Knk alınabilir aslında bence al bende amd ekran kartı var çok güzel kart ama dlls ayrı bir noktaya geldi bunlarda ses seda yok doğru düzgün sadece oyun oynayacak isen 9070xt de alabilirsin ön yargılı olma 9000 serisi iyi kartlar . Senin istediğinin çok fazlasını verir o kart
Knk eğer hiç borcun yoksa ve kartı alıyorsan kredi skorun normal bi derecede açılıyor 5-10 k hesap da dönmüşse bu adamlar faiz üzerine çalıştığı için sana bu miktarları vermeleri normal ben PC alacağım zaman 10 k istemiştim bana 150 k teklif ediyorlardı bide anlamamış gibi vay be çalışan adama...
Hocam alma bir gelirin yoksa o limiti alma lazım olmasın yaşandı aynısı. Pek çok arkadaşımda yaşadı bu durumu bunu bilinçli olarak yapıyor bankalar bence , üniversite okuyan herkese böyle limitler verip borçlandırıyorlar.
MSI PSU MAG A650BNL 650W 80+ BRONZE POWER SUPPLY vs HighPower Element BR 750W 80+ Bronze Siyah ATX Güç Kaynağı (HP1-M750BR-H12S) hangi güvenilir
Hangisini seçmem lazım
hocam alıcaksan bunu al 160 hz bi ekran alırsın oyun oynarsan https://www.hepsiburada.com/msi-katana-15-hx-b14wgk-068xtr-intel-core-i7-14650hx-16gb-1tb-ssd-rtx5070-freedos-15-6-qhd-165hz-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC00008RAESL artık ekran kartı yükleniyor herşeyi pişman olursun ileride