griffn isimli üyenin son içerikleri

1. G

F/P Modem Tavsiyesii

Arkadaslar suan kablonet 100mbs 20mbs internet kullanıyorum modem değişeceğim wifi de çok sıkıntı yaşıyorum. fiber altyapı gelmis ilerde geçerim F/P modem önerisi bekliyorum
  2. G

Youtube Kamera Önerisi 2024

Birebir aynı ihiyaç için bende kamera önerisi arıyorum. Bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim.
  3. G

Grafik Tasarım da iş imkanları ?

Grafik tasarım sektörünü bilen bilmeyen yorum yazmış forumların en büyük sıkıntısı da bu. Piyasanın içinde olan adamların yorumunu dikkate almanı tavsiye ederim. Yukarıdaki ApRa arkadaş aslında konuya noktayı koymuş. Bende Denizli'deyim Freelancer çalışıyorum. Programları çok iyi öğren gerçekten...
  4. G

Yardım bu hafta monitör alacağım yardım

Bütçe hangisine yetiyorsa ben asus kullanıyorum memnunum
  5. G

Seduna Thunder Pro Yönetici alınır mı??

Hocam benimde kafamı karıştırdı yorumlar ben Seduna Efforce X4 siparişi verdim.
  6. G

Öneri Ofis Koltugu önerisi

Hocam forumda sürekli post ve yorumlarınızı gördüm ayını ürünlere bakıyoruz ve bütcemizde aynı galiba aldınız mı?
  7. G

Gamepower Ranger mikrofon vs Boya BY-M1

Arkadaşlar hali hazırda kullandığım Game Power kulaklığın mikrofonu mu daha iyidir yoksa Boya BY-M1 mi ?
  8. G

1000Tl koltuk önerisi

Arkadaşlar bilgisayar başında işim gereği fazla vakit geçiriyorum. Şuan kullandığım sandalye masamdan aşşağıda olduğu için ellerim çok üşüyor. Boyu uzun bi koltuk önerisinde bulunacak var mı?
  9. G

Editlediğim Video nasıl olmuş?

Teşekkür ederim arkadaşlar.
  10. G

Editlediğim Video nasıl olmuş?

Arkadaşlar videographer'ım müşterim için yaptığım video nasıl olmuş eksiklerim var mı? Benden kapak fotoğrafı istedi pek beceremedim ama karaladım bir şeyler :)
  11. G

Yeni̇ Ssd Montaji Nasil Yapabi̇li̇ri̇m?

Denizli
  12. G

Hocam nereden alabilirim ki başka bilgisayar tamircilerinin de farklı fiyat vereceğiniz zannetmiyorum
  13. G

Attığım linkteki uygunsa sipariş veriyorum o halde hocam.
  14. G

Ahahah hocam sabahtan beri Mediamarkt, Teknosa, Vatan dolaştım bir tane bulamadım bilgisayarcılara bakmadım ama internetten alayım dedim :)
  15. G

Hocam yeni konu açmak istemedim kusura bakmayın. Bu kablo benim işimi görür mü...
Geri