Griffith isimli üyenin son içerikleri

1. Griffith

🔥İndirim Amazon.com.tr – DJI Neo ₺8000 TL

https://www.amazon.com.tr/dp/B07FTPX71F https://www.dji.com/global/neo/specs Teknik özelliklerde 100 FPS kayıtla ilgili bilgi yok. Amazon sayfasındaki özellikler Neo 2'ye ait olabilir, dikkatli olmakta fayda var.
  2. Griffith

JYSK oyuncu koltuğu 6,500₺

Ben Markus ve Matchspel kullanıyorum. Markus'un iki versiyonu da var bende. Birinin kolçakları deriden (2016) ve dökülme vs. asla söz konusu değil çok aktif kullanmama rağmen. Yeni (2023) modelde lastik gibi bir materyalle kaplı kolçaklar var. O da çok rahat. Matchspel ve Markus rahatlık...
  3. Griffith

JYSK oyuncu koltuğu 6,500₺

İnanılmaz rahatsızdı bu. IKEA koltuklarının yanından bile geçilmez. Kitaplıkları da aynı şekilde.
  4. Griffith

🔥İndirim Rampage PhaseChange Thermal padler Vatan'ın stokta - 135 TL

Sahte AliExpress PTM7950 ile aynı sonucu vermiş gibi duruyor hatalı foto yüklemediyseniz.
  5. Griffith

🔥İndirim 35.999 TL Asus Zenbook 14 UX3407QA-QD379W

Ekran 1920x1200 artık çok düşük geliyor bana.
  6. Griffith

🔥İndirim Thermalright Assassin X 120 Refined SE Hava Soğutucu 799,05 ₺

https://www.hepsiburada.com/-p-HBCV000089ZMEY Masanın kenarı ve sert kapak bir kitapla 5 dakika içinde yapabilirsiniz.
  7. Griffith

Yardım Samsung 32" Odyssey OLED G8 G81SF 4K 240Hz Gaming Monitör Alınır mı?

Bence TV'lere bir şans daha verin veya daha uygun ve performans sıkıntısı yaşatmayacak 2K OLED monitörlere bakın. Dikey ekstra ekran koyabilirsiniz kenara yine. TV'den oynarken headtracking kullanınca yakın mesafede bile çok keyifli oluyor. TV almak istemezseniz. Şu an piyasada çok uygun bir...
  8. Griffith

Bence bu işe girecekseniz min. 40" falan bir ekran alın, kaliteli bir OLED TV de olur. Bin kat daha eğlenceli olur. İleride switchboardlarla kokpiti daha da genişletebilirsiniz bu sayede. Böylelikle monitör uzaklaşınca küçük kalmamış olur. 1767122239...
  9. Griffith

RTX 5090 yoksa pek tavsiye etmiyorum bu ekranları. Yüksek ayarlarda keyifle oynayayım derseniz 100 FPS'lerde anca takılırsınız. DLSS + FG ile oynarsanız (o da anca 140-150 FPS) etrafa bakarken binalarda, ağaçlarda vs. bulanıklıklar görmek kaçınılmaz.
  10. Griffith

Bu ikisi arasında kesinlikle 32" o zaman tartışmasız. Çok fark yaratıyor. Başka ultrawide modellere falan da bakabilirsiniz sisteminiz yeterlidir herhalde bu monitörlere baktığınıza göre. Ben yerinizde olsam bütçeden kısıp VKB HOTAS (veya en ucuzundan T.16000M & TWCS) ve Quest 3/S VR headsetlere...
  11. Griffith

Rekabetçi oyun oynayacaksanız 27" makul bir seçim. Hem fazla büyük olmadığı için radar, minimap vs. sıkıntı yaşamazsınız hem de diğer kullanıcının belirttiği gibi daha yeni bir panel teknolojisi olması bir artı. Eğer sinematik deneyim, hikayeli oyunlara falan daha çok ağırlık veriyorsanız sadece...
  12. Griffith

🔥İndirim Phanteks Eclipse P300A Kasa 1.947 TL (TROY 1.647 TL}

Bu kasadan var bende kenarda. Çok kaliteli, tavsiye ederim. Yukarıdaki arkadaşın önerdiği kasa daha iyi duruyor fakat malzeme kalitesini bilemeyiz tabii. Phanteks'in yüzeyi camı vs. çok güzel.
  13. Griffith

❌İndirim Bitti! Aula SC800 PAW3395 37gr 8000Hz Kablosuz Mouse 1588 TL

Nordic 54L15 MCU olmayan mouse almamakta direniyorum. A9 Ultimate falan gelemedi bir türlü memlekete. Bu mouse ihtiyacı olanlar için güzel fırsat yine de.
  14. Griffith

🔥İndirim Arctic Liquid Freezer III Pro 360 Beyaz 5.599TL

7800X3D hiç ısınmıyor. Bence kesinlikle değmez.
Geri