Grexo isimli üyenin son içerikleri

1. Grexo

Yardım Bilgisayar Fan Sorunu: Ön ve Üst Fanlar Çalışmıyor

Hocam sıfır aldım ama incehesap tarafından toplanıp gönderildi. Geldiği günden beride bu sorun var ama incehesaba söylediğimde sorumluluk almıyorlar daha detaylı halini https://forum.donanimarsivi.com/konu/on-ve-ust-fanlarim-calismiyor.1164825/ buraya açtığım konuda görebilirsiniz. burda şubatta...
  2. Grexo

Yardım Ön ve üst fanlarım çalışmıyor

1759606156 İkisine de kasanın arkasındaki rgb controllerdan çıkan kablo takılı çıktıkları yerin üzerinde M/B yazıyor ince hesaptan aldım aldığım günden beri sadece sıvı soğutma fanı çalışıyor ara ara bilgisayarı açarken diğer fanlar çalışıyor
  3. Grexo

Yardım Ön ve üst fanlarım çalışmıyor

İşlemci : AMD Ryzen 7 5700X 3.40GHz 8 Çekirdek Soğutucusuz İşlemci Anakart: MSI B450M-A PRO MAX AMD B450 Soket AM4 DDR4 4133(OC)MHz mATX Gaming Ekran Kartı: GeForce RTX 4060 Ti VENTUS 2X BLACK 8G OC GDDR6 128Bit DX12 DLSS 3 Bellek: Kingston Fury Beast RGB KF432C16BB2AK2/16 16GB (2x8GB) DDR4...
  4. Grexo

birazdan deneyeceğim çok teşekkür ederim 1740331966 Hocam ikisi arasındaki farkı nasıl anlarım
  5. Grexo

Herkese iyi akşamlar bilgisayarımın üstüde ve ön tarafında fanlar hiçbir şekilde çalışmıyor ne yapmam gerekiyor hazır kasa aldım. Tüm kabloları yerinde gibi duruyor Hazır kasa aldım içinden 2 tane Control hub çıktı birinin üzerinde fanların hepsi takılı gibi ama bilgisayarı açtığımda öndeki ve...
  6. Grexo

Diğer konuda

+++++diğer konu açıldı++++
  7. Grexo

Yardım Game Power Sıvı Soğutma Çok Gürültülü Çalışıyor

hocam aldım toplandı sistem ama ses yapıyor daha yeni aldım yani 1 hafta oldu ama ses sorunum var
  8. Grexo

Yardım Game Power Sıvı Soğutma Çok Gürültülü Çalışıyor

Yeni kasa topladım içinde AMD Ryzen 7 5700x MSI B450M-A Pro Max 4060ti Ventus 2x 8G Kingston Fury Beast 16 GB Ram Samsung 970 Evo Plus 500 GB m2 + Samsung 860 Evo Plus 500 GB Gamepower Skadi 120 sıvı soğutma var Ama sıvı soğutma sanki işlemci ısısı yüksekmiş gibi açıldığı anda deli gibi...
Geri