GRİFF44 isimli üyenin son içerikleri

1. G

Kasa Önerisine İhtiyacım Var

Bütçen ne kadar
  2. G

Bu 5070 sistem alınır mı?

Knk alınabilir aslında bence al bende amd ekran kartı var çok güzel kart ama dlls ayrı bir noktaya geldi bunlarda ses seda yok doğru düzgün sadece oyun oynayacak isen 9070xt de alabilirsin ön yargılı olma 9000 serisi iyi kartlar . Senin istediğinin çok fazlasını verir o kart
  3. G

120K LİMİT ÇIKTI SİZCE ALINIR MI

Knk eğer hiç borcun yoksa ve kartı alıyorsan kredi skorun normal bi derecede açılıyor 5-10 k hesap da dönmüşse bu adamlar faiz üzerine çalıştığı için sana bu miktarları vermeleri normal ben PC alacağım zaman 10 k istemiştim bana 150 k teklif ediyorlardı bide anlamamış gibi vay be çalışan adama...
  4. G

Bu 5070 sistem alınır mı?

Anakartı b serisi olan ile degis ramlari de 6000mhz cl36 olanla daha güzel kasa seçeneğinde var küçük bir farka . Fiyatı artmış ama 57 k idi bu sistem
  5. G

120K LİMİT ÇIKTI SİZCE ALINIR MI

Hocam alma bir gelirin yoksa o limiti alma lazım olmasın yaşandı aynısı. Pek çok arkadaşımda yaşadı bu durumu bunu bilinçli olarak yapıyor bankalar bence , üniversite okuyan herkese böyle limitler verip borçlandırıyorlar.
  6. G

🔥İndirim Philips TAH1108BK/00 Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık 743TL

claws kulaklık almayın malzeme kalitesi çok kötü sesler boğuk almayın alıp denedim iade ettim aşırı kötü
  7. G

PSU SEÇMEMDE YARDIMCI OLURMUSUNUZ

hayır illa ikisi olmak zorunda değilde çok pahalı olmasın sisteme 650 w yeticek öneriniz varsa atın hocam
  8. G

PSU SEÇMEMDE YARDIMCI OLURMUSUNUZ

MSI PSU MAG A650BNL 650W 80+ BRONZE POWER SUPPLY vs HighPower Element BR 750W 80+ Bronze Siyah ATX Güç Kaynağı (HP1-M750BR-H12S) hangi güvenilir Hangisini seçmem lazım
  9. G

Yardım Asus Rog Strıx G16 G615JMR-S5048 Laptop Alınır mı?

5060 alma hocam bence
  10. G

Yardım Asus Rog Strıx G16 G615JMR-S5048 Laptop Alınır mı?

hocam alıcaksan bunu al 160 hz bi ekran alırsın oyun oynarsan https://www.hepsiburada.com/msi-katana-15-hx-b14wgk-068xtr-intel-core-i7-14650hx-16gb-1tb-ssd-rtx5070-freedos-15-6-qhd-165hz-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC00008RAESL artık ekran kartı yükleniyor herşeyi pişman olursun ileride
  11. G

Hangi rx 9060xt yi almaliyim ?

stabil bir kart saphire olanlar ucuz ve iyi bence 3 fanlılar gereksiz suğutmasından memnun herkes
  12. G

Çözüldü✓ Bu termal macun iyi midir??

mx6 alınabilecek en iyi macun bence piyasada diğerleri ya çok pahalı ona göre yada ucuz ve çok kalitesiz
  13. G

🔥İndirim Claw's Beatstrike Anc Kablosuz Bt V5.4 gaming/müzik kulaklık 814.50₺

alınmaz çök kötü ben alıp denedim malzem kaliseti aşırı kötü bass çok fazla önde ve kulağa takınca kalitesizlik hissettiriyor
  14. G

🔥İndirim Havit 11.11 İndirime Girecek Ürünler

Üyeliğimi havit den sildim kolay gelsin site anında çöktü güzel reklam stratejisi
  15. G

🔥İndirim Fazeon 27" 165Hz 0.5ms IPS 3.499 TL

200 hz olanı var bende güzel monitör boe panel kullanıyor
Geri