Green isimli üyenin son içerikleri

1. Green

🔥İndirim Vatan indirimli MSI anakartları

Yok bana da çok denk geliyor merak etme, ama bu da kötü bi anakart değil netice de ona istinaden alıcısı var
  2. Green

Daha 2 gün önce 2 tane alıcısı vardı :) ben yerine alacak kart bulamadığım için satmadım
  3. Green

Evet back connect düşününce msi a göre daha mantıklı gibi Asus ama onun da bi tık tasarımı hoşuma gitmedi gibi :( yine back connect alırsam Asus alacağım gibi bakalım. Peki Sapphirei 9500 gibi bi fiyata satarsam 2k fazla verip Asus almaya değer mi sence
  4. Green

Sapphire iade sürem geçti ancak 9500e falan alıcı bulurum diye düşünüyorum. Beni cezbeden net nokta sanırım back connect muhabbeti. Bir de bahsettiğim msi modelinde bulunan mavi detaylar almış olduğum thermalright warframe frozen sıvı soğutucudaki mavi detaylarla uyumlu olur diye düşünüyorum...
  5. Green

Elimdeki Sapphire galiba pcb 8 katman ancak fazlar 55A , bu bir sorun yaratır mı? Msi gaming plus PZ pcb 6 fazlar 80A sanırım 1774795148 Gemini yorumu "Eğer elinizde Project Zero (arka bağlantı destekli) bir kasa yoksa veya almayı düşünmüyorsanız, Sapphire B850A Pure'un 8 katmanlı PCB yapısı...
  6. Green

Yok o fiyatlara çıkmam istemiyorum ya, alırsam PZ muhabbetinden sanırım MSI alacağım. Var mı daha mantıklı bir öneri
  7. Green

Kasam uyumlu, Cooler Master Elite 600 mevcut. Backconnect biraz cazip geldi. Ama ne varki MSI a gıcığım.. Aslında gönlüm Gigabyte X870 Aorus Elite Ice dan yanaydı. Sonra fiyatı uçtu gitti. 13400 falandı bir ara şimdi 15k+. Çok kararsız kaldım maalesef
  8. Green

Elimde sıfır Sapphire B850A Pure anakart mevcut. Bunu kullanmak yerine B850 Gaming Plus PZ modelini almaya değer mi? Hemen hemen aynı paraya gelcek ya da 1k fazla ödemiş olacağım. Hangisi daha mantıklı olur? Sanırım faz sayıları aynı ama diğer BC vs gibi özellikler düşündürüyor.
  9. Green

❌İndirim Bitti! Lian Li Strimer Wireless 24P 3.499 TL

Sağdaki ekran nerden
  10. Green

🔥İndirim ASUS 360MM SIVI SOĞUTMA 3839 TL

Tek kule tek fan olan model mi hocam, link atar mısın
  11. Green

🔥İndirim ASUS 360MM SIVI SOĞUTMA 3839 TL

Keşke beyazı olsaydı... https://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-masterliquid-core-ii-360-argb-led-fanli-beyaz-sivi-sogutma.html Bu alınır mı peki normalde thermalright warframe frozen lcd ekranlı olandan aldım. Ama kararsızım hala bu ürünle arasında da 1k oynuyor
  12. Green

🔥İndirim Trendyol 800₺ ve üzerine 250₺ İndirim kodları

Hoca bunu nasıl yaptın hoca 1774639708 Denedim olmadı bitmiş galiba
  13. Green

🔥İndirim Trendyol 800₺ ve üzerine 250₺ İndirim kodları

Yeni kod lütfen :kekw:
Geri