Bu fiyata almamak hata olur ama ürünün açıklaması ile başlığı uyuşmuyor.
Başlık: Apple Macbook Pro M5 Max 36 Gb 2 Tb Ssd 14.2" Mgdu4Tu/A Uzay Siyahı
Açıklama: 14-inch MacBook Pro: Apple M5 Pro chip with 15‑core CPU and 16‑core GPU, 24GB, 1TB SSD - Space Black
Hangi simidi almıştınız? Moza Vision GS ise çok iyi fiyata almışsınız.
1767684951
Vitesi alırken bağlantı noktalarına dikkat etmek gerekiyor. Örneğin, Logitech Shifter sadece Logitech direksiyona bağlanacak şekilde üretilmiş.
Moza marka bir vites almazsanız Moza'nın Base'ine değil usb ile doğrudan bilgisayara bağlayabilirsiniz. Senkronizasyon sorunu olacağını düşünmüyorum. Bu şekilde farklı ürünleri kullandım.
Debriyaj pedalını bağladığınızda oyuna göre ayarlamalar yaparsanız arabalardakine yakın bir debriyaj...
Cevabınız için teşekkür ederim. Ürünü değerlendirme aşamasındayım. Mini-Led olması ilgili çekti ama markadan dolayı endişelerim var. Burayı takip ediyorum. Daire kapısına kadar getiriyorlar mı?
Geçmeden önce kullanan birisinden internet hızlarına bakmanızı tavsiye ederim. 1 hafta sonra tekrar Turkcell'e geçmek zorunda kaldım. Turkcell 500 mbps hız sağlayabiliyorken Vodafone 35 mbps bile zor sağlıyordu. Özellikle internet hızının sizin için önemli olduğunu düşünüyorsanız dikkatli...