Arkadaşlar, mobilya hakkında bilgim yok. Ofis koltuğunda ne gibi özelliklere bakmam lazım. Bildiğiniz şu an satışta olan f/p koltuk önerilerinizi bekliyorum
Elektrik elektronik okuyup yanında yazılım öğrenmen daha iyi olur. Yazılım artık okunacak bir bölüm değil benim görüşüme göre. Ama yazılımsız da olmaz mutlaka yazılımda da ilerlemen gerek.
Kanka bana da yolladılar gene ölü piksel çıktı. Büyük ihtimal iade edilmiş bir ürün çünkü fabrika ayarlarında değildi monitör. Galiba sınıyorlar insanları
Gerçekten şans o biliyor musun :D 5+ yı ilk defa duydum. Gene iyisin birkaç arkadaşım çok sıkıntı çekti sıfır aldığı monitörü servise yolladılar. Değiştirmeyiz 3 den fazla olacak vs. thh gitti 6 ayda anca değişti monitör.
Düşürmezler o kadar bence gaminggecesi eskisi gibi değil. Ayrıca 4275tl idi lenovo 2 gün önce. Hepsiburada arada indirim yapıyor günlük takip edebilirsin
Ben lenovo R25I30 aldım hepsiburadadan. Bir tane sıkışmış piksel çıktı. Ne aradılar ne sordular direkt değişim yaptılar. İncehesap kötü firma 16k param hapsoldu 3 ay. Müşteri memnuniyeti açısından sıkıntı çekebilirsin. Onun haricinde hangisi ucuz ise ben onu alırdım.