grimshroud isimli üyenin son içerikleri

1. G

❌İndirim Bitti! AKKO 5075S DIY KIT 1200TL

Bu ürünü aldıktan sonra ekstra ne alacağız konuya çok yabancıyım
  2. G

Ofis koltuğu önerisi 1000-2000 TL

Arkadaşlar, mobilya hakkında bilgim yok. Ofis koltuğunda ne gibi özelliklere bakmam lazım. Bildiğiniz şu an satışta olan f/p koltuk önerilerinizi bekliyorum
  3. G

Bilgisayar Mühendisliği Mesleği Ölürmü?

Elektrik elektronik okuyup yanında yazılım öğrenmen daha iyi olur. Yazılım artık okunacak bir bölüm değil benim görüşüme göre. Ama yazılımsız da olmaz mutlaka yazılımda da ilerlemen gerek.
  4. G

yazılım için işlemci

Kanka oyun oynamayacaksan bu kadar masrafa gerek yok bu arada. Normal işlemcili 10-15 bandına laptoplar da işini görür hem yanında taşıyabilirsin
  5. G

League Of Legends GEÇİCİ BANMI YEDİM ?

hayat bitti
  6. G

AOC 24G4X vs Lenovo Legion R25I-30

Kanka bana da yolladılar gene ölü piksel çıktı. Büyük ihtimal iade edilmiş bir ürün çünkü fabrika ayarlarında değildi monitör. Galiba sınıyorlar insanları
  7. G

Gerçekten şans o biliyor musun :D 5+ yı ilk defa duydum. Gene iyisin birkaç arkadaşım çok sıkıntı çekti sıfır aldığı monitörü servise yolladılar. Değiştirmeyiz 3 den fazla olacak vs. thh gitti 6 ayda anca değişti monitör.
  8. G

Düşürmezler o kadar bence gaminggecesi eskisi gibi değil. Ayrıca 4275tl idi lenovo 2 gün önce. Hepsiburada arada indirim yapıyor günlük takip edebilirsin
  9. G

Ben lenovo R25I30 aldım hepsiburadadan. Bir tane sıkışmış piksel çıktı. Ne aradılar ne sordular direkt değişim yaptılar. İncehesap kötü firma 16k param hapsoldu 3 ay. Müşteri memnuniyeti açısından sıkıntı çekebilirsin. Onun haricinde hangisi ucuz ise ben onu alırdım.
  10. G

İkisi de özellik bakımından benzer. Lenovo parlaklığı bir tık daha iyi ve lenovo 8bit aoc ise 6bit+frc. Hangisi ucuz ise o bence.
  11. G

12400f ile 4060 ti sistem de zararda mıyım?

ben 2023 mart da 12400f 3060ti almıştım 16ya. Hadi kötü bir şey yaptın ne olacak ? napacaksın söylesene
  12. G

Lenovo Legion R25i-30 Ölü Piksel

Dostum bende de 1 tane çıktı sadece siyah ekranda var. Hepsiburadaya değişim talebinde bulundum.
  13. G

Çözüldü✓ fiyat öncelikli bir monitör (3k)

Kanka sıcak fırsatlara gir g24-20 vardı bonus karta 3000tl diyorlardı
  14. G

🔥İndirim Lenovo G24-20 FHD 165Hz IPS Monitör 3.461,66 TL

Gerek yok o zaman ya şimdi bankasıydı iadesiydi siparişiydi uğraşmam o zaman. Teşekkürler
  15. G

🔥İndirim Lenovo G24-20 FHD 165Hz IPS Monitör 3.461,66 TL

4400 e Legion r25-30i aldım. Kargoda şu an iade edip bunu almak mantıklı mı
Geri