Evet back connect düşününce msi a göre daha mantıklı gibi Asus ama onun da bi tık tasarımı hoşuma gitmedi gibi :( yine back connect alırsam Asus alacağım gibi bakalım. Peki Sapphirei 9500 gibi bi fiyata satarsam 2k fazla verip Asus almaya değer mi sence
Sapphire iade sürem geçti ancak 9500e falan alıcı bulurum diye düşünüyorum. Beni cezbeden net nokta sanırım back connect muhabbeti. Bir de bahsettiğim msi modelinde bulunan mavi detaylar almış olduğum thermalright warframe frozen sıvı soğutucudaki mavi detaylarla uyumlu olur diye düşünüyorum...
Kasam uyumlu, Cooler Master Elite 600 mevcut. Backconnect biraz cazip geldi. Ama ne varki MSI a gıcığım.. Aslında gönlüm Gigabyte X870 Aorus Elite Ice dan yanaydı. Sonra fiyatı uçtu gitti. 13400 falandı bir ara şimdi 15k+. Çok kararsız kaldım maalesef
Elimde sıfır Sapphire B850A Pure anakart mevcut. Bunu kullanmak yerine B850 Gaming Plus PZ modelini almaya değer mi? Hemen hemen aynı paraya gelcek ya da 1k fazla ödemiş olacağım. Hangisi daha mantıklı olur? Sanırım faz sayıları aynı ama diğer BC vs gibi özellikler düşündürüyor.
Keşke beyazı olsaydı...
https://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-masterliquid-core-ii-360-argb-led-fanli-beyaz-sivi-sogutma.html
Bu alınır mı peki normalde thermalright warframe frozen lcd ekranlı olandan aldım. Ama kararsızım hala bu ürünle arasında da 1k oynuyor