çenelerini kapamalarını söyle bi şekilde daha okul başlamadan sana bu kadar baskı yaparlarsa senin iş yaş. beni lgs yılında özel okula gönderdiler o kadar çok annesi babasından baskı görüp sınav gününde sayısaldan önce ağlayıp bütün yıl sırf ana baba baskısından çalıştıktan sonra 400 altı alan...
https://www.gameofzone.com/urun/sapphire-11305-02-20g-vga-pulse-amd-rx-6800-16g-gddr6-hdmi?ref=akakce&v=1.6.9
15300e 6800xt red devil almayı planlıyordum ama akakçede az önce bunu gördüm. sizce fiyat performansı daha iyi olabilir mi? bide sapphire ekran kartlar hakkında çok bilmiyorum kalitesi...
bundan daha iyi fiyata zaten bir 3080 12gb biliyorum bunu almasi daha kolay olduğu için kullanmak istiyorum. 5 6 fps için stok kovalayacak veya 2-3 bin ekleyecek değilim
bildigime göre laptop ekran kartlarında (mobil kart deniyor herhalde) hep bi performans düşüşü oluyor kart ismi aynı olsa bile (düşüş çok fazla değil ama yine de akılda tutulması iyi olur). alacaksanız 3050den daha iyi birsey almanızı öneririm.