GrittyFox isimli üyenin son içerikleri

1. G

🔥İndirim Mediamarkt Seçili Ürünlerde 3al2öde

İlanla ilgili bir bilgim yok.
  2. G

3 Al 2 öde tanesi 2600 TL oluyor. Aldığım fiyata veriyorum.
  3. G

APPLE MUWA3ZE/A USB-C Tablet Kalemi için 1 kişi aranıyor. İstanbul için elden teslim edilir. Kargo isteyen olursa da gönderebilirim.
  4. G

Selamlar, mesajınza geri dönüş yaptım.
  5. G

APPLE MUWA3ZE/A USB-C Tablet Kalemi aldım. İstanbul için almak isteyen olursa ulaşabilir. Kimseyi bulamazsam herhalde siparişi iptal ederim.
  6. G

3 tane APPLE MUWA3ZE/A USB-C Tablet Kalemi'' aldım. 2 tanesini almak isteyen olursa ulaşabilir. Aldığım fiyattan ulaştıracağım. Adedi 2.559,33 TL oluyor. İstanbul'dayım ama kargo ile de ulaştırabilirim. Link: https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_apple-muwa3zea-tablet-kalemi-1234605.html
  7. G

Bu ürünü almayı düşünüyorum. Link: https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_apple-muwa3zea-tablet-kalemi-1234605.html
  8. G

İstanbul'dan 'APPLE MUWA3ZE/A USB-C Tablet Kalemi' almak isteyen olursa hemen sipariş verebilirim. Özelden yazabilirsiniz.
  9. G

🔥İndirim Koorui 27” 4K 160HZ / FHD 320 HZ IPS Monitör 🔥 13.791₺

Fazeon'u Trenyol'da Teknoklik satıyor değil mi? Sorun olması durumunda rahat iade alıyor mu?
  10. G

❌İndirim Bitti! MacBook Pro M5 Max 129.324TL

Bu fiyata almamak hata olur ama ürünün açıklaması ile başlığı uyuşmuyor. Başlık: Apple Macbook Pro M5 Max 36 Gb 2 Tb Ssd 14.2" Mgdu4Tu/A Uzay Siyahı Açıklama: 14-inch MacBook Pro: Apple M5 Pro chip with 15‑core CPU and 16‑core GPU, 24GB, 1TB SSD - Space Black
  11. G

Moza R5 Direksiyon İndirim 27.399₺

İyi günlerde kullanın. Emin olmadan sordum ama belki fırsat yakalamışsınızdır diye düşündüm :)
  12. G

Hangi simidi almıştınız? Moza Vision GS ise çok iyi fiyata almışsınız. 1767684951 Vitesi alırken bağlantı noktalarına dikkat etmek gerekiyor. Örneğin, Logitech Shifter sadece Logitech direksiyona bağlanacak şekilde üretilmiş.
  13. G

Moza marka bir vites almazsanız Moza'nın Base'ine değil usb ile doğrudan bilgisayara bağlayabilirsiniz. Senkronizasyon sorunu olacağını düşünmüyorum. Bu şekilde farklı ürünleri kullandım. Debriyaj pedalını bağladığınızda oyuna göre ayarlamalar yaparsanız arabalardakine yakın bir debriyaj...
  14. G

❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

Bonus için peşin fiyatına taksit gözükmüyor. Bütün kartlara olan 3 taksit seçeneği Bonus için çıkmıyor.
  15. G

❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

Dediğiniz gibi küçük bir asansör. Yukarı çıkarmazlarsa birini bulmak gerekecek.
Geri