GreexD isimli üyenin son içerikleri

1. G

50 Bin TL Ye Hazır Sistem Tavsiyesi

Hocam özellikle 2 aydır sistem toplamak istiyorum arada gaza gelip lan alaıym gitsin diyorum sonra para biriktirip almak mantıklı geliyor diyorum parça parça mı toplasam yoksa ne uğraşayım alıp geçeyim hazır sistem diyorum ve şu ana kadar gördüğüm alınabilir sistemlerden birisi şunu belirteyim...
  2. G

7500x3d 9060xt 16gb 75 Kya Alınır mı Bu Sistem

https://www.tebilon.com/amd-ryzen-7500f-gigabyte-rx-9060-xt-gaming-oc-16gb-gigabyte-a620m-16gb-500gb-oem-paket/ hemen hemen aynı paket daha ucuza geliyor
  3. G

Çözüldü✓ 5060 Tı R5 7500f Sistem Alınır mı

hocam şimdi baktımda bütün sitelerde ki peşin fiyatına taksitler kalkmış :D şuan sanırım en iyi seçenek tek tek toplamak
  4. G

Tam olarak kaç taksit lazım peşin fiyatına peki :D
  5. G

Bende aynı dertteyim ve kendime konu açtım böyle konularada göz kestiriyorum kafama yatcak bişeyler olur mu diye :D
  6. G

Kanka aynı sistemi 43 e satmışlardı 1 hafta oluyor onu görüp almadıktan sonra 50k üstü vermeyi bırak 45 k üstü veremiyorum 7500f 5060 lı sistemlere
  7. G

Çok Fazla Böyle Konu Var ama Yeni Bilgisayar Almak İstiyorum Toplama mı OEM mi

Şuan kullandığım i5-11400f 3060 12gb li sistemim var bana neredeyse yetiyor ama powersuply da sorun var yük binince kapanıyor birazda eskidi o yüzden yenilemek istiyorum ama dediğim gibi bu pc bile bana yetiyor sadece biraz heves ve güncelleme için değiştiriyorum anakarttan dolayıda 1 parça...
  8. G

Bu Sistem Alınır Mı ?

Hocam öncelikle hayırlı olsun ne çabuk aldın öğlen 4 de yazmışsın :D Yani ben oyun oynamak iştiyorum çok fazlada oyun bilmem yaşlı adamım bu pc yi alırım kafam estikce oyun indirir oynarım diyorsan fiyatta çok pahalı değil ve iyi bir sistem Benim sana yazma sebebim biraz bilgisayarlarla...
  9. G

Bu Sistem Alınır Mı ?

https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-todes-msi-geforce-rtx5060-shadow-2x-oc-8gb-ryzen-5-7600-16gb-ddr5-500gb-nvme-m2-ssd-oem-paket-p-54760 Örnek olarak attım 4 5 k ya rahat fena olmayan ekran bulursun 7600 ü tam bilmiyorum fakat 12400f den baya iyi bir işlemci ve sana şöyle söyleyim i5-11400f ...
  10. G

Bu Sistem Alınır Mı ?

Hocam sistem dd4 yani ileride parça değişikliği yapabileceksen buna yakın belki daha iyi bir dd5 sistem bulabilirsin gibi geliyor kötüsünü dahi alsan parça eklerken sıkıntı yaşamazsan ama tamamen benim fikrim kötüde olabilir iyide istersen bulursam 40k ya kasa vardı onu atabilirim
Geri