491301
Evet 16+2+2 ymiş ama pcb katmanı 6 kat. birebir aynı fiyat olsa belki...
13e kadar falan çıkardım da 16k da fazla geldi gözüme. ekstra 5 6k verebileceğim bir fark yok gibi tomahawk için o yüzden gerek görmedim. Fiyat olarak 14k...
asus btf aldım geçtim, bu fiyata sanırım daha mantıklı bir seçim yok. Fiyat performans ve kalite anlamında üzmeyeceğini düşünüyorum. Banka kampanyaları ve...
ÜRÜN SIFIR KAPALI KUTU HİÇ KULLANILMADI HATTA KUTUDAN HİÇ ÇIKARTILMADI.
BACK CONNECT DESTEKLİ ANAKART ALDIĞIM İÇİN KULLANMAKTAN VAZGEÇTİM.
BEYAZ VE B850...
Sipariş geçeceğim gün içinde, önerileri bekliyorum. Uzun bir süre de sistemde değişiklik yapmam diye düşünüyorum. Şuan için 7800x3D ile kullanacağım ama...
rog fiyat farkı biraz fazla, edge ti da özellik ve malzeme kalitesi olarak ekstra fark sunmuyor gibi.
1775476254
İlk mesajdaki MSI ile Asus BTF arasında...
Burda temel fark slotlarda galiba, tek m2 gen5 ssd olması bi tık düşündürdü. 2 adet m2 ssd takmayı düşünüyorum çünkü. Gerçi son kullanıcı olarak gen4 ve...
MSI 12-2-1 faz 60A, ASUS 14-2-1 faz 80A bu farklar çok fark etmesede arada çok fiyat farkı olmadığı için bende ASUS alacağım ayrıca ASUS da BTF Ekran kartı...
Msi da da Back connect desteği var ama bahsettiğiniz farklardan dolayı ben de Asus alacağım gibi sadece bu fiyata daha mantıklı bir seçim olur mu merak...