Green isimli üyenin son içerikleri

1. Green

❌İndirim Bitti! Segotep Lumos G6 Siyah 120mm Kule Tipi İşlemci Soğutucu 599TL (DİBİN DİBİ FİYAT)

Hocam yer neresi, soğutucuyu aldığınız fiyattan veriyorsanız bana da lazım, kaçırdım indirimi
  2. Green

Max 1.5K mouse önerisi kablolu kablosuz fark etmez

Bu mu a9 plus mı
  3. Green

Android Saat uygulamasını sildim

Helal olsun 2 senelik konuyu hortlamışsın, muhtemelen arkadaş telefonu bile değiştirmiştir
  4. Green

❌İndirim Bitti! Hepsiburada Yayına Özel Kod Dağıtılıyor Koşun!!

Ölme eşeğim ölme, bunun yerine amazon takip edin arada kupon veriyor ve ciddi 1 gün boyunca geçerli oluyor nerdeyse.
  5. Green

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Kupon nedir 1771432829 Geçenlerde 5500e msi in pz atx geldi. Msi a sinirim bozuk, o yüzden almadım ama fiyat iyiydi. Tekrar gelse alabilirim belki. Cooler master elite 600 aldım duruma göre iade edeceğim bakalım.Bu arada ürün sıfırdı, depo ürünü değildi.
  6. Green

❌İndirim Bitti! BenQ 27″ 200Hz 2K IPS Beyaz Monitor 7.699 TL

Hocam Rampage glacier mi bu mu? Ne fark var acaba
  7. Green

10 bin TL altı babaanne telefonu

Samsung al geç
  8. Green

🔥İndirim Axess İlk başvuru 3500 TL üzeri 1000 TL chippara Totalde 10000 TL chippara

Henüz denemedim, epin sitesi olarak geçiyormuş ama sektör olarak ekstreye ne yansır net bilgi vermiyor oyunfor. Bence geçerlidir ama riske de atamadım açıkcası.
  9. Green

❌İndirim Bitti! Konu açılmış

Cooler master elite 600e benziyo, onun yerine alınır mı %50 daha ucuz :D
  10. Green

Maximum 70.000 TL sistem önerisi

Söylediğim gibi iyi bi hazır sistem denk getirmen gerek ya da banka kampanya, kupon vs yakalayıp parça parça iyi fiyatlara alman gerek. 70k verip bu parçaların altına düşersen pahalı almış olursun. Diğer arkadaşlar da görüş belirtsin...
  11. Green

Maximum 70.000 TL sistem önerisi

Şuan için FP bir sistem var mı gözüme çarpmadı biraz baktım da. Toplama ne kadara denk geliyor bi bakacağım şimdi. 1771073735 Açıkcası işin içinden çıkamadım. Banka kampanyalarını kullanarak tek tek alınabilir parçalar ya da Paraf kampanyası hala devam ediyorsa Vatan Bilgisayar üzerinden güzel...
Geri