Green isimli üyenin son içerikleri

1. Green

🔥İndirim Leobog Hi75c Pro Alüminyum Mekanik Klavye (Stoklar Güncellendi!!!)

Baileys için pusudaydım kaçırdık
  2. Green

Custom keycapsleri nerden bulabiliriz, piyasadaki her ürün uymaz heralde
  3. Green

Ek olarak bu aldığım klavye fiyatını hakediyor mu sizce? Ürün önerilerini de mekanik, beyaz ve tercihen ok tuşları olan ürünlere yönelik yapabilirseniz sevinirim
  4. Green

Aula s100pro aldım geçen kampanya kupon derken 1300 civarına almıştım. Üste 2k fazla verip almaya değer mi? Baileys rengini alacağım alırsam. 3 3.5k ya kadar kablosuz beyaz önerilere açığım. Alınca uzun süre kullanayım istiyorum, garanti vs konusunda ulugames sorun yaşatır mı?
  5. Green

❌İndirim Bitti! North Bayou F80 Monitör Kolu 849tl! (Yeniden)

Sonuncuyu ben aldım galiba
  6. Green

❌İndirim Bitti! Thermalright Am5 İşlemci Güçlendirme Kiti + Tf7 Termal Macun - 499₺ 🔥🔥 İndirim120

Sistem toplarken denk gelse bu fiyata alırdım da şimdi sök tak uğraşılmaz ya
  7. Green

🔥İndirim Istanbul-Chicago Gidiş Dönüş Uçak Bileti 15.600₺!

Fırsat güzel olmak ama benim vize olmamak :(
  8. Green

❌İndirim Bitti! Trendyol Elektronik'te 1.200 Tl ve Üzeri Alışverişlerde Geçerli 300 Tl Kupon

Acil FP beyaz kablosuz mouse/klavye önerisi
  9. Green

❌İndirim Bitti! North Bayou Nb F80 Monitör Kolu 🔥850₺

O satıcıdan almayı tavsiye etmiyorum, alternatif varsa dürüst bir satıcıdan alınmalı. Özellikle almadan önce sordum 2026 versiyon mu gelecek diye, teyit ettim ve 2026 gönderiyoruz dediler. Daha sonra ürün 2024 çıktı...
  10. Green

🔥İndirim Fazeon F25 Curved Panoramik Temperli Camlı Kasa 8.061 TL !

Bunu alacağıma https://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-elite-600-curve-tg-850w-80-plus-gold-gen5-4x120mm-argb-atx-siyah-kasa.html bunu alır geçerim. İçindeki psu da üzmez 850w 80+ gold 1778202604 Ayrıca benzerini kendim de kullanıyorum kötü diyemem kavisli cam konusu biraz düşündürüyor ama...
  11. Green

🔥İndirim Scope 2 96 NX / Rog Pelta Siyah kulaklık (Nakit iade ile 4863TL)

Nakit iade + 1000tl ya da 30 euro olayı birleşiyor mu acaba
  12. Green

Fiyat performans başlangıç seviyesinde en mantıklı seçenek ne

Bütçene göre Samsung A serisi bakmanı tavsiye ederim. Fiyatlar ne alemde bilmiyorum ama anlattığın kullanım şekliyle A16 veyahut A26 sorunsuz götürür uzun süre bence.
  13. Green

Çözüldü✓ Sanırım RX 9070 XT aldığıma pişman oldum

Aynen ben de sorun yaşadım denemez. rx 570, 6650xt ve 9070xt mevcut. Rx 570 7 senedir bende, 6650 xt 4 sene civarı oldu sanırım, 9070 xt yi de 1 aydır kullanıyorum, herhangi bir sorun yaşamadım. 1776761743 Bu arada fiyat efsaneymiş. Ben de nitro+ var hazır sistemle 35e falan geldi galiba
  14. Green

600TL Dijital Oyun Ve Müzik Platformlarında Harcadığınız Kadar Bonus!

Yeni müşteri olsam olur mu acaba?
  15. Green

🔥İndirim Razer Wolverine V3 Pro | 7199 TL 9 Taksit

Noluyooooo +18 falan diyo hemen kapattım, zurna mı attınız :kekw:
Geri