greenlordd isimli üyenin son içerikleri

1. greenlordd

Direksiyon Seti önerisi

Merhaba direksiyon seti almayı düşünüyorum. Piyasada en yaygın Logitech G29 var. Alternatif seçenekleri nedir? G29'un kendi kronikleri bulunmakta biliyorum başka setlerde de ister istemez sorunlar vardır. Ben Rampage V997 modelini gördüm. Hangisini tercih etmem gerekir. Başka model önerileriniz...
  2. greenlordd

Yanıp sönen kırmız ışık?

Arkadaşlar kasamın mavi güç tuşunun altında sürekli yanıp sönen bi kırmızı ışık ver anlamı nedir?
  3. greenlordd

Bios ekranım açılmadı?

Sistem toplaması sonrası bios ayarları yaptım ayarlarımı kaydettim ve Windows yüklemek için biostan çıktım.Şuan display yok hatası alıp ekran kapanıyor ne yapmalıyım?
  4. greenlordd

Kasa İçi Kablolama Montajı Yardımı

fan kablosundan geliyor
  5. greenlordd

çok büüyk bi sıkıntı olmuş mudur? 1748618851 fanlara fln zarar verdiysem önemli değil yani yenisi ile değiştirebilirim
  6. greenlordd

ufak bi duman çıktı zaten aşağıdaki kasa fan kablosundan geldi glb
  7. greenlordd

asus prime b650m-k 1748617880 hocam çok büyük bi sıkıntı oldu ben bağladım kabloları güç verdim bi yeri yaktım glb 1748617970 çok anlık oldu ama bi yere zarar vermiş miyimdir?
  8. greenlordd

attıklarımı yapamadım zaten videoda göstermiyor
  9. greenlordd

Kasa bablolaması için acil yardım

evet fakat olmadı kasaya güç verdiğimde çalışmadı yanlış yaptım glb.
  10. greenlordd

atıyorum 1748616433 yükleniyor 1-2 dk içinde gelir 1748616585 hepsi bunlar
  11. greenlordd

kule tipi soğyucum var 2 fanı var onların bağlantısıı da yapamadım
  12. greenlordd

Arkadaşlar merhaba yeni bir sistem topladım kasa aprçalarını montajladım. Sıralama kablolamaya geldi fakat kablolama kısmında şu an sorun yaşıyorum. 24 pinli anakart, 8 pinli CPU, USB3.2, ekran kartı, HD Audio kablolarını taktım. Diğer fan vb kablolamayı yapamadım. Bu konuda uzman olan ve bana...
  13. greenlordd

Kasa bablolaması için acil yardım

Arkadaşlar merhaba yeni bir sistem topladım kasa aprçalarını montajladım.Sıralama kablolamaya geldi fakat kablolama kısmında şuan sorun yaşıyorum.24 pinli anakart,8 pinli Cpu ,usb3.2,ekran kartı ,hd audio kablolarını taktım.Diğer fan vb kablolamayı yapamadım.Bu konuda uzman olan ve bana yardımcı...
  14. greenlordd

2k monitör tavsiyesi

chasback geri kredi kartına mı oluyor yoksa iyzico hesabına mı?
  15. greenlordd

2k monitör tavsiyesi

anladım teşekkürler.Peki indirimi ödedikten sonra mı yoksa ödemeden önce mi veriyor?
Geri