Greenville isimli üyenin son içerikleri

1. G

Efotball 24 pas geçmiyor.

O kadar para yatırdım o kadar zamanı mı ayırdım. Ama bu oyun beni deli ediyor. Oyuncuyla verkaç yapacağım boşluk kollayan kaka verip geri çekiliyor. Boşluk kollayanlarin amacı full ileri olması lazım ama yaptığı tek şey verip geri çekilmek. Örnek olarak topu kostice veriyorum, kostice yaklaşıp...
  2. G

TLC 10 L telefondaki dokunmatik sorunu.

Telefonun ekranı kırıktı değiştirdim, ekran koruyucu taktırdım fakat pes oynarken hem dribling hem de pas ya da sut tuşuna basmıyor. Bu sorun birçok yerde var. Bir yere basılı tutunca diğer yerler kitleniyor. Başka bir yere basamiyorum. Telefonun modeli TLC 10l. Sorun tek yerden işlem yaparken...
  3. G

üç ay AFTERBURNER üzerinden yapılan overclock yapılmış kart alınır mı

Temiz. Alabilirsiniz. Olmadı konu açarsanız ben overclock'u nasıl iptal edilebilir onu gösterebilirim.
  4. G

üç ay AFTERBURNER üzerinden yapılan overclock yapılmış kart alınır mı

Overclock yapmış. Düzgün yapılmışsa sıkıntı çıkmaz. Sıcaklık değerlerini sorun.
  5. G

Amd 22.5.1 Driveri Çöküyor

Whql olanı indir. Ayrıca, https://www.amd.com/en/support/previous-drivers/graphics/amd-radeon-rx-6000-series/amd-radeon-rx-6700-series/amd-radeon-rx-6750-xt 22.5.2 driverini deneyebilirsiniz.
  6. G

Technopat Sosyal sürekli çöküyor!

Yani. Şakanın zamanı geçti.
  7. G

Technopat Sosyal sürekli çöküyor!

Sürekli hata veriyor. Sürekli çöküyor. Sunucular çok kötü. 3 gündür girilmiyor. Girersem bile yenileyince yine aynı hata. Girerken bu hata, Ya da bu hata, Girdiğim zaman şu hatayı alıyorum. Technopat anasayfasına girerken böyle bir şey çıkıyordu. Geçmişi sildim düzeldi...
  8. G

20k'ya unrealengine, unity ,visual studio ,gta 5,valo ,cs için en iyisistem sıfır

https://www.incehesap.com/tundra-modart-oyuncu-bilgisayari-fiyati-56275/
  9. G

Yardım 50 TL bütçe için başka ne eklenebilir?

Oynamadiysaniz oynayın. Yakında hangi mod yüklenmeli diye konu açacağım. Bambaşka bir oyun olacak.
  10. G

Yardım 50 TL bütçe için başka ne eklenebilir?

60 seconds yerine kalan para ile ark alınmalı.
  11. G

RTX 4090 + RYZEN 9 3900X (OVERCLOCK 4.6GHZ) Darboğaz?

Daha 2060'a geçmek için maymun oldum adam 4090 alacağım diyor. Al 4k keyfine bak.
  12. G

nisa suresi 34. ayet ile ilgili

Konuya dönersek: Örneğin birine hadi bunu bana kanıtla dediğimde A kişisi: Kur'an-ı Kerim'de yazıyor gibi saçma bir cevap veriyor. Yapmayın bunu. Din tartışmasında Allah'ı kanıtla diyenlere pek takmayın bu arada. Cahildir onu söyleyen.
  13. G

nisa suresi 34. ayet ile ilgili

Dinle dalga geçme mevzusu dönmüş, ülkede isteyen istediğini yapar mevzusu-özellikle internette- çığrından çıktı. Herkes birbirinin düşüncesi ile alay edip tartışma ortamı yaratıyor. Bunu sadece bu forum için söylemiyorum ama bunların kalıcı uzaklaşması lazım. Kimse kimsenin düşüncesine...
  14. G

Battlefield V grafik sorunu!

Sistemi tahmin edicem bir dakika.
  15. G

American megantrends hatasi

Sürüm 2.20.1871 Telif Hakkı ($) e088 American Megatrends İne B10S Tarih 01 / 244E08 & Vert F6 & Kuruluma girmek için <DEL tuşuna Basın Yeni CPU kuruldu, fTFMPSP NV bozuldu veya fTPMPSP NV strueture değiştirildi. Y ta reset Ftpm'ye basın, 1f yau'da 6itLackeR Veya enerypt ıan etkinleştirildi...
Geri