25e 5 veren ilk müşteri kampanyası olmamıştı. Günler süren sert itirazlarımdan sonra bugün puan tanımlandı. Yine de kartın borcunu ödedikten sonra kapatmayı düşünüyorum.
Telefonla görüştüğümde yaptığım alışverişin kampanya şartlarına uygun olduğu belirtilmesine ve eposta talebine de olumlu dönüş yapılmasına rağmen 5000 TL puan yansıtılmadı. Benim için olumsuz bir deneyim oldu. Aynı sorunu yaşayan başka bir arkadaş var mı aramızda?
kullanmak için alana lafım yok ama satmak için alıp fahiş karla satanlar umarım gerçekten ihtiyacınız olan ürünlerde siz de aynı durumla karşılaşırsınız
bende de şöyle bir sıkıntı var. Vatan Bilgisayar'ın kampanya tarihinden sadece 1 gün önce Parafly Platinum kart tanımlandı. MH ile telefonda konuştuğumda Platinum kart kampanyaya dahil değil diyor. İptal edip yeni kart tanımlayalım dedi. Bu sefer olur mu diye sorduğumda yine olmaz çünkü son 6...
Eşimde Honor 400 var, bende A56 var. Honor daha hafif ama güncelleme süresi az. A56 özellikle ekran boyutu olarak büyük ama daha ağır. Elim büyük olmasına rağmen zorluyor. Hatta değişelim dedim istemiyo :)
S25 FE yılbaşından sonra S26 serisine göre indirim de görebilir fiyat artışına da...
CEPTETEB kullanıyorum. Mobil uygulamadan kampanyalar sayfasını incelerken sözünüze bonusta ilginç bir bonus kampanyası vardı. 10 ay boyunca 1000 TL harcamaya 1000 TL bonus. Oran yüzde 10 gibi görünse de bonus hemen veriliyor. Belki size de teklif edilmiştir. İhtiyacı olan değerlendirsin.